Tervetuloa verkkokauppaamme!

Asiakkaitteni hyvinvointi on minulle valmentajana tärkeintä. Olen valmentanut erilaisia ja erikokoisia ihmisiä lähes 25 vuotta. Yksilövalmennuksen lisäksi olen suunnitellut erilaisia painonhallinta- ja kehonmuokkauskokonaisuuksia, joita olen menestyksekkäästi ohjannut jo useita vuosia salillani Porin Piukoissa Paikoissa, sekä etä- ja nettivalmennuksenakin jo 7 vuotta.

Personal training  -työn lisäksi minulta löytyy valmennuskokemusta myös urheiluvalmennuksesta mm. fitnesslajien parista (olen myös Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja).

Valmennusfilosofiani perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, terveelliseen ruokavalioon ja monipuoliseen liikuntaan, ilman turhia "kikkailuja" - tavoitteena siis pysyvä elämäntaparemontti ja tulokset!

 

Tervetuloa valmennukseeni!

Maiju Wihlman

Piukat Paikat

 

HUOM!

Minulla on alla olevien valmennusten lisäksi 3 eri valmennuskokonaisuutta Sykkeen Marketpalcessa.

 

Pääset tutustumaan niihin oheisista linkeistä:

HOMEBODY (laajempi versio 10 viikon Kesäkuntoon -kotitreenipaketista, eri treeniohjelmilla, eli jos olet jo ollut mukana 10 viikon Kesätreeni -valmennuksessa, voit jatkaa tällä valmennuksella seuraavat 10 viikkoa)

STRONG & FIT (laajempi versio 8 viikon TehoTreenistä)

GYMBODY  (laajempi versio 10 viikon Kesäkuntoon -treenipaketista, eri treeniohjelmilla, eli jos olet jo ollut mukana 10 viikon Kesätreeni -valmennuksessa, voit jatkaa tällä valmennuksella seuraavat 10 viikkoa)

 10 viikon Kesätreeni -valmennus "Kotiversio"

Kevään suosituin, tehokas 10 viikon Kesätreeni -valmennuksen kotiversio on tarkoitettu juuri sinulle, jos haluat treenata itsesi kiinteämmäksi ja saada aikaan näkyviä tuloksia, mutta et pääse syystä tai toisesta kuntosalille treenaamaan. Tämä valmennus oli tämän ja edelliskevään sekä kesän suosituimpia valmennuksiamme yhdessä 10 viikon Kesätreeni -valmennuksen saliverison kanssa ja nyt Koronan myötä tämä valmennus nousi nettikauppamme suosituimmaksi valmennukseksi!   Lähde siis mukaan todistetusti tehokkaaseen ja tuloksia tuovaan valmennukseen!   Paketti sisältää: - 3 jaetun kotitreeniohjelman (välineinä käyvät vesipullot/ käsipainot/ kahvakuulat/ kumihauhat, mutta suurimman osan voi tehdä myös ilman painoja. - lisäksi erillisen pakaroihin ja vatsaan keskittyvät EXTRA-ohjelman. Tämän EXTRA –treenin voit suorittaa 4:nä treeninä tai halutessasi jättää kokonaan pois ohjelmasta. - ruokavalion, joka tukee kiinteytymistä ja jota toteuttamalla saat tuotua treenin tulokset näkyvämmin esille.  - 2 venyttelyohjelmaa - suositukset viikottaiselle aerobiselle liikunnalle, joka tukee tulosten tekemistä - valmentajan kännykässäsi, eli Syke -mobiiliapplikaation kautta tulevat muistutukset: treeneistä, punnituksista yms. Applikaatiossa kulkevat kätevästi mukana niin treeniohjelmat, seurantatyökalut, kuin ruokavalio ruokapäiväkirjoineen. (Ohjelmat aukeavat myös tietokoneeltasi.) - valmentajan Chat -tuen valmennuksen ajaksi   HUOM! Uusi valmennus käynnistyy joka maanantai.
49,90 €
Sis. mm. treeni- ja ravinto-ohjelmat tulosten tekoon

PIUKKIS BootyPumpBand -vastuskuminauha (pinkki - strong) ja pakaratreenivalmennus

PIUKKIS BootyPumpBand on tekstiilinen vastuskuminauha, joka on paitsi kestävä, myös pestävä.   BootyPumpBand -vastuskuminauhat eivät rullaannu, eivätkä valahda alas, sillä niiden sisäpuolella on 2 liukumista estävää kumiraitaa. Näillä vastuskuminauhoilla saat monipuolisesti ja tehokkaasti treenattua mm. pakara- ja alaraajalihaksiasi. Vastuskuminauhat soveltuvat myös lihasaktivointiin, liikkuvuusharjoitteluun sekä kuntoutukseen ja kuljetuspussukan ansiosta voit ottaa ne kätevästi mukaasi myös salille tai matkoille. Mikä parasta, jos vastuskuminauhasi likaantuu, voit pestä sen huoletta, kunhan et käytä huuhteluainetta pesun yhteydessä.   Paketissa tuleva vastuskuminauha: pinkki (raskas - strong)   LISÄKSI SAAT: Tähämän vastuskuminauhan mukana saat lisäksi 1 kk:n mitaisen PIUKKIS BootyPumpBand -treeniohjelmapaketin, jota voit toteuttaa Syke -ohjelmistoa hyödyntäen (ohjelmistossa voit pitää mm. treenipäiväkirjaa, kirjata ylös tuloksiasi ja ympärysmittojasi, sekä paljon muuta). Ohjelmapaketti pitää sisällään paitsi pakaroille ja reisille suunnitellun -vastuskuminauhatreenin, myös venyttelyohjelman sekä tehokkaan foamroller -putkirullausohjelman alakropalle. Treeniohelma on suunniteltu niin, että et tarvitse vastuskuminauhan lisäksi muita välineitä. Voit käyttää ohjelmaa esim. 2 kertaa viikossa ns. kotitreeninä tai tehdä sen kerran viikossa erillisenä treeninä normaalin kuntosaliohjelmasi lisäksi. Näin saat lisätehoa ja volyymiä pakaroillesi. Treenin toteustusvaihtoehtoja on myös 3 erilaista, joten sinun ei todellakaan tarivtse tehdä joka kerralla treeniäsi täysin samalla tavalla. Näin saat erilaisia ärsykkeitä lihaksillesi ja mielenkiintosikin säilyy koko valmennuksen ajan. Huomioithan kuitenkin, että treeniohjelma on suuniteltu vain pakaroille ja jaloille, eli muista myös tehdä yläkropallesi treeniä 1-2 kertaa viikossa. Postitamme vastusnauhan sinulle 2-5 arkipäivän kuluessa ja valmennukseen pääset mukaan s-postiin tulevan linkin kautta. Valmennus käynnistyy ostoa seuraavana maanantaina.
19,90 €
Postikulut ja BootyPumpBand -treenivalmennuspaketti (1 kk) kaupan päälle!