Eroon hartiakivuista ja päänsärystä - Hartiat vetreiksi ja rennoiksi

Eroon päänsärystä ja hartiakivuista? Valmis treeniohjelma sinulle, joka kärsit jännitysniskasta.

Hartiat ja niska jumissa? Päätetyötä tekevälle valmiit jumppaohjeet, joiden avulla pääset eroon esimerkiksi jännitysniskasta.

64,90 €
Osta

Häiritseekö hartiaseudun sekä niskan kireydet työtä ja treeniä? Yllättääkö päänsärky pahimpana hetkenä - esimerkiksi juuri kun työpäivän päätteeksi olisi vielä tärkeä palaveri? 

Meillä on sinulle ratkaisu - nimittäin tämä verkkovalmennus, jossa harjoitat ylävartalosi lihaksia vain pienen hetken - 15-20 minuuttia - päivästä ja lopun päivästä voit elää kivuttomasti ja nauttia. Eroon hartiakivuista ja päänsärystä -verkkovalmennus onkin ainutlaatuinen valmennuskokonaisuus hoitamaan ylävartalon lihaskireyttä sekä vapauttamaan hartiat kivuista.

Eroon hartiakivuista ja päänsärystä -verkkovalmennus lyhyesti:

 • Lyhyet ja tehokkaat harjoitukset
 • Et tarvitse kuntosalikorttia 
 • Et tarvitse kuntoiluvälineitä
 • Fysioterapeuttien kanssa toteutettu
 • Videoiden mukana helposti tehtävät harjoitteet
 • Sopii kaikentasoisille liikkujille
Eroon hartiakivuista ja päänsärystä - Hartiat vetreiksi ja rennoiksi
Kesto 4 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 64,90 €


aloittelija
Edistyneet
Fitness & Wellbeing
Hyvinvointi
Jälleenmyynti
kehonpainoharjoittelu
Kipujen poisto
Kotitreeni
kuntoutus
Liikkuvuus ja venyttely
Miehet
Naiset
Parhaiten arvioidut
Terveys

64,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Löydä ylävartalon lihakset ja hallinta.

Eroon hartiakivuista ja päänsärystä - Hartiat vetreiksi ja rennoiksi

Tämän valmennuksen avulla hoidat ylävartalon kivut pois ja saat pysyvää sekä pitkävaikutteista apua ylävartalon ongelmiin.

Moni turvautuu hierontaan ja särkylääkkeisiin helpottaakseen hartia- ja pääkipua. Näitä keinoja kutsutaan passiivisiksi kivunhoidoiksi ja ne lievittävätkin kipua, mutta itse kivun syy ei poistu, jolloin vaivat uusiutuvat nopeastikin kun passiivisen hoidon vaikutus katoaa.

Eroon hartiakivuista ja päänsärystä -valmennus on aktiivinen keino hoitaa kipuja. Se siis korjaa kivun syytä hoitaen samalla seurauksia eli kipua. Tämä mahdollistaa pitkävaikutteisen tehon, jossa kehon virheasentoja, tottumuksia ja vireystilaa hoidetaan mahdollistaen kivuttomuus sekä ylävartalon potentiaali toimia arjessa ja treenissä.

Staattinen työ, heikko palautuminen, yksipuolinen rasite. venähdykset, lihasheikkous sekä rajoittunut liikerata nivelissä ja lihaksistossa aiheuttavat lihasperäisiä kipuja, joita juuri tämän valmennuksen avulla on mahdollista hoitaa. Optimoidut harjoitteet eri nivelille ja niitä ympäröiville lihaksille aktivoivat kudosta. Hermotus herää ja nivelen ja lihaksiston kudos alkaa saada liikettä sekä palautua. Tämä aloittaa alueen palautumisen ja kipuja aihettavat kireydet lähtevät. Kun kiputuntemukset heikkenevät, voi niveltä ja lihaksistoa käyttää vapautuneemmin mahdollistaen itse ongelman hoitamisen, joka liittyy juurikin lihaksiston toimivuuteen sekä nivelen rajoittuneisuuteen.

Tämä valmennus siis poistaa kipuja ylävartalosta ja auttaa pitämään ne poissa korjaamalla ryhtiä ylävartalossa sekä tehostamalla palautumista. Verkkovalmennuksesta saat apua päänsärkyyn, ylävartalon kipuihin sekä passiivisiin ylävartalon lihaksiin. Alat ymmärtää ylävartalon hyvinvointia kokonaisuutena ja huomaat nopeasti eron omissa lihaksissasi.

Tehokkaat harjoitteet ovat helppoja suorittaa kiireisessäkin arjessa ja saat niistä apua heti, pitkävaikutteisesti. Säännöllisesti tehtynä vähennät ylävartalon jumeja merkittävästi harjoittelun avulla.

Miksi tämä valmennus kehitettiin?

Lähes jokainen tietää tunteen kun ylävartaloonsa on lihakset jumissa ja mahdollista päänsärkyä. Arjen staattisuus ja työelämän vaatimukset kuormittavat hartiaseutua - aiheuttaen negatiivisen kierteen kun uni ja arki häiriintyy pahentaen kiputiloja. Pahimmassa tapauksessa kivut kroonistuvat ja kuntoutus on työläs projekti. Lääkärit tietävät sen, ihmiset tietävät sen, että liike on paras tapa hoitaa ylävartalon kipuja. Törmäämme kysymykseen - miten?

Eroon päänsärystä -verkkovalmennus on luotu, jotta kipuja hoitava liikkuminen on nopeaa ja tehokasta. Lyhyet harjoitukset on helpompi mahduttaa arjen kiireeseen ja videon mukana tehtävät harjoitteet takaavat miellyttävän kokemuksen. Valmennus auttaa myös jo aktiivisia urheilijoita palautumaan treenistä ja aktivoimaan tehokkaammin lihaksia. Kun lihakset aktivoidaan ja hallinta paranee, tehostuu oma harjoittelu harppauksin.

- Tino Jalonen & Kira Tiivola

Jos haluat kivutonta arkea - olet lähempänä kuin koskaan. Jos haluat elää ilman, että hartiasi muistuttavat kivusta jatkuvasti, on sinun aika aloittaa tämä valmennus.

Seuraava askel onkin vain aloittaa - et tarvitse apuvälineitä, joten tule mukaan kivuttomampaan arkeen!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Kärsit päänsärystä
 • Hartiasi ovat jumissa
 • Haluaa päästä irti kipeistä lihaksista ja elää
 • Haluat oppia kuinka vetreyttää ja rentouttaa hartioita
 • Haluat saada nopean avun pää- ja hartiakipuihin
 • Sopii kaikentasoisille liikkujille
 • Työskentelet näyttöpäätteellä

Valmennuksen esittely

Eroon hartiakivuista ja päänsärystä -verkkovalmennus kestää 4 viikkoa, joista erityisesti ensimmäinen viikko poistaa kipuja ja seuraavat viikot korjaavat ryhtiä sekä mahdollistavat kivuttomuuden myös valmennuksen jälkeen. Harjoitteet on suunniteltu tehokkaiksi ja helposti seurattaviksi. On tärkeää, että harjoitusten tekemiseksi ei tarvitse vaihtaa erityisiä liikuntavaatteita, hankkia välineitä ja raivata kalenterista aikaa. Harjoituksia on helppo seurata kaikilta näytöiltä, katsoit sitten puhelimesta tai tietokoneelta.

Valmennus sisältää harjoitusvideoita, tietoa unesta, rauhoittumisharjoituksia sekä informatiivisia harjoitusvideoita huoltamaan ylävartaloa kokonaisvaltaisemmin. Harjoitteet on kehitetty tutkitun tiedon pohjalta ja Tinon ja Kiran tavoitteena onkin antaa sinulle ylävartalon huollosta kokonaisvaltainen kokemus.

Valmennuksen jälkeen elät kivuttomampaa elämää etkä kärsi jatkuvasta päänsärystä - pystyt siis nauttimaan arjestasi täysin uudella tavalla!

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 • Erityisen tyytyväinen olin siihen, ettei minulla ollut valmennuksen aikana kertaakaan päänsärkyjä. Pienillä asiolla on siis ollut hyvin suuri vaikutus.

 • Valmentajien tyyli on mukava ja rauhallinen. Pidin erityisesti siitä, että videot olivat lyhyitä, helposti arkeen sopivia.

 • Pitkään vaivannut kipu oikean lapaluun alla, joka säteili koko oikeaan käteen hävisi jo ensimmäisen viikon jälkeen. Nopeat jumpat sopi hyvin arkeen, jossa on vaikea ottaa omaa aikaa.

 • Tosi hyvä vaihtoehto, kun on työ ja omaishoidettava, eikä paljon pysty olemaan pois kotoa. Vähän kun ryhmässä olisi, kun näkee videolta.

 • Kaulan ja niskan suhteen helpotti kovasti. Toisen viikon torstaina nukuin pitkästä aikaan 8 tuntia. Käsien venyttelystä olen tietoinen, ovat vaivanneet ennenkin. Tosi hyvä tuoda esille, ei muista. Paljon oli uusia ja kotioloissa tehtäviä liikkeitä.

 • Hartiat siirtyivät taaksepäin. En muista, koska olisin saanut hartiat näin taakse. Ryhti on parantunut ja huomioin paremmin virheasennot.

 • Päänsäryt pysyivät poissa, kun lisäsin liikuntaa niska-hartiaseudulle. Ymmärsin, että "jumppatuokion" ei tarvitse olla pitkä, jotta siitä olisi hyötyä.

 • Oikean lavan alueen kipu on hävinnyt kokonaan. Enää ei kipu säteile niskasta sormenpäihin asti. Hartiat ovat siirtyneet senttejä taaksepäin. Aivan mahtavaa. Ja miten pienellä vaivalla.

 • Olen saanut hyviä vinkkejä erityisesti niskan ja kaulan lihasten venyttämiseen ja vahvistamiseen. Liikkeistä on ollut apua kroonisen migreenin aiheuttaman niskan ja kaulan kireyden hoidossa.

 • Toimivia niskan ja hartiaseudun venytysliikkeitä, videot korkealaatuisia.

 • Opin uutta siitä, miten laukaista niskan kiputiloja.

 • Erittäin hyvät liikkeet ja sopivan mittaiset videot. Tunnen, että hartiani vahvistuivat. Huimaus väheni. Kireät kasvot - video myös oli hyvä.

Valmentajien esittely

Tino Jalonen on urheiluhieroja ja ryhmäliikuntaohjaaja. Hän eli pitkään ajatuksessa, että liikunta on pakkopullaa eikä nauttinut siitä lainkaan. Kun hän sai inspiraation aloittaa liikunnan, hän löysi oman tavan liikkua ja nautti siitä. Tuo innostus kasvoi ja Tino alkoi ohjata ryhmäliikuntaa ja opiskeli urheiluhierojaksi. Näitä kahta alaa yhdistämällä hän on saanut auttaa ihmisiä hyvinvoinnin parissa. Tinon mielestä on palkitsevaa pystyä tarjoamaan apua ihmisille ja auttaa heitä voimaan paremmin arjessa sekä nauttimaan elämästä. Verkkovalmennusten kautta hänellä on mielestään mahdollisuus auttaa useita ihmisiä, joiden luokse hän ei normaalisti pääsisi. Hän toivoo, että verkkovalmennukset ovat miellyttävä tapa hoitaa kehoa ja harjoitteet eivät edes tunnu pakkoliikunnalta. Nautinnollisia hetkiä harjoitusten parissa!

Kira Tiivola on auktorisoitu personal trainer, LCF life coach, Mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä terveysvalmentaja. Lisäksi hän on opiskellut ravintokonsultaatiota ja toimiikin painonhallintaohjaajana. Valmentajana Kira on helposti lähestyttävä ja hänen erityisosaamistaan on hahmottaa asiakkaan hyvinvointi kokonaisuutena. Vuosien kokemuksella yksilö- ja ryhmävalmennuksista sekä vankalla koulutuspohjallaan hän pyrkii löytämään ratkaisukeskeisen valmennuksen kautta sinulle asiakkaanani sinun voimavarasi ja elämäsi realiteetit huomioivan valmennuskokonaisuuden. Valmennuksissa asetamme kanssasi sinulle konkreettiset hyvinvointitavoitteet sekä luomme toimintasuunnitelman tukemaan tavoitteidesi toteutumista.

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • Harjoitukset helposti videoiden muodossa - tee mukana!
 • Eritasoisia liikkeitä
 • Ei vain lihaskuntoharjoituksia - hyvinvointia myös palautumisvinkeillä ja rentoutumisharjoituksilla
 • Lyhyet, 15-20 minuutin harjoitukset
 • Et tarvitse kuntosalikorttia tai apuvälineitä
 • Poistat kipuja ja pidät ne poissa

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!




@syketribe