Sara Toivonen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Sara Toivonen
Yksilöllisyys, laatu, nousujohteisuus & mielekkyys

Espoo, Seinäjoki

Valmentajana yrityksessä:
Valmennuskeskus Newton / CrossFit Nuijala & Personal Trainer Sara Toivonen

Olen korkeakoulutettu liikunta-alan ammattilainen Espoosta. Etänä valmennukseeni pääsee kuitenkin osallistumaan asuinpaikkakunnasta riippumatta. Omaan vahvan koulutustaustan liikunta-alalta ja olen myös toiminut valmentajana jo pitkään, joten myös käytännön kokemusta on kertynyt runsaasti. Työskentelen tällä hetkellä päävalmentajana Espoossa Valmennuskeskus Newtonilla, joka toimii myös virallisena CrossFit boksina nimellä CrossFit Nuijala. Tämän lisäksi teen valmennuksia myös toiminimelläni, kuten toimin fysiikkavalmentajana naisten Superpesisjoukkueessa.

Koulutus:

– Liikuntatieteiden Maisteri, Valmennus- ja testausoppi (Jyväskylän yliopisto)

– Fysioterapeutti (AMK)

– Lisensoitu Personal Trainer, kuntosalivalmentaja & hyvinvointivalmentaja (T4Y)

– Toiminnallisen harjoittelun ohjaaja (Spartan)

– Valmentajatutkinto (Suomen urheiluliitto)

Näiden lisäksi olen lukenut myös ravitsemustieteen perusopinnot sekä Trainer4You:n kurssin liikunnasta raskauden aikana.

Urheiluvalmennuksessa vetää eniten puoleensa valmentamisen monipuolisuus ja haasteet, mahdollisuus kehittyä jatkuvasti sekä muiden auttaminen omien haasteiden tavoittelussa. Olen työskennellyt sekä urheilijoiden että kuntoilijoiden parissa. Valmentajana olen vaativa, mutta myös kannustava ja iloinen. Työskentelytapani ovat erittäin määrätietoiset ja huolelliset. Ota yhteyttä, niin asetetaan yhdessä juuri sinulle sopivat liikuntatavoitteet!

Vahvuuksiani ovat toiminnallinen voima- ja liikkuvuusharjoittelu sekä juoksuharjoittelu, mutta tietotaitoa minulta löytyy myös muilta harjoittelun osa-alueilta. Omalta urheilutaustaltani olen yleisurheilun moniottelija. Minulle on tärkeää, että liikunta on turvallista ja oikeat suoritustekniikat hallitaan sekä harjoittelu on yksilöllisesti suunniteltu treenaajan kunto- ja taitotasoon sopivaksi. Valmennuksessa koenkin tärkeäksi sen, että jokainen liikuntaa harrastava liikkuu itselleen sopivalla tasolla, mutta uskaltaa haastaa itseään. Onnistumisista tulee osata nauttia! Sinun toiveesi ja tarpeesi toimivat valmennuspaketin laatimisen lähtökohtana, joten niiden pohjalta rakennetaan sinua parhaiten palveleva valmennuskokonaisuus.

Pidän todella työstäni liikunnan parissa ja haluaisinkin päästä jakamaan liikunnan ilon kokemuksia myös valmennettavien kanssa! Haluaisin omalla toiminnallani kannustaa muita liikkumaan ja sitä kautta kehittämään hyvinvointiaan. 

Tutustu verkkovalmennukseeni:

Advantage -verkkovalmennus


TuotteetOta valmentajaan yhteyttä