Marjo Pietilä | Valmentaja | SYKE Tribe

Marjo Pietilä
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Marjo Pietilä


Olen Marjo Pietilä, liikunta-alan yrittäjä ja juoksuvalmentaja. Kun aikoinaan yleisurheilin ja juoksin kilpaa SM-tasolla, oli valmennuksella keskeinen rooli elämässäni. Tästä syystä haluankin auttaa sinua ja mahdollisimman montaa muuta innostumaan juoksusta ja oppimaan hyvän ja turvallisen juoksutekniikan. Usko minua, tiedän täysin millaisten juoksutekniikkahaasteiden kanssa kamppailet!

Olen työskennellyt liikunta-alan muuttuvassa maailmassa yli vuosikymmenen ajan erilaisten tehtävien ja projektien parissa, mutta viimeiset kuusi vuotta minut on nähty isojen pörssiyhtiöiden henkilöstöä liikuttamassa. Valmentajan työssä olen nähnyt konkreettisesti sen, miten tärkeä rooli ryhmäliikuntatunneilla, personal training-palveluilla sekä juoksuvalmennuksilla on henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Yritysliikuntapalveluiden rinnalle on tullut viime vuosina juoksuvalmennukset myös kuluttajille. Vuonna 2016 perustettu yritykseni ArkiWellness toimii Suomen suurimman juoksutapahtuman, Helsinki City Running Day:n virallisena juoksuvalmennuskumppanina.


Tuotteet


Juoksukoulu RUN by ArkiWellness
Juoksukoulu RUN by ArkiWellness

0.0/5

(0 arvostelua)

Juoksukoulu sekä juoksuohjelma aloitteleville ja keskitasoisille juoksijoille, jotka haluavat parantaa juoksutekniikkaansa ja välttää rasitusvammat.

Kesto 4 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Marjo Pietilä
Käy Smartum / ePassi / Edenred


59,90 €


Ota valmentajaan yhteyttä