KETOKUU START - ketodieetti by Titta Laurinen

Ketodieetti & pätkäpaasto | Tehokas neljän viikon rasvanpolttovalmennus

Valmennuksen sisältämä ketogeeninen ruokavalio neljän viikon tehovalmennus rasvanpolttoon sekä energiseen oloon. Valmennuksen sisältämä pätkäpaasto tehostaa rasvanpolttoa ja valmennuksen toteuttamisen helppoutta! Seuraava valmennus starttaa 27. syyskuuta 2021 - Saat valmennuksen KAIKKI materiaalit heti käyttöösi! Valmentaja Titta liittyy mukaan, kun valmennus starttaa virallisesti. Paikkoja rajoitettu määrä, joten varmista omasi ilmoittautumalla heti mukaan! 

59,00 €
Osta
KETOKUU start - ketodieetti by Titta Laurinen
KETOKUU start - ketodieetti by Titta Laurinen
KETOKUU start - ketodieetti by Titta Laurinen

Kiinnostaako ketodieetti, mutta et tiedä miten aloittaa?

Tämä ketodieetti ja pätkäpaasto on ollut monen asiakkaani elämässä se käänteentekevä viimeinen dieetti. He ovat saaneet jo valmennuksen aikana aivan käsittämättömiä tuloksia! Saat KAIKKI valmennuksen materiaalit käyttöösi heti oston jälkeen - valmennus alkaa virallisesti 27. syyskuuta ja samana päivänä aukeaa myös ryhmächat! 

Mutta sitäkin tärkeämpää on kuitenkin se, että he ovat
vihdoin ymmärtäneet, miten ne pudotetut kilot eivät enää hiivi takaisin sinne vyötärölle – ikinä.

KETOKUU START - verkkovalmennus 

 • Kesto 4 viikkoa
 • Sisältää herkulliset makro-optimoidut ketoreseptit, joista voit vapaasti valita, mitä haluaisit syödä
 • Sisältää selkeät ohjeet, joilla ketodieetti ja pätkäpaasto aloitetaan helposti
 • Sisältää valmiita sopivia ateriasuunnitelmia sekä ostoslistoja yhteensä 6 viikolle, joilla ketodieetti tehdään mahdollisimman helpoksi toteuttaa
 • Valmentajasi Titan tuki valmennuksen jokaisena päivänä: henkilökohtainen CHAT-tuki jokaiselle osallistujalle
 • Helppokäyttöinen SYKE-mobiilisovellus, jossa ketoreseptit ja muut materiaalit ovat helposti saatavillasi kaiken aikaa
 • Pääsy Facebook-ryhmään, joka on yhteinen Lifestyle-ketoryhmä kaikille Titan valmennuksessa olleille ja se toimii tukiyhteisönä myös tämän verkkovalmennuksen päätyttyä
 • Facebook-ryhmässä valmentaja pitää LIVE-tapaamisia
 • Avaimet pysyvään painonhallintaan 
 • Selkeät ohjeet, kuinka säilytät valmennuksen aikana saavuttamasi tulokset
Haluatko maksaa valmennuksen liikuntaeduilla?

Klikkaa TÄSTÄ

KETOKUU start - ketodieetti by Titta Laurinen
Kesto 4 viikkoa
Alkaa 27.09.2021
Hinta 59,00 €


aloittelija Fitness & Wellbeing Hyvinvointi Naiset Ravitsemus Terveys
59,00 €
Osta

Valmennuksen alkuun


Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Kaikki tarvitsemasi tieto ketoosi ruokavalion noudattamiseen nyt vain 1,75€ päivässä!

KETOKUU START 

Ketodieetti ja ketogeeninen ruokavalio - tehokasta rasvanpolttoa

Ketogeeninen ruokavalio sisältää suurimmaksi osaksi rasvaa, riittävästi proteiinia ja vain minimaalisesti hiilihydraatteja. Me ketoilijat syömme ihan tavallista tuttua ruokaa, vaikka lautasellemme ei eksykään viljatuotteita tai perunaa. Tavallinen ketogeeninen ateria koostuu proteiininlähteestä, kasviksista ja marjoista sekä rasvasta.

Rajoittamalla hiilihydraattien saantia, kehomme menee lopulta ketoosiin. Ketoosi on ihmiselle täysin luontainen aineenvaihdunnan tila,
jossa keho on oppinut käyttämään tehokkaasti energiakseen hiilihydraattien sijaan rasvaa.

Kun kehomme osaa käyttää rasvaa energianlähteenään, emme ole enää niin riippuvaisia suun kautta saatavasta energiasta. Ketoosissa kehomme hyödyntää energiakseen tarvittaessa meidän omia rasvavarastojamme, joten tasainen energiansaanti on taattu jatkuvasti. Tästä johtuu ketoosissa lisääntynyt energisyys sekä nälkäkiukun, mielitekojen ja verensokerin heittelyn katoaminen.

Osta nyt!

KETODIEETTI SOPII ERITYISESTI SINULLE,
JOS HALUAT...

 • pudottaa painoa helposti ja nopeasti
 • saada näkyviä tuloksia pelkän ruokavalion avulla
 • lopettaa ikuisen painon kanssa jojoilun
 • onnistua vihdoin pysyvästi painonhallinnassa
 • päästä eroon vatsan turvotuksesta ja pöhöttyneestä olosta
 • päästä eroon sokerikoukusta
 • saada lisää energiaa ja kirkkaamman mielen
 • parantaa ihosi kuntoa
 • huolehtia terveydestäsi
 • selkeät ohjeet, joilla ketogeeninen ruokavalio ja ketodieetti on helppo aloittaa
 • valmentajan ja ryhmän tuen koko valmennuksen ajaksi

KETOKUU START VALMENNUKSEN ESITTELY

Ketodieetti ja ketogeeninen ruokavalio - tehokasta rasvanpolttoa

Tämä verkkovalmennuksen avulla opit miten aloittaa ketogeeninen ruokavalio ja kuinka saavutat pysyviä tuloksia painonpudoksen osalta ketogeenisen ruokavalion avulla! Ketogeeninen ruokavalio ikäänkuin opettaa kehon käyttämään ensisijaisena energianlähteenä rasvaa, jonka avulla verensokeritasojen heittely vähenee ja energisyytesi lisääntyy. Tämän lisäksi mieliteot sokerisiin herkkuihin vähenee ja kilot ylimääräiset kilot karisevat!

Tämän valmennuksen aikana saat vinkkejä mm. näihin aiheisiin:

 • Miten aloittaa ketodieetti ja pätkäpaasto?
 • Mitä ketodieetillä saa syödä?
 • Mitä kaupasta voi ostaa, kun noudattamasi ruokavalio on ketogeeninen?

MITEN ALOITTAA KETODIEETTI JA PÄTKÄPAASTO?

Tämän verkkovalmennus tarjoaa yksinkertaiset ohjeet miten aloittaa ketodieetti. Saat valmiiksi sopivia ateriasuunnitelmia ruokavalion noudattamiseen sekä ostoslistat yhteensä kuudelle viikolle, jotta myös kaupassa käynnistä on tehty mahdollisimman helppoa ja vaivatonta! 

LISÄÄ ENERGIAA ARKEEN

Ketoositila on luonnollinen tila ihmiselle ja se juontaakin juurensa ajasta, jolloin ravintoa ja hiilihydraatteja ei ollut helposti ja säännöllisesti saatavilla. Normaalisti keho käyttää ensisijaisena energianlähteenään hiilihydraatteja, mutta jos näitä rajoitetaan tarpeeksi ruokavaliosta, keho alkaa käyttää ensisijaisena energianlähteenään rasvaa, eli myös varastorasvaa, jota keho on varastoinut mahdollisesti ylimääräisenä painona. Hiilihydraattien rajoittaminen ruokavaliosta ja ketoositilan syventyminen johtaa verensokeritasojen heittelyn vähenemiseen ja näin ollen energiatasosi nousee, olet "skarpimpi" sekä mielitekojen määrä herkkuihin vähenee!

Haluan kokeilla!

Ota Titan super herkulliset ketoreseptit sekä ketogeeninen ruokavalio käyttöön ja saa tuloksia.

Valmentajasi

TITTA LAURINEN

Mä oon Titta, äiti, yrittäjä, hyvinvointivalmentaja, ketovalmentaja, ruokahifistelijä, elämän fiilistelijä
ja hihhulointia rakastava taivaanrannan maalari.

Ruoka ja ruoan parantava vaikutus sekä erityisruokavaliot ovat olleet mun suurin kiinnostuksen kohde jo yli 10 vuoden ajan.

Juuri ketogeeniseen ruokavalioon ja pätkäpaastoon olen perehtynyt omien terveys- ja suolistohaasteiden vuoksi pari vuotta sitten. Pääsin eroon kaikista elämääni rajoittaneista haasteista, kuten jatkuvista vatsavaivoista, ketogeenisen ruokavalion avulla
ja ymmärsin, miltä oikeasti hyvä olo tuntuu!

Ymmärsin myös oman uupumisen kautta, miten monimutkainen kokonaisuus ihminen on. On turha lähteä tiukalle dieetille ja odottaa pysyviä tuloksia, jos palautuminen ja henkinen vointi ovat aivan retuperällä. Laihdutus on itseasiassa normaalisti toimivalla keholla lopulta aika helppoa. Pysyvä painonhallinta eli uuden, itselle toimivan, elämäntavan löytäminen on se, mikä tuottaa ongelmia ja juuri siihen vaikuttaa moni muukin asia kuin pelkkä ruokavalio.

Ketogeeninen ruokavalio on  ihan loistava startti muutokselle, mutta pidemmän päälle on aina huomioitava kokonaisuus. Avain hyvinvointiin ja pysyvään painonhallintaan nimittäin löytyy lopulta jokaisen omista ajattelutavoista – ei pelkästään paperilla lukevista ruokavalio-ohjeista.

Mun tavoite on, että mun ketovalmennuksen jälkeen ne pudotetut kilot eivät hiivi enää takaisin sun vyötärölle, vaan olet matkalla pysyvästi kohti uutta elämäntapaa! Autan sua ymmärtämään, miksi olet epäonnistunut aiemmin painonhallinnassa. Autan sua ymmärtämään, mitä sun täytyy tehdä nyt onnistuaksesi vihdoin pysyvästi. Ennen kaikkea opetan sua vaalimaan omaa terveyttäsi. Olenkin superonnellinen siitä, että oon selvästi saanut välitettyä tätä viestiä mun asiakkaille, koska tulokset ja oivallukset valmennuksen jälkeen ovat olleet aivan mahtavia!

Jos oon sulle tuttu Instagramista, tiedätkin jo varmasti, miten tärkeää mulle on
elää merkityksellistä elämää.

Mun on pakko saada tehdä asioita sydämellä – niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Vuosia sitten, kun uupumus oli pahimmillaan vauva-arjen, parisuhteen, opiskelun ja yrittäjyyden yhteensovittamisen seurauksena, muistan miettineeni tarkoitusta tuolle hullunmyllylle. Olo oli kaikin tavoin hirveä enkä voinut ymmärtää, miksi ne kaikki vastoinkäymiset tapahtuivat mulle.

Lopulta löysin ketogeenisen ruokavalion, josta sain voimaa alkaa panostamaan omaan hyvinvointiini myös muilla osa-alueilla. Nyt olen kiitollinen tuosta ajanjaksosta elämässäni – ilman sitä en varmasti pystyisi ymmärtämään ihmistä ja kehon toimintoja näin isossa kuvassa, mitä nyt ymmärrän. Tää työ antaa mulle todellista merkityksellisyyttä elämään ja kiitos siitä kuuluu mun ihanille asiakkaille, jotka mahdollistavat tän!

Jos nyt tunnun sulle oikealta valmentajalta, toivotan sut lämmöllä tervetulleeksi ketovalmennukseeni!

Instagram @ketotitta

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

OHJEET JA TEKNISIÄ TIETOJA

1. Osta valmennus.

2. Saat ostamisen jälkeen linkin mistä pääset lataamaan SYKE sovelluksen sekä vahvistuksen ja kuitin onnistuneesta ostosta sähköpostiisi.

3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä, jolloin sisällöt tulevat näkymään SYKE-sovellukseen sekä SYKE Triben selainversioon, jolla voit osallistua tietokoneen kautta.

Pääasiallisesti kaikki tehtävät ja sisällöt on kalenteroitettu sinulle valmiiksi ja syklitetty aukeamaan asteittain.

4. Kun valmennus alkaa ja niin materiaalit tulevat saataville. Lähtökohtaisesti kaikki materiaali on ennakkoon kuvattua eli sinä saat valita mihin aikaan teet mitäkin. 

5. Voit myös tulostaa tulostettavat materiaalit Sykkeen verkkoportaalista.

6. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2kk valmennuksen päätyttyä ja kun valmennus on päättynyt niin pääset arvioimaan valmennuksen.

7. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen koska kuten me tiedämme niin matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat.

Hyppää mukaan!


@syketribe