Piukat Paikat verkkovalmennus

Tervetuloa valmennukseemme!

Valitse itsellesi sopivin verkkovalmennus suosituista sali- tai kotitreeneistämme (ruokavaliolla tai ilman) ja lähde treenaamaan ammattilaisen laatimalla ohjeistuksella ja tuella.

Kaikki treenivalmennuksemme ovat valmentajamme Maiju Wihlmanin suunnittelemia ja toteuttamia. Maijulla on jo 27 vuoden vankka kokemus ja ammattitaito kehon muokkaaukseen tähtäävästä valmennuksesta ja ravinnon ohjelmoinnista - näillä valmennuksilla saat takuulla tulosta aikaan!

Mikäli haluat käyttää valmennusten maksamiseen liikuntaetuja (smartum pay, e-passi ym.) ota yhteyttä Maijuun meilillä maiju@piukatpaikat.fi

HUOM! Maijulla on alla olevien valmennusten lisäksi 3 eri valmennuskokonaisuutta Sykkeen Marketpalcessa. Pääset tutustumaan niihin klikkaamalla valmennuksen nimeä:

HOMEBODY (laajempi versio 10 viikon kotitreenivalmennuksesta, eri treeniohjelmilla, eli jos olet jo ollut mukana 10 viikon Kotitreeni -valmennuksessa, voit jatkaa tällä valmennuksella seuraavat 10 viikkoa)

STRONG & FIT (laajempi versio 8 viikon TehoTreenistä, eri treeniohjelmilla, eli jos olet ollut jo mukana 8 viikon TehoTreeni -valmennuksessa, voit jatkaa tällä valmennuksella seuraavat 8 viikkoa)

GYMBODY  (laajempi versio 10 viikon salitreenivalmennuksesta, eri treeniohjelmilla, eli jos olet jo ollut mukana 10 viikon Salitreeni -valmennuksessa, voit jatkaa tällä valmennuksella seuraavat 10 viikkoa)