Tervetuloa valmennukseen!

Asiakkaitteni hyvinvointi on minulle valmentajana tärkeintä. Olen valmentanut erilaisia ja erikokoisia ihmisiä yli 20 vuotta. Yksilövalmennuksen lisäksi olen suunnitellut erilaisia painonhallinta- ja kehonmuokkauskokonaisuuksia, joita olen menestyksekkäästi ohjannut jo useita vuosia salillani Porin Piukoissa Paikoissa, sekä etä- ja nettivalmennuksenakin jo yli 6 vuotta.

Personal training  -työn lisäksi minulta löytyy valmennuskokemusta myös urheiluvalmennuksesta mm. fitnesslajien parista (olen myös Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja).

Valmennusfilosofiani perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, terveelliseen ruokavalioon ja monipuoliseen liikuntaan, ilman turhia "kikkailuja" - tavoitteena siis pysyvä elämäntaparemontti ja tulokset!

 

Tervetuloa valmennukseeni!

Maiju Wihlman

Piukat Paikat


PIUKKIS BootyPumpBand -vastuskuminauha (pinkki - strong) ja ...

PIUKKIS BootyPumpBand on tekstiilinen vastuskuminauha, joka on paitsi kestävä, myös pestävä.   BootyPumpBand -vastuskuminauhat eivät rullaannu, eivätkä valahda alas, sillä niiden sisäpuolella on 2 liukumista estävää kumiraitaa. Näillä vastuskuminauhoilla saat monipuolisesti ja tehokkaasti treenattua mm. pakara- ja alaraajalihaksiasi. Vastuskuminauhat soveltuvat myös lihasaktivointiin, liikkuvuusharjoitteluun sekä kuntoutukseen ja kuljetuspussukan ansiosta voit ottaa ne kätevästi mukaasi myös salille tai matkoille. Mikä parasta, jos vastuskuminauhasi likaantuu, voit pestä sen huoletta, kunhan et käytä huuhteluainetta pesun yhteydessä.   Paketissa tuleva vastuskuminauha: pinkki (raskas - strong)   LISÄKSI SAAT: Tähämän vastuskuminauhan mukana saat lisäksi 1 kk:n mitaisen PIUKKIS BootyPumpBand -treeniohjelmapaketin, jota voit toteuttaa Syke -ohjelmistoa hyödyntäen (ohjelmistossa voit pitää mm. treenipäiväkirjaa, kirjata ylös tuloksiasi ja ympärysmittojasi, sekä paljon muuta). Ohjelmapaketti pitää sisällään paitsi pakaroille ja reisille suunnitellun -vastuskuminauhatreenin, myös venyttelyohjelman sekä tehokkaan foamroller -putkirullausohjelman alakropalle. Treeniohelma on suunniteltu niin, että et tarvitse vastuskuminauhan lisäksi muita välineitä. Voit käyttää ohjelmaa esim. 2 kertaa viikossa ns. kotitreeninä tai tehdä sen kerran viikossa erillisenä treeninä normaalin kuntosaliohjelmasi lisäksi. Näin saat lisätehoa ja volyymiä pakaroillesi. Treenin toteustusvaihtoehtoja on myös 3 erilaista, joten sinun ei todellakaan tarivtse tehdä joka kerralla treeniäsi täysin samalla tavalla. Näin saat erilaisia ärsykkeitä lihaksillesi ja mielenkiintosikin säilyy koko valmennuksen ajan. Huomioithan kuitenkin, että treeniohjelma on suuniteltu vain pakaroille ja jaloille, eli muista myös tehdä yläkropallesi treeniä 1-2 kertaa viikossa. Postitamme vastusnauhan sinulle 2-5 arkipäivän kuluessa ja valmennukseen pääset mukaan s-postiin tulevan linkin kautta. Valmennus käynnistyy ostoa seuraavana maanantaina.
19,90 €
Postikulut ja BootyPumpBand -treenivalmennuspaketti (1 kk) kaupan päälle!

PIUKKIS BootyPumpBand -vastuskuminauha (harmaa - light) ja p...

PIUKKIS BootyPumpBand on tekstiilinen vastuskuminauha, joka on paitsi kestävä, myös pestävä.   BootyPumpBand -vastuskuminauhat eivät rullaannu, eivätkä valahda alas, sillä niiden sisäpuolella on 2 liukumista estävää kumiraitaa. Näillä vastuskuminauhoilla saat monipuolisesti ja tehokkaasti treenattua mm. pakara- ja alaraajalihaksiasi. Vastuskuminauhat soveltuvat myös lihasaktivointiin, liikkuvuusharjoitteluun sekä kuntoutukseen ja kuljetuspussukan ansiosta voit ottaa ne kätevästi mukaasi myös salille tai matkoille. Mikä parasta, jos vastuskuminauhasi likaantuu, voit pestä sen huoletta, kunhan et käytä huuhteluainetta pesun yhteydessä.   Paketissa tuleva vastuskuminauha: harmaa kevyt (light)   LISÄKSI SAAT: Tähämän vastuskuminauhan mukana saat lisäksi 1 kk:n mitaisen PIUKKIS BootyPumpBand -treeniohjelmapaketin, jota voit toteuttaa Syke -ohjelmistoa hyödyntäen (ohjelmistossa voit pitää mm. treenipäiväkirjaa, kirjata ylös tuloksiasi ja ympärysmittojasi, sekä paljon muuta). Ohjelmapaketti pitää sisällään paitsi pakaroille ja reisille suunnitellun -vastuskuminauhatreenin, myös venyttelyohjelman sekä tehokkaan foamroller -putkirullausohjelman alakropalle. Treeniohelma on suunniteltu niin, että et tarvitse vastuskuminauhan lisäksi muita välineitä. Voit käyttää ohjelmaa esim. 2 kertaa viikossa ns. kotitreeninä tai tehdä sen kerran viikossa erillisenä treeninä normaalin kuntosaliohjelmasi lisäksi. Näin saat lisätehoa ja volyymiä pakaroillesi. Treenin toteustusvaihtoehtoja on myös 3 erilaista, joten sinun ei todellakaan tarivtse tehdä joka kerralla treeniäsi täysin samalla tavalla. Näin saat erilaisia ärsykkeitä lihaksillesi ja mielenkiintosikin säilyy koko valmennuksen ajan. Huomioithan kuitenkin, että treeniohjelma on suuniteltu vain pakaroille ja jaloille, eli muista myös tehdä yläkropallesi treeniä 1-2 kertaa viikossa. Postitamme vastusnauhan sinulle 2-5 arkipäivän kuluessa ja valmennukseen pääset mukaan s-postiin tulevan linkin kautta. Valmennus käynnistyy ostoa seuraavana maanantaina.
19,90 €
Postikulut ja BootyPumpBand -treenivalmennuspaketti (1 kk) kaupan päälle!

PIUKKIS BootyPumpBand -vastuskuminauha (musta - medium) ja p...

PIUKKIS BootyPumpBand on tekstiilinen vastuskuminauha, joka on paitsi kestävä, myös pestävä.   BootyPumpBand -vastuskuminauhat eivät rullaannu, eivätkä valahda alas, sillä niiden sisäpuolella on 2 liukumista estävää kumiraitaa. Näillä vastuskuminauhoilla saat monipuolisesti ja tehokkaasti treenattua mm. pakara- ja alaraajalihaksiasi. Vastuskuminauhat soveltuvat myös lihasaktivointiin, liikkuvuusharjoitteluun sekä kuntoutukseen ja kuljetuspussukan ansiosta voit ottaa ne kätevästi mukaasi myös salille tai matkoille. Mikä parasta, jos vastuskuminauhasi likaantuu, voit pestä sen huoletta, kunhan et käytä huuhteluainetta pesun yhteydessä.   Paketissa tuleva vastuskuminauha: musta (keskitaso - medium)   LISÄKSI SAAT: Tähämän vastuskuminauhan mukana saat lisäksi 1 kk:n mitaisen PIUKKIS BootyPumpBand -treeniohjelmapaketin, jota voit toteuttaa Syke -ohjelmistoa hyödyntäen (ohjelmistossa voit pitää mm. treenipäiväkirjaa, kirjata ylös tuloksiasi ja ympärysmittojasi, sekä paljon muuta). Ohjelmapaketti pitää sisällään paitsi pakaroille ja reisille suunnitellun -vastuskuminauhatreenin, myös venyttelyohjelman sekä tehokkaan foamroller -putkirullausohjelman alakropalle. Treeniohelma on suunniteltu niin, että et tarvitse vastuskuminauhan lisäksi muita välineitä. Voit käyttää ohjelmaa esim. 2 kertaa viikossa ns. kotitreeninä tai tehdä sen kerran viikossa erillisenä treeninä normaalin kuntosaliohjelmasi lisäksi. Näin saat lisätehoa ja volyymiä pakaroillesi. Treenin toteustusvaihtoehtoja on myös 3 erilaista, joten sinun ei todellakaan tarivtse tehdä joka kerralla treeniäsi täysin samalla tavalla. Näin saat erilaisia ärsykkeitä lihaksillesi ja mielenkiintosikin säilyy koko valmennuksen ajan. Huomioithan kuitenkin, että treeniohjelma on suuniteltu vain pakaroille ja jaloille, eli muista myös tehdä yläkropallesi treeniä 1-2 kertaa viikossa. Postitamme vastusnauhan sinulle 2-5 arkipäivän kuluessa ja valmennukseen pääset mukaan s-postiin tulevan linkin kautta. Valmennus käynnistyy ostoa seuraavana maanantaina.
19,90 €
Postikulut ja BootyPumpBand -treenivalmennuspaketti (1 kk) kaupan päälle!

PIUKKIS BootyPumpBand -vastuskuminauhasetti (3kpl) ja pakara...

PIUKKIS BootyPumpBand on tekstiilinen vastuskuminauha, joka on paitsi kestävä, myös pestävä.   BootyPumpBand -vastuskuminauhat eivät rullaannu, eivätkä valahda alas, sillä niiden sisäpuolella on 2 liukumista estävää kumiraitaa. Näillä vastuskuminauhoilla saat monipuolisesti ja tehokkaasti treenattua mm. pakara- ja alaraajalihaksiasi. Vastuskuminauhat soveltuvat myös lihasaktivointiin, liikkuvuusharjoitteluun sekä kuntoutukseen ja kuljetuspussukan ansiosta voit ottaa ne kätevästi mukaasi myös salille tai matkoille. Mikä parasta, jos vastuskuminauhasi likaantuu, voit pestä sen huoletta, kunhan et käytä huuhteluainetta pesun yhteydessä. Settiin kuuluu myös kätevä mesh-kuljetuspussukka, jossa vastuskuminauhasi pysyvät paitsi helposti mukana, myös tuulettuvat treenin jälkeen.   Setissä on 3 eri vastustason tekstillikuminauhaa: harmaa kevyt (light) - musta keskiraskas (medium) - pinkki raskas (strong)   LISÄKSI SAAT: Tähän settiin saat lisäksi 1 kk:n mitaisen PIUKKIS BootyPumpBand -treeniohjelmapaketin, jota voit toteuttaa Syke -ohjelmistoa hyödyntäen (ohjelmistossa voit pitää mm. treenipäiväkirjaa, kirjata ylös tuloksiasi ja ympärysmittojasi, sekä paljon muuta). Ohjelmapaketti pitää sisällään paitsi pakaroille ja reisille suunnitellun -vastuskuminauhatreenin, myös venyttelyohjelman sekä tehokkaan foamroller -putkirullausohjelman alakropalle. Treeniohelma on suunniteltu niin, että et tarvitse vastuskuminauhojen lisäksi muita välineitä. Voit käyttää ohjelmaa esim. 2 kertaa viikossa ns. kotitreeninä tai tehdä sen kerran viikossa erillisenä treeninä normaalin kuntosaliohjelmasi lisäksi. Näin saat lisätehoa ja volyymiä pakaroillesi. Treenin toteustusvaihtoehtoja on myös 3 erilaista, joten sinun ei todellakaan tarivtse tehdä joka kerralla treeniäsi täysin samalla tavalla. Näin saat erilaisia ärsykkeitä lihaksillesi ja mielenkiintosikin säilyy koko valmennuksen ajan. Huomioithan kuitenkin, että treeniohjelma on suuniteltu vain pakaroille ja jaloille, eli muista myös tehdä yläkropallesi treeniä 1-2 kertaa viikossa. Postitamme vastusnauhan sinulle 2-5 arkipäivän kuluessa ja valmennukseen pääset mukaan s-postiin tulevan linkin kautta. Valmennus käynnistyy ostoa seuraavana maanantaina.    
49,90 €
Postikulut ja BootyPumpBand -treenivalmennuspaketti (1 kk) kaupan päälle!