Verkkovalmennus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin
Tasapainoisempi arki

Stressivapaa 12 viikon valmennus, jossa pureudutaan hyvinvoinnin osa-alueisiin omia tuntemuksia kuunnellen. Sopii erityisesti aloittelijoille ja kiireisille.

64,90 €
Osta

Mitä jos kokeilisitkin olla stressaamatta syömisistä ja liikkumisesta?

Oppisit olemaan rankaisematta itseäsi ja lukemaan sen hetkistä fiilistä?

 

Heidi Klingan Tasapainoisempi arki -nettivalmennus sopii sinulle, jos:

 • Olet halukas saavuttamaan tavoitteitasi, mutta aina tuntuu, että epäonnistut
 • Aikasi ja arkesi on rajallista ja kaipaat nopeita harjoituksia
 • Olet kenties treenannut liian kovaa ja uuvuttanut itsesi ja paluu harjoitteluun opastetusti ja rauhallisesti olisi paikallaan
 • Olet aloittelija ja haluat treenata ja saavuttaa tavoitteitasi järkevästi ja maltilla
 • Et kaipaa pikadieettejä, kurinalaisuutta tai kieltoja
 • Olet ehkä päästäsi pyörällä kaiken tarjonnan keskellä etkä tiedä mitä tehdä
 • Et halua stressata terveistä elämäntavoista
 • Haluat panostaa itseesi ja oppia toimimaan oman kehon merkkien mukaan
Tasapainoisempi arki
Kesto 12 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 64,90 €


aloittelija
Hyvinvointi
kehonpainoharjoittelu
keskitaso
Kotitreeni
kuntosali
Lifestyle naiset
Lihaskuntoharjoittelu
Naiset
Ravitsemus

64,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

On helpompi toteuttaa terveitä elämäntapoja, kun kieltoja ei ole.

Tasapainoisempi arki

Tässä valmennuksessa ei ole pikadieettejä, tarkkaa ruokavaliota eikä turhia kieltoja, vaan kaikki perustuu sallivaan ja rentoon suhtautumiseen, ja kaikki omaan arkeesi sovittaen ja omaa kehoasi kuunnellen.

Millainen tarina valmennuksen takana on?

Halusin luoda tämän valmennuksen, sillä harmillisen usein annetaan kuva, että hyvinvointia ylläpitävät ja edistävät toimet mielletään liian monimutkaisiksi tai kovaa kurinalaisuutta vaativiksi, mutta näin sen ei tule olla toimivassa ja tasapainoisessa arjessa. Elämä on muutakin kuin liikuntaa ja kurinalaisuutta. On tärkeää oppia lukemaan itseään ja oman kehon signaaleja ja toimia niiden mukaan - ei vain kalenteriin merkkattujen treenien tai ruokailujen perusteella.

Jokaisen elämässä tulee vastaan haasteita, jotka pakottavat meidät toimimaan eri tavalla kuin oli alunperin suunnitellut. Treenit jäävät vähemmälle, ruokailut ovat mitä sattuu ja unta ei tule. Nämä vastoinkäymiset tai muutokset eivät kaada systeemiä, mutta tärkeää on se, miten niihin reagoi ja miten niistä selviää eteenpäin. Siksi valmennuksessa on voimakkaasti mukana sinua aktivoivat tehtävät, jotta osaisit pysähtyä ja suunnitella toimet niiden mukaan.

Näen usein, että tavoitteet ovat epärealistisia silloiseen elämäntilanteeseen suhteutettuna eikä niitä siksi pysty saavuttamaan ja usein siinä vaiheessa luovutetaan. Haluan opettaa valmennuksessani tavoitteiden asettelua ja sen tärkeyttä, jotta jokaisella olisi mahdollisuus saavuttaa omia haaveitaan eikä motivaatio aina tyssäisi parin ensimmäisen viikon jälkeen. Valmennuksen inspiraationa ovat toimineen lukuisat henkilökohtaiset valmennusasiakkaani, jotka kamppailevat kiireisen arjen keskellä siitä, että työajat ovat pitkiä ja intensiivisiä, työ on henkisesti kuormittavaa ja fyysisesti passiivista sekä ruokailut ovat mitä sattuu, koska unohtuu syödä tai ei kerkiä. Lisäksi liikunta on jäänyt vähäiselle tai kokonaan pois työn henkisen kuorman takia ja oma hyvinvointi on jäänyt taka-alalle. Halua parantaa omaa hyvinvointia on, mutta toteutus on hankalaa, sillä ei tiedä mistä aloittaa tai miten sovittaa terveyttä edistävät ja hyvinvointia vaalivat asiat arkeen sopiviksi.

Valmennuksessa saat valmiit ohjelmat kuntosalille ja kotiin, joita voit hyödyntää molempia oman fiiliksen mukaan. Tulet saamaan nopeita ja helppoja kiireiseen elämäntyyliin sopivia reseptejä viikottain, mutta kaiken keskellä tulet myös rentoutumaan ja huoltamaan kehoa valmiin liikkuvuusharjoituksen mukaan. Motivaatiotasi ylläpitävät silloin tällöin tulevat bonustreenit, joilla korvataan jokin viikon harjoitus. Valmennuksen tavoite on opetella liikkumaan ja syömän ilman orjallisuutta, mutta siinä sivussa saattaa paino pudota ja kroppa kiinteytyä, vaikkei ne olekaan valmennuksen päätavoitteita. Haluan, että on sinun aikasi antaa kehollesi hyvinvointia ja huolenpitoa.

Anna kehollesi sen kaipaamaa hyvinvointia ja ota itsellesi aikaa voida hyvin - tule mukaan nyt!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Olet halukas saavuttamaan tavoitteitasi, mutta aina tuntuu, että epäonnistut
 • Aikasi ja arkesi on rajallista ja kaipaat nopeita harjoituksia
 • Olet kenties treenannut liian kovaa ja uuvuttanut itsesi ja paluu harjoitteluun opastetusti ja rauhallisesti olisi paikallaan
 • Olet aloittelija ja haluat treenata ja saavuttaa tavoitteitasi järkevästi ja maltilla
 • Et kaipaa pikadieettejä, kurinalaisuutta tai kieltoja
 • Olet ehkä päästäsi pyörällä kaiken tarjonnan keskellä etkä tiedä mitä tehdä
 • Et halua stressata terveistä elämäntavoista
 • Haluat panostaa itseesi ja oppia toimimaan oman kehon merkkien mukaan

Valmennuksen esittely

Valmennus on mahdollista toteuttaa omaan tahtiin ja joustavasti omaan arkeen ja elämäntilanteeseen sopien. Elämä ja tilanteet muuttuvat, eikä aina ole mahdollista toimia optimaalisesti. Näissä tilanteissa ratkaisee se, kuinka toimit sillä hetkellä itseäsi kuunnellen. Aina on aikaa ja vaihtoehtoja.

Valmennuksen kesto on 12 viikkoa, josta viikot 1-4 keskittyvät liikuntaan ja harjoitteluun, viikot 5-8 tulevat keskittymään ravintoon ja ruokavalioon, ja viimeiset viikot 9-12 keskittyvät uneen ja palautumiseen. Koko valmennuksen ajan mukana pyörivät kuntosali- ja/tai kotitreeniohjelmat, joita molempia on kaksi koko kropan settiä. Nämä tulevat päivittymään viikosta 7 alkaen.

Valmennus on mahdollista toteuttaa täysin kotioloissa eli et tarvitse mitään muita välineitä kuin tuolin kotitreeneihin. Kotitreenit ovat sovellettavissa suorittaa sen hetkisen tilanteen ja fiiliksen mukaan, joko nopeasti tai sitten pidemmän kaavan mukaan. Kuntosalilla liikkeet ovat simppeleitä mutta tehokkaita. Saat ohjeistukset videoineen ja teksteineen, joten tiedät kuinka suorittaa. Ruokailuihin tulet saamaan reseptejä, jotka ovat perustuvat siihen, että ne ovat kaikki nopeita ja helppoja toteuttaa, mutta eivät taatusti ole tylsiä. Valmennus on rakennettu siten, että pystyt huomioimaan oman arkesi kiireen ja kuormituksen sen toteuttamisessa. Sinun ei tarvitse olla kokenut treenaaja suoriutuaksesi harjoituksista.

Valmennus on intensiivinen 12 viikon jakso, mutta tyyliltään hyvin rauhallinen, ammattimainen, analyyttinen ja aktivoiva. Kaikki valmennuksen sisältö perustuu tieteeseen.

Tulet siirtämään opittua tietoa omaan arkeesi vielä valmennuksen jälkeen ja saavutat jatkossakin tavoitteita. Opit olemaan itsellesi armelias ja kuuntelemaan sitä, mikä on itsellesi paras kullakin hetkellä.

Haluan kokeilla!

Valmentajan esittely

Heidi Klinga on 29-vuotias liikunnanohjaaja (AMK) Helsingistä. Lisäksi Heidi on liikuntaneuvoja ja on myös opiskellut avoimessa yliopistossa ravitsemustieteitä. Hän valmentaa työkseen pääsääntöisesti työikäisiä naisia sekä miehiä, joista suurin osa on toimistotyöläisiä, joiden työ on melko passiivista, mutta samalla henkisesti hyvinkin kuormittavaa. Heidi on toiminut valmentajana reilu 5 vuotta ja kokee valmentamisen intohimokseen. Paras tunne hänen mielestään on, kun asiakas ylittää itsensä ja saavuttaa tavoitteitaan: olivat ne sitten pieniä välitavoitteita tai suuria.

Valmentajana Heidi on vaativa ja tuloshakuinen, mutta erittäin rento ja salliva. Hän kokee vahvuudekseen empatiakyvyn, sillä hän tietää, että elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan eikä kaikkea pysty aina toteuttamaan toivomallaan tavalla. Heidi perustaa valmennuksensa ja valmennusfilosofiansa tutkittuun tietoon yhdistettynä ohjauskokemukseen ja hän välttääkin perusteettoman tiedon jakamista. Heidille on tärkeää perustella miksi jotain tehdään, jotta asiakas oppii itsenäiseksi ja tietää mitä tekee.

VALMENNUS LYHYESTI

 • 2 x treeniohjelmat salille ja kotiin, päivittyvät valmennuksen puolivälissä
 • Treeniohjelmissa kuvat, videot ja tekstit
 • Liikkuvuusohjelma
 • Tietoa ravinnosta ja levosta
 • Bonustreenejä
 • Lauantaireseptit
 • Ruokavalio-ohjeistus
 • Fiilis- ja uniseuranta
 • Chat-ominaisuus: voit olla suoraan yhteydessä valmentajaasi

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia
 • Tulosten seuraamista
 • Unen seuraamista
 • Fiiliksen seuraamista
 • Tavoitteita
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!Samankaltaisia tuotteita
Näytä kaikki valmennukset »@syketribe@syketribe