Sara Toivonen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Sara Toivonen
Yksilöllisyys, laatu, nousujohteisuus & mielekkyys

Tampere, Seinäjoki

Valmentajana yrityksessä:
Personal Trainer Sara Toivonen, Valmennus- ja testauskeskus Kauppi, T2M Seinäjoki

Olen korkeakoulutettu liikunta-alan ammattilainen Tampereelta, mutta valmennukseeni pääset osallistumaan myös Seinäjoella. Käy tutustumassa myös verkkovalmennukseeni, jonka löydät Sykkeen Marketplacesta! Pyrin kouluttautumaan monipuolisesti ja olenkin koulutustaustaltani liikuntatieteiden maisteri pääaineena valmennus- ja testausoppi, fysioterapeutti, lisensoitu personal trainer, Spartan Gearin toiminnallisen harjoittelun ohjaaja sekä Suomen urheiluliiton kouluttama valmentaja. Tällä hetkellä opiskelen ravitsemustieteen perusopintoja avoimessa yliopistossa.

Työskentelen tällä hetkellä valmentajana Tampereella Valmennus- ja Testauskeskus Kaupissa sekä päävalmentajana Seinäjoella T2M Seinäjoen kuntosalilla. Syke-sovellus kuitenkin mahdollistaa laadukkaan ja yksilöllisen valmennuksen myös riippumatta sijainnista. Siistiä!

Urheiluvalmennuksessa vetää eniten puoleensa valmentamisen monipuolisuus ja haasteet, mahdollisuus kehittyä jatkuvasti sekä eri liikkujaryhmien innostaminen liikuntaan. Ohjaus- ja valmennuskokemusta minulle on kertynyt jo yli kymmenen vuoden ajalta niin urheilijoiden kuin kuntoilijoidenkin kanssa työskennellessä. Valmentajana olen vaativa, mutta myös kannustava ja iloinen. Työskentelytapani ovat erittäin määrätietoiset ja huolelliset. Ota yhteyttä, niin asetetaan yhdessä juuri sinulle sopivat liikuntatavoitteet!

Vahvuuksiani ovat toiminnallinen voima- ja liikkuvuusharjoittelu sekä juoksuharjoittelu, mutta tietotaitoa minulta löytyy myös muilta harjoittelun osa-alueilta. Omalta urheilutaustaltani olen yleisurheilun moniottelija ja nykyisin olen intohimoinen CrossFit-treenaaja. Vaikka itse olenkin hyvin raskaan ja kovatehoisen treenin rakastaja, minulle on tärkeää, että liikunta on turvallista ja oikeat suoritustekniikat hallitaan.

Valmennuksessa koen tärkeäksi sen, että jokainen liikuntaa harrastava liikkuu itselleen sopivalla tasolla, mutta uskaltaa haastaa itseään ja uskaltaa poistua ajoittain myös mukavuusalueeltaan. Onnistumisista tulee osata nauttia! Sinun toiveesi ja tarpeesi toimivat valmennuspaketin laatimisen lähtökohtana, joten niiden pohjalta rakennetaan sinua parhaiten palveleva valmennuskokonaisuus.

Pidän todella työstäni liikunnan parissa ja haluaisinkin päästä jakamaan liikunnan ilon kokemuksia myös valmennettavien kanssa! Haluaisin omalla toiminnallani kannustaa muita liikkumaan ja sitä kautta kehittämään hyvinvointiaan. 

Tutustu verkkovalmennukseeni:

Advantage -verkkovalmennus


TuotteetOta valmentajaan yhteyttä