Maiju Wihlman


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Maiju
Wihlman No pain - pure gain :)

Valmentajana yrityksessä:
Piukat Paikat

Verkkokauppa:
Piukat Paikat 4 viikon Kotitreenin jatkotarjous

Verkkokauppa:
Piukat Paikat lahjakorttikauppa

Verkkokauppa:
Piukat Paikat verkkovalmennuksen Slice -tarjoukset

Verkkokauppa:
Piukat Paikat verkkovalmennus

Kuntosalitreeni on kuulunut elämääni jo vuodesta 1988 alkaen ja kuntosaliohjaajana (omistamallani salilla Porin Piukoissa Paikoissa) olen toiminut vuodesta 1996 alkaen. Personal trainerina aloitin vuonna 2005, vaikka sitä ennen olen jo tehnyt aktiivisesti valmennustyötä mm. fitnessvalmennusten parissa. Tuhansien yksilövalmennettavien lisäksi, olen ohjannut erilaisia painonpudotus- ja kehonmuokkaukseen tähtääviä rymiä vuodesta 2011 alkaen ja verkko- ja etävalmennusta olen tehnyt vuodesta 2014 alkaen.

Koulutukseni mm.

ATP®, FISAF & EREPS Personal Trainer

PTA Certified Professional Personal Trainer & Nutrition Specialist

Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen fitnessvalmentaja

Firstbeat hyvinvointianalyysiasiantuntija
 

Digital Wellbeing Coach

Lisäkoulutusta olen hankkinut lukemalla ravitsemustieteitä, liikuntalääketieteitä ja urheiluravitsemustieteitä Helsingin ja Itä-Suomen yliopistoissa (Kuopio).

Ota valmentajaan yhteyttä


erityisruokavaliot fitness ja body fitness kisavalmennus harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat kahvakuulailu Kehonhuolto ammattiurheilu fysiikkavalmennus Kiinteytyminen Lihasten kasvatus muu urheilu Yleinen hyvinvointi
Pori Etävalmennus Luvia Merikarvia Ulvila