Janni Hussin mentaalivalmennus
Journey 3 with Janni - Henkinen hyvinvointi

Janni Hussin ja Maija Haapasen valmennus henkisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Useiden mentaalitehtävien lisäksi saat myös saliohjelman sekä ravinto-ohjelman.

79,90 €
Osta

Suositut Journey with Janni -valmennukset ovat kahdeksan viikkoa kestäviä mobiiliverkkovalmennuksia, joiden aikana matkataan kohti parempaa hyvinvointia. Matkojen aikana sinua motivoidaan, tsempataan, ohjataan, opetetaan ja autetaan löytämään työkaluja, joilla saavutat haluamasi tavoitteet.

Janni Hussin Journey with Janni 3 -nettivalmennus sisältää

 • Henkisen hyvinvoinnin harjoitteita
 • Kolmijakoisen treeniohjelman kuntosalille
 • Kiinteyttävän ravinto-ohjelman
 • Vinkkejä ja tehtäviä pitkin matkaa
Journey 3 with Janni - Henkinen hyvinvointi
Kesto 8 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 79,90 €


aloittelija
Hyvinvointi
keskitaso
kuntosali
Lifestyle naiset
Mentaalivalmennus
Naiset
Stressi ja arjen kuormitus

79,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Henkisen hyvinvoinnin harjoitukset vievät vain pienen hetken päivästäsi, joten anna kiireen hellittää hetkeksi ja tutkaile sekä kehitä henkistä hyvinvointiasi harjoitusten avulla.

Journey with Janni 3

Tämä nettivalmennus vie sinut matkalle kohti henkistä hyvinvointia yhdessä Janni Hussin kanssa!

Tämän nettivalmennuksen 8 viikon ohjelmassa keskipisteessä tulee olemaan henkinen hyvinvointi.

Henkistä hyvinvointia käsitellään tässä valmennuksessa esimerkiksi mielikuvaharjoitteiden ja erilaisten pohtimistehtävien avulla. Mentaaliharjoitukset pureutuvat esimerkiksi itsensä arvostamiseen, omiin uskomuksiin, motivaatioon sekä energiaan. Ohjevideoilla valmentajat Maija Haapanen sekä Janni Hussi kertovat faktatietoa ja esimerkkejä kustakin aiheesta, jonka jälkeen päästään varsinaisten harjoitusten pariin. Henkinen hyvinvointi on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, joten tämän verkkovalmennuksen avulla saat erinomaisia vinkkejä henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen!

Journey with Janni 3 -nettivalmennus sisältää myös kolmijakoisen kiinteyttävän kuntosaliohjelman. Lisäksi saat kiinteyttävän viiden aterian ravinto-ohjelman.

Painonpudotuksen, kiinteytymisen, liikuntaelimistön vaivojen hävittämisen ja monien muiden tavoitteiden saavuttaminen on ehdottomasti kiinni rutiininomaisesta tekemisestä ja elämäntavoista! Oppimalla hyvinvointiasi tukevia elämäntapoja alkaa paino varmasti pudota, mieli piristyä, unenlaatu parantua ja energisyys lisääntymään! Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen on kaikkien Journey with Janni -nettivalmennusten tavoite!

Journey with Janni 3- nettivalmennus sopii jokaiselle, joka etsii parempaa hyvinvointia! Tavoitteet voit määritellä itse valmennuksen aikana ja voit myös muokata niitä aina oman mielen mukaan mikäli tavoitteet muuttuvat. Tämä mahdollistaa mielekkään tekemisen ja aidosti onnistuneen elämäntapamuutoksen tekemisen!

Janni Hussi kertoo Journey with Janni -nettivalmennuksista:

"Perimmäisenä ajatuksena on, että valmennukseen mukaan lähtevä kehittyy alituiseen niin fyysisesti kuin psyykkisesti erilaisten tehtävien ja seurannan muodossa. Valmennettavan on tarkoitus ymmärtää miksi asioita tehdään, sen sijaan että hän vain tuijottaa saamiaan ohjeita. Toisin sanoen matkan aikana tapahtuu koko ajan mikro-oppimista. Sitä varten applikaatiosta löytyy mm. kehityksen, unen ja treenitulosten seuranta.

Journey with Janni -valmennukset ovat ennenkaikkea sun matkasi, jossa mä olen vahvasti mukana (kirjaimellisesti). Ne ovat mikro-oppimista erilaisten tehtävien kautta, joita applikaatio sinulle viikottain ja jopa päivittäin antaa. Tulet ymmärtämään enemmän itsestäsi, terveydestäsi ja opit treenaamisen ohella myös kuuntelemaan kehoasi.

Applikaatio pystyy seuraamaan päivittäistä aktiivisuuttasi, jos yhdistät sen Google Fitiin tai iHealthiin. Näet sovelluksesta suoraan päivittäiset askeleesi ja kuljetun matkan. Saat ruoka- ja treeniohjelmat suoraan appiin sekä halutessasi voit ladata ne myös pdf-tiedostoiksi. Kun aloitat päivän harjoituksen, näet koko treenin suoraan puhelimestasi, jokaista liikettä (videot sekä still-kuvat) ja toistoa myöden. Sinun ei siis tarvitse ensin ladata ohjelmaa yhdestä paikasta ja sen jälkeen etsiä liikevideota toisesta paikasta."

Kaunis. Terve. Vahva. Sinä. Lähde matkalle kohti henkistä hyvinvointia yhdessä Jannin kanssa!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Olet kiinnostunut henkisestä hyvinvoinnista ja siihen liittyvistä harjoitteista
 • Etsit motivoivaa ja innostavaa valmentajaa, jonka energia tarttuu
 • Haluat treenata salilla omien aikataulujesi mukaan, joten tarvitset silloin tällöin vaihtoehdon pitkälle salitreenille
 • Kaipaat ravinto-ohjelmaa esimerkiksi painonpudotuksen tueksi
 • Olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

Valmennuksen esittely

Tässä 8 viikon nettivalmennuksessa pääpaino on henkisessä hyvinvoinnissa.

Valmennuksen aikana tulet saamaan faktatietoa ja erilaisia harjoitteita henkisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Käsiteltäviä aihealueita ovat esimerkiksi:

 • arvot ja ajankäyttö
 • motivaation kaivaminen pintaa syvemmältä
 • tavoitteet ja niiden asettaminen
 • stressinhallinta
 • rajoittavat uskomukset
 • itsensä arvostaminen

Henkisen puolen harjoitteet ovat valmentaja Maija Haapasen käsialaa ja valmennuksessa pääset tekemään harjoitteita yhdessä Maijan ja Janni Hussin kanssa.

Valmennus sisältää myös kiinteyttävän kolmijakoisen treeniohjelman kuntosalille, joka vaihtuu puolessa välissä valmennusta.

Lisäksi saat Journey with Janni 3 -nettivalmennuksessa kiinteyttävän viiden aterian ravinto-ohjelman.

Muistin helpottamiseksi myös kaikki kuvat ja videot treeniliikkeistä ovat heti näkyvillä suorittaessasi treeniä. Treenin yhteydessä pääset pitämään myös treenipäiväkirjaa, jolla pystyt seuraamaan harjoitteluasi vaivattomasti. 

 

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 • Valmennus on selkeä ja määrätietoinen. Hyvät treeniohjelmat ja ohjeet. Sykkeen appi on ihan huippu ruokapäiväkirjoineen yms.

 • Valmennus on todella hyvä niille, jotka haluavat kehittyä salilla "idioottivarmasti", mutta kuluttamatta itseään loppuun.

 • Laadukkaat treenit ja hyvä treenijako.

Valmentajan esittely

 

Janni Hussi on fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä. Liikunta on ollut hänen intohimonsa jo lapsesta asti. Hyvinvointi on Jannille tärkeää ja hän pyrkiikin kannustamaan ihmisiä kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen pelkkien ulkoisten tavoitteiden sijaan. 

Janni on terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja hänen positiivinen energiansa tarttuu! Hänen kykyään inspiroida ja motivoida liikkumisen ja terveellisten elämäntapojen pariin on kehuttu paljon.

Jannin verkkovalmennukset ovat saaneet kiitosta. Fresh Start with Janni, Journey with Janni 1 ja Journey with Janni 2 toteutettiin SYKE -valmennusalustalla, mutta tuolloin valmennukset kulkivat Fitness Factory Finland -brändin alla, joka yhdistyi elokuussa 2019 SYKE Triben kanssa!  Erityisen onnistuneeksi Jannin valmennuksissa koettiin treeniohjelmat sekä Jannin positiivinen asenne ja kyky motivoida ihmisiä treenaamisen ja terveellisten elämäntapojen maailmaan.

Voit tutustua Janniin esimerkiksi Instagramissa @jannihussi.

 

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • 8 viikkoa kestävä nettivalmennus
 • Henkisen hyvinvoinnin harjoitteet
 • Kiinteyttävä ravinto-ohjelma
 • Kolmijakoinen treeniohjelma kuntosalille
 • Jannin motivoivat ja innostavat videot ja terveiset
 • SYKE Tribe -mobiilisovelluksen tarjoamat tukityökalut

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Ravinto-ohjelmia

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!Samankaltaisia tuotteita
Näytä kaikki valmennukset »@syketribe@syketribe