Easy start home by Aku ja Veera

Motivoiva ja innostava neljän viikon startti liikunnan pariin!

Motivoiva ja innostava, matalan kynnyksen startti liikuntaa vieroksuville tai treeneistä pitkän tauon omaaville henkilöille uuteen alkuun!

34,90 €
Osta

Oletko pitkään halunnut aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta et tiedä miten tämän tekisi?

Haluaisitko löytää hauskan ja motivoivan tavan kehittää lihaskuntoasi, niin että harjoittelussa otetaan huomioon juuri sinun lähtötasosi?

Haluaisitko edistää hyvinvointiasi ja samalla pudottaa muutaman kilon ilman, että sinun tulisi sijoittaa kymmeniä euroja salijäsenyyteen tai treenivälineisiin?

Oletko haaveillut hyvinvoivasta ja toiminnallisesta kehosta sekä paremmasta liikkuvuudesta hyvän lihaskunnon lisäksi?

Easy start home by Aku ja Veera -verkkovalmennus sopii sinulle, jos etsit valmennusta, joka täyttää seuraavat ehdot:

 • Kesto 4 viikkoa
 • Kolme lihaskuntotreeniä ja kaksi liikkuvuustreeniä viikossa
 • Treenien kesto noin 10 - 20min
 • Treeneihin ei tarvitse erillisiä välineitä vaan ne voi suorittaa helposti kotona
 • Treeniliikkeet videoina ja kuvina
 • Motivoivat helposti suoritettavat viikkotehtävät lisäämään mielenkiintoa ja harjoittelun motivaatiota
 • Kaksi erillistä liikkuvuustreeniä, joiden avulla saavutat hyvinvoivan ja toiminnallisemman kehon!
Easy start home by Aku ja Veera
Kesto 4 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 34,90 €


Äidit
aloittelija
Hyvän mielen valmennukset
Hyvinvointi
kehonpainoharjoittelu
Kotitreeni
Lihaskuntoharjoittelu
Miehet
Naiset
Palautuminen
Parhaiten arvioidut
Terveys

34,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Lisää lihasta, kestävyyttä ja asennetta!

Easy start home by Aku ja Veera

Tämä valmennus luo motivoivan tavan ottaa ensiaskeleet hyvinvointiin ja liikunnan pariin!

 • Oletko pitkään etsinyt motivaatiota treenaamiseen?
 • Etkö ole löytänyt motivoivaa, helposti toteutettavaa ja kiireiseenkin arkeen sopivaa tapaa treenata?
 • Oletko monesti aloittanut "terveellisemmät elämäntavat", mutta palannut lopulta vanhoihin tapoihin motivaation laskun myötä?
 • Haluatko saavuttaa hyvinvoivan, terveellisen ja urheilullisen kehon yksinkertaisilla ja ajallisesti tehokkailla treeneillä?
 • Haluatko aloittaa harjoittelun helposti, ilman kymmenien eurojen kuntosalijäsenyyksiä tai suuria sijoituksia treenivälineisiin kotiin?

Jos nyökyttelit päätäsi, on tämä valmennus kuin tehty sinulle!

Easy start home -valmennuksen tavoitteena on madaltaa kynnystä aloittaa treenaaminen ja alkaa noudattamaan terveellisempiä ja hyvinvointia edistäviä elämäntapoja. Valmennuksen päätyttyä olet löytänyt motivaation säännölliseen treenaamiseen, sinulle mieleisellä tavalla ja kenties pudottanut muutaman ylimääräisen kilon matkan varrella, ilman turhaa stressiä pilkun tarkasta ruokavaliosta!

Motivoivien ja helposti toteutettavien treenien avulla harjoittelusta tulee rutiini, jota odottaa ja joka todellakin palkitsee! Treenien suorittamiseen ei tarvitse varata tuhottomasti aikaa tai lähteä varta vasten kuntosalille. Valmennus antaa sinulle erinomaiset eväät toteuttaa mielekästä liikuntaa ja säännöllistä treenaamista, niin että into liikkumiseen ja oman terveyden edistämiseen ei lopahda, vaan päinvastoin kasvaa entisestään.

Tämä valmennus auttaa sinua löytämään rakennuspalikoita energisempään arkeen, parempaan jaksamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Meillä on vain yksi keho ja siitä kannattaa pitää huolta, ota siis ensiaskeleet hyvinvointiin!

Osta nyt!

SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?

 • Haluat matalan kynnyksen startin hyvinvointiin motivoivien valmentajien tuella

 • Sinulla ei ole paljon tai laisinkaan treenitaustaa tai koet muuten haluavasi helpon ja matalan kynnyksen ohjelman

 • Teet mieluiten lyhyitä 10-20 min treenejä

 • Tahdot treenata kotona ilman erillisiä välineitä

 • Olet kiinnostunut oppimaan lisää kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kehittämään omaa hyvinvointiasi

 • Haluat lihaskunnon lisäksi kehittää liikkuvuuttasi

 • Unelmoit energisemmästä arjesta ja paremmasta jaksamisesta

VALMENNUKSEN ESITTELY

Easy start home by Aku ja Veera kestää 4 viikkoa. Saat valmennuksessa kolme lihaskuntotreeniä, joissa treeniliikkeet kuvina ja videoina, kaksi erilaista liikkuvuustreeniä sekä helppoja ja opettavaisia viikkohaasteita. Lisäksi luvassa on ohjeita, vinkkejä ja reseptejä tueksi tervelliseen ruokavalioon.

Valmennuksen treenit ovat nopeat ja ne on suunniteltu täysin kotona suoritettaviksi. Valmennus antaa sinulle motivoivan tavan treenata samalla lihaskuntoa sekä aerobista kuntoa haastaen. Valmennuksen edetessä pudotat kenties muutaman kilon, samalla yleistä suorituskykyä ja kehon toimintaa parantaen.

Valmennuksen avulla löydät kipinän harjoittelun jatkamiseen ja terveellisempien elämäntapojen omaksumiseen omaan arkeesi. Kehosi toiminta paranee lihasten vahvistuessa, aerobisen kunnon noustessa sekä liikkuvuuden lisääntyessä!

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 • Motivoivaa ja helposti arkeen otettavia juttuja, esim. se että jo 10 min saa aikaan tehokkaan treenin! Haastavuus oli juuri hyvä ja mitoitettavissa itselle. Lisähaasteet olivat huippukivoja :)

 • Ennen kaikkea saavutin varmaan ekan kerran koskaan liikunnan ilon ilman paineita. Jo pienessä ajassa saa arkeen tehokkaan treenin, ja ajatuksen siitä että parempi vähän kun ei mitään! Aiemmin treenasin aina itseni piippuun ja ajatus salitreenamisesta ahdisti. Nyt huomasin ettei monen tunnin treenejä tarvitse, eikä salillekaan ole pakko mennä vaan kotitreenikin voi olla tehokasta, arkeen helpommin sulautettavaa sekä HAUSKAA! :) kiitos! Sain tästä niin paljon itseluottamusta liikuntaan ja sen osaksi arkeani.

 • Opin rutiinin treenamiseen ja olemaan armollisempi itselleni.

 • Huomasin onnistumisia treenien jaksamisessa, jee!

 • Selkäkivut hävisi, tuntui että minusta tuli joustavampi :D

 • Treenit ovat olleet helposti ujutettavissa kiireisen arjen keskelle, kun yksi treeni vie keskimäärin noin 20 minuuttia.

 • Sopivan raskaat, nopeat ja arkeen hyvin sopivat treenit! Näihin on ollut helppo päästä ineen ja muodostaa rutiini ohjelman ympärille. Ennen stressasin ja ahdistuin liikkumisesta ja koin olevani huono ja heikko, ja vihaan salilla käyntiä. Tämä ohjelma on mullistanut asenteeni liikkumiseen ja itseäni kohtaan! Videot on olleet mukavan havainnollistavia ja kaikki sopivan haastavaa omaan tasooni.

VALMENTAJIEN ESITTELY

Aku Virtanen ja Veera Virta ovat tehneet erilaisia treeniohjelmia kotiin ja salille yhdessä jo puolentoista vuoden ajan ja keskittyneet ohjelmissaan monipuolisuuteen, motivoimiseen, progressiivisuuteen ja liikunnan ilon edistämiseen. Asiakastyytyväisyyden perusteella konsepti on erittäin onnistunut. Ohjelmien suola on kaksi erilaista valmentajaa, joilla on erilaiset treenitaustat ja kokemus. Tämän vuoksi Akun ja Veeran valmennus on monipuolinen ja sopii laajallekin asiakaskunnalle.

Akulla on pitkän urheilutaustan ja -kokemuksen lisäksi valmennuksen ammattiosaaminen. Fysioterapeuttina Aku on perehtynyt tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon manuaalisen käsittelyn ja liikkuvuusharjoittelun avulla. Voimavalmentajakoulutuksen sekä oman kilpaurheilu- ja harjoitustaustansa myötä hän on erikoistunut myös henkilökohtaiseen valmennukseen liikunnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Akun ammattitaidon ansiosta ohjelmat ovat ammattimaisesti suunniteltuja ja fiksusti toteutettuja kokonaisuuksia.

Veeralla ei ole alan koulutusta, mutta sitäkin enemmän itseopittua kokemusta. Tavoitteellisen saliharjoittelun Veera aloitti vuonna 2015 eli tavoitteellista treeniä takana on nyt viiden vuoden ajan. Kokeilun ja erehdyksien ja innokkaan itseopiskelun avulla treenitulokset alkoivat olemaan sen verran näkyviä, että muut alkoivat kyselemään ohjelmia ja vinkkejä. Koulutustaustaa kun Veeralla ei ollut, päätti hän kysäistä ystävältään Akulta, miltä kuulostaisi yhteinen projekti treeniohjelmien parissa. Siitä se ajatus sitten lähti. Veeran kokemus ja ideat sekä Akun ammattitaito ja kokemus yhdistettynä tarjoavat treeniohjelmakokonaisuuden, jossa kummankin valmentajan kädenjälki näkyy ja tuntuu.

Veeran mielestä on tärkeää, että ihmiset treenaisivat sen takia, että se on hauskaa, ei verenmaku suussa pelkästään kiinteän kropan perässä ja koska se on ”trendikästä”, sillä parhaimmillaan liikunta tuo henkistä hyvinvointia ja energiaa arkeen ja siinä ohella myös kroppa muokkaantuu urheilullisemmaksi ja kiinteämmäksi. Jotta treenaamisesta tulisi elämäntapa, sen pitää olla hauskaa ja motivoivaa. Se onkin tämän valmennuksen tavoite!

Akun koulutus:

– Koulutettu hieroja urheiluhieroja

– Pirkanmaan urheiluhierojakoulu 2016

– Fysioterapeutti AMK

– Tampereen ammattikorkeakoulu 2019

– Functional Range Conditioning

– FRC Certification Berliini 2020

– Voimavalmentaja

– Trainer4you 2020

Voit tutustua Akuun Instagramissa @akuvirtanen, Veeraan @veerajjulia ja heidän yritykseensä @diamond.athlete!

Tutustu myös Akun ja Veeran Back in shape -valmennukseen (vinkki: hyvä jatko tälle valmennukselle)!

VALMENNUS LYHYESTI

 • Kesto 4 viikkoa
 • Kolme lihaskuntotreeniä ja kaksi liikkuvuustreeniä viikossa
 • Treenien kesto noin 10 - 20min
 • Treenit ei tarvitse erillisiä välineitä, vaan nämä voi suorittaa helposti kotona
 • Treeniliikkeet videoina ja kuvina
 • Motivoivat helposti suoritettavat viikkotehtävät lisäämään mielenkiintoa ja harjoittelun motivaatiota
 • Kaksi erillistä liikkuvuustreeniä, joiden avulla saavutat hyvinvoivan ja toiminnallisemman kehon

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Hyppää mukaan!


@syketribe