Sara Toivonen

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Sara
Toivonen Yksilöllisyys, laatu, nousujohteisuus & mielekkyys

Tampere

Valmentajana yrityksessä:
Personal Trainer Sara Toivonen, Valmennus- ja testauskeskus Kauppi, T2M Seinäjoki

Olen korkeakoulutettu liikunta-alan ammattilainen, jolle urheiluvalmennus on suuri intohimo. Urheiluvalmennuksessa vetää eniten puoleensa valmentamisen monipuolisuus ja haasteet, mahdollisuus kehittyä jatkuvasti sekä eri liikkujaryhmien innostaminen liikuntaan.

Viimeistelen parhaillaan liikuntabiologian opintoja pääaineena valmennus- ja testausoppi (LitM). Pyrin kouluttautumaan monipuolisesti ja olenkin aiemmalta koulutustaustaltani fysioterapeutti (AMK), lisensioitu Personal Trainer (Trainer4you) sekä Suomen urheiluliiton (SUL) kouluttama valmentaja. Lisäksi olen Spartan Gearin toiminnallisen harjoittelun ohjaaja.

Oman harjoittelu- ja kilpaurheilutaustan kautta toiminnallinen voima- ja liikkuvuusharjoittelu juoksuharjoittelua unohtamatta ovat suurimpia vahvuuksia. Ravitsemus on yksi suuri mielenkiinnonkohde osana kokonaisvaltaista harjoittelua. Koen tärkeäksi, että valmennuksessa huomioidaan yksilöllisyys, nousujohteisuus sekä mielekkyys.

Ohjaus- ja valmennuskokemusta on kertynyt jo yli kymmenen vuoden ajalta niin urheilijoiden kuin kuntoilijoidenkin kanssa työskennellessä. Valmentajana olen vaativa, mutta myös kannustava ja iloinen. Työskentelytapani ovat erittäin määrätietoiset ja huolelliset.

Ota yhteyttä, niin asetetaan yhdessä juuri sinulle sopivat liikuntatavoitteet ja lähdetään tavoittelemaan niitä!

Ota valmentajaan yhteyttä


ammattiurheilu crossfit fysioterapia harjoittelu kotona juoksu kahvakuulailu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kuntosali kuntoutus lasten ja nuorten liikunta painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer ravintovalmennus yleisurheilu
Seinäjoki Tampere