Jori Kota-aho


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Jori
Kota-aho Tee aina oma ykkössuoritus!

Valmentajana yrityksessä:
Personal Trainer Jori Kota-aho, Vireus, Movement Center, LIFW Center, Youmove

​Olen 27-vuotias mäntsäläläinen liikuntaneuvoja sekä koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer. Tarjoan laadukasta yksilö- ja ryhmävalmennusta sekä liikuntaan ja ravintoon keskittyviä luentoja Uudenmaan alueella (Mäntsälä - Helsinki - Hyvinkää).

Omina vahvuuksinani ovat kehonpaino- ja toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuuden kehittäminen sekä vegaaniruokavalion noudattaminen. Oma urheilutaustani, monipuolinen käytännön kokemukseni sekä intohimoni jatkuvaan kouluttautumiseen varmistavat tasokkaan valmennuksen. Valmennuksessani korostuvat monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja hyvät tekniikat, mitkä takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Huomiota kiinnitetään kokonaisuuteen, jolloin harjoittelu, ruokailu, lepo ja yleinen hyvinvointi optimoidaan tukemaan yksilöllisiä tavoitteita. Harjoitusohjelmat ja ruokavaliot rakennetaan yksilöllisesti jokaisen elämäntilanteen mukaisiksi.

Ota valmentajaan yhteyttä


erityisruokavaliot fysiikkavalmennus harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu juoksu kahvakuulailu kamppailulajit kehon muokkaus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus lasten ja nuorten liikunta Lihasten kasvatus painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat Yleinen hyvinvointi
Helsinki Hyvinkää Järvenpää Kerava Mäntsälä Vantaa