30 päivän kesätreenihaaste by Nana Heikkilä

Nana Heikkilän suunnittelema kesään sopiva tehokas treeniohjelma, jolla kehität kuntoa ja nautit suomen kesästä myös ulkona treenaten!

Stressitöntä hyvinvointia & tehokkaat kotitreenit Nana Heikkilän johdolla!

44,90 €
Osta
30 päivän kesätreenihaaste by Nana Heikkilä
30 päivän kesätreenihaaste by Nana Heikkilä
30 päivän kesätreenihaaste by Nana Heikkilä
30 päivän kesätreenihaaste by Nana Heikkilä

Täydellinen treeniohjelma kesälle 2021!

Tehokkaita kehoa muokkaavia kotitreenejä, rentouttavia kehonhuoltorutiineja, venyttelyä ja kuntoa kehittäviä mäkitreenejä! Tänä kesänä ei tarvitse ottaa turhaa stressiä ruokavaliosta tai liikkumisesta! Hyvällä fiiliksellä monipuolista liikkumista, kesästä nauttimista sekä iloa ja innostumista!

Oletko haaveillut...

 • Kesäisistä energisoivista aamukävelyistä?
 • Potkua antavista mäkitreeneistä?
 • Kehonpainotreeneistä uimarannalla?
 • Kehoa ja mieltä hellivistä kehonhuoltorutiineista laiturin nokassa?
 • Raikkaista resepteistä?
 • Virkistävistä smoothieista?
 • Kevyemmistä grilliherkuista?

Tätä kaikkea on täysin uusi, uutta virtaa ja sykettä tuova 30 päivän kesätreenihaaste! 

Haluatko maksaa valmennuksen liikuntaeduilla? 
Klikkaa TÄSTÄ
30 päivän kesätreenihaaste by Nana Heikkilä
Kesto 4 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 44,90 €


aloittelija Fitness & Wellbeing Hyvän mielen valmennukset Hyvinvointi kehonpainoharjoittelu keskitaso kiinteytyminen Kotitreeni Naiset
44,90 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Kesästä nauttimista, kunnon kohotusta ja energisyydestä huolehtimista!

30 päivän kesätreenihaaste lyhyesti:

 • 30 päivää kestävä valmennus, jossa saat joka arkipäivä uuden tehtävän, treenin, ravinto- tai hyvinvointivinkin

 • Treenit ovat kestoltaan 10-30 minuuttia

 • Kesäisiä terveellisiä reseptejä

 • Kevennä kesäkeittiössä -vinkkejä, joiden avulla kevennät totuttuja grilliherkkuja ja kesäjuomia ja opit näin tekemään kevyitä grilliruokia!

 • Liikevideoita, joissa valmentaja Nana näyttää ja kertoo oikeat liiketekniikat

 • 2 kokopitkää kotitreeniä joka viikko, jonka voit tehdä yhdessä Nanan kanssa alusta loppuun ohjattuna (follow along -treenejä)

Buustaa hyvinvointisi uudelle tasolle nopeilla, tehokkailla ja monipuolisilla kotitreeneillä!

30 päivän kesätreenihaaste by Nana Heikkilä

30 päivän treenikokonaisuus ja energisoivat kevyemmät kesäreseptit

Kesästä voi nauttia myös kevyemmin!

Ovatko treenit jääneet vähemmälle aiempina kesinä ja ruokavaliokin ollut hiukan retuperällä? Kesän jälkeen olosi on saattanut olla ehkä tukala ja turvonnut ja olet ehkä hengästynytkin helpommin?

Mitä jos tällä kertaa tekisit hommat hieman toisin? Mitä jos kesällä ja vielä kesän jälkeenkin olosi olisi virkeä, energinen ja kuntokin olisi noussut?

Tarvitset tähän nimittäin vain parikymmentä minuuttia päivässä, edes 3 kertaa viikossa, jos joka arkipäivä ei löydy sopivaa rakoa.

Pientä liikettä jokaiselle päivälle

30 päivän kesätreenihaaste haastaa sinut lisäämään jokaiselle päivälle jotain pientä liikettä, joka antaa päivääsi uutta puhtia ja pitää kehosi hyvinvoivana. Kaupan päälle saatatkin huomata miten kroppa kiinteytyy aktiivisemmasta elämäntavasta, vaikkei kyseessä olekaan mikään dieetti tai laihdutuskuuri.

Ammattitaitoisen valmentajan verkkovalmennus

Nanan ammattitaito on raudanluja ja hän onkin yksi suosituimmista hyvinvointivalmentajista mitä Suomesta löytyy! Nana on valmentanut yli 10 000 ihmistä 8 vuotisella valmennusurallaan, ja asiakaskokemukset ja palautteet ovat äärimmäisen positiivisia.

Nopeat kotitreenit missä ja millon vain

Koska kaikki haasteen treenit on helppo tehdä missä ja milloin tahansa, säästät aikaa jo siinä, ettei sinun tarvitse raahautua erikseen kuntosalille. Olet siis tehnyt päivän treenin samassa ajassa, joka sinulla normaalisti menee jo välimatkoihin! Bonuksena treenit voi oikeasti suorittaa vaikkapa laiturilla tai uimarannalla eli varsin kesäisissä tunnelmissa.

Tästä kesäisestä haasteesta saat omiin treeneihin vaihtelua ja monipuolisuutta sekä ennen kaikkea uutta innostumista!

Osta nyt!

SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?

 • Haluat pitää huolta hyvinvoinnista myös kesällä
 • Kaipaat uutta motivaatiota kesän treeneihin
 • Haluat treenata nopeasti ja monipuolisesti kotona, kesämökillä tai vaikka uimarannalla
 • Etsit kevyempiä grillausreseptejä sekä muita raikkaita kesäreseptejä
 • Kaipaat innostumista ja iloa elämääsi
 • Haluat kohentaa kuntoa

Nana Heikkilän haasteen esittely

30 PÄIVÄN KESÄTREENIHAASTE 

Monipuolista liikkumista ja kesästä nauttimista!

Nana Heikkilän uusi 30 päivän kesätreenihaaste huolehtii kesän stressittömyydestä ja hyvinvoinnista kuukauden ajan!

Treeniohjelma naisille ja ohjatut treenit

Haasteessa saat joka arkipäivä erilaisen tehtävän tai treenihetken, jonka tekemiseen menee 10-30 minuuttia. Saat itse valita mitkä tehtävistä teet tai mitkä jätät tekemättä. Lisäksi voit myös vaihdella tehtävien paikkaa, aikaa ja suoritusaikaa.

Kesätreenihaasteen treeneissä kehität monipuolisesti lihaskuntoa, liikkuvuutta sekä myös perus- ja kestävyyskuntoa. Suurin osa treeneistä on välineettömiä, oman kehon painolla tehtäviä harjoituksia, mutta muutamassa käytetään apuna kahvakuulaa sekä vastuskuminauhaa.

Joka viikko saat kaksi follow along -treeniä, jotka voit tehdä yhdessä Nanan kanssa alusta loppuun ohjattuna. 

Valmennuksessa on valmiiksi kalenteroitettu rakenne, mutta kaikki treenit voi tehdä halutessaan myös silloin kun itselle sopii. 

Kevyet grillireseptit, raikkaat smoothiet ja muut kesäreseptit

Haaste sisältää raikkaita kesäreseptejä mm. grillaukseen, janojuomiin sekä smoothieihin. Vaikka reseptit ovat kevyitä, mausta ei tarvitse tinkiä!

Otatko monipuolisen ja innostavan kesätreenihaasteen vastaan?

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA NANAN MUISTA VALMENNUKSISTA

 • ”Tämä oli mahtava valmennus. Kotitreenit olivat tehokkaita vaikka eivät olleet pitkiä. Myös kehonhuollon opettelin ottamaan mukaan liikuntaohjelmaani. Olen ollut vähän huono aikaisemmin tekemään sitä ja huomaan sen jäykkyytenä kehossani. Kiitos.”
 • "Tämä oli ensimmäinen valmennukseni ikinä ja täytyy sanoa, että Nanafit lunasti odotukseni. Järkevät ohjeet, hyvät kotijumpat ja mikä tärkeintä - tuli tunne siitä, että tämä elämäntapa jatkuu ja kantaa pitkälle! Kiitos.”
 • ”Kiitos Nana! Tämä on toinen pp valmennukseni mutta välissä oli aikaa. Jotenkin tämä valmennus on saanut ajattelemaan itseäni vähän paremmin ja se puoli tuntia kokonaisuudessaan riittää päivässä mainiosti treeniä. Ainainen turvotus ja makean himo on kadonnut ja olotila alkaa olemaan päivä päivältä parempi. Punnerruksiakin tulee enemmän jo kuis viisi. Kiitos Nana!”
 • ”Kiitos! Olen aina ollut sitä mieltä, että kotitreenit on ihan turhia. Nyt olen täysin toista mieltä. Todella kiva on ollut tehdä treenejä hyvien videoiden kanssa. Lisäksi se, että ei tarvitse lähteä mihinkään ja saa kunnon treenin puolessa tunnissa. Hiki tuli joka treenissä, kiitos.”
 • ”Tämä matka on ollut ihan mahtava retki, kerrankin oon pysähtynyt miettimään asioita ja sitä kautta tullut hyviä oivalluksia ravinnosta, levosta ja treenaamisesta, jne. Monet valmennukset oon mäkin kolunnut ja niissä epäonnistunut, onneksi löytyi NanaFit ja tämä valmennus - olet kultaa Nana!”
 • ”Tässä 4-viikon tulos, painoa lähti lopulta -2,3kg ja senttejä ympäri kehoa -10cm”
 • ”Hei Nana! Vaikka treenit jäi itseltäni vähiin niin sain sinulta loistavat neuvot kuinka syödä tästä eteenpäin käsimallia käyttäen. Vuosia olen ollut kaikenmaailman dieeteillä ja nyt alan sinun avullasi vasta ymmärtämään kuinka yksinkertaista se syöminen voi olla!! Treeneissä otat TODELLA HYVIN huomioon meidät, joilla on vaikeuksia lähteä edes treenaan, kannustat ja muistutat kuinka tärkeää on se vähäkin tekeminen. Sinä todella välität asiakkaistasi! Kiitos miljoonasti, aijoin jatkossakin osallistua valmennuksiisi <3”
 • ”Ihana valmennus ja valmentaja! Lujan lempeä, ihmisläheinen ote, mutta tuloksia tulee ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa. Tästä on kiva jatkaa matkaa sun kanssa muiden valmennusten parissa <3”
 • ”Aivan mielettömät 4 viikkoa takana, ajattelin kun tähän lähdin mukaan että noinkohan tästä mitään tulee. (On nimittäin kokeiltu yhtä sun toista valmennusta) Nyt tuntuu ekaa kertaa ikinä et on oivaltanut tän kaiken eri tavalla, toivon todellakin että tää nyt on pysyvää, eikä kestä vain hetkeä. Mut uskon että on, jotenkin fiiliskin ihan erilainen ku on ymmärtänyt että kaikkea ei tarvitse niin kirjaimellisesti ottaa ja suorittaa! Kiitos Nana sinulle, oot aivan huippu!”
 • ”Ihana valmennus! Eka valmennus joka oikeasti motivoi ja kiinnosti loppuun saakka. Tämä valmennus kyllä antoi paljon minulle ja sain kyllä ison sysäyksen pysyvään elämäntapamuutokseen, kiitos Nana, oot huippu!”
 • ”Tällä viikolla huomasin kuinka vaatteet sujahtaa kivasti päälle ei turvota, ahdista ja purista. Kaikin puolin olo on freesi, energinen ja hyvinvoiva! Ja olihan niitä tuloksiakin tullut! Koko kropasta oli lähtenyt senttejä, mutta suurin muutos oli keskivartalon alueella! Yli 10cm vyötäröltä! Painokin oli tippunut yli 3kg. Tästä on hyvä jatkaa matkaa!”
 • ”Kiitos kovasti! Sinun treenit on ensimmäisiä joita olen jaksanut oikeasti motivoitua tekemään, olet innostava tsemppaaja! Lisäksi treenit ovat tehokkaita, mutta ei liian kuormittavia. Ja matka jatkuu Treenibuffassa!”
 • ”Ihan huippu valmennus! Kuluneen neljän viikon aikana saanut tuloksia enemmän kuin missään muussa koskaan aiemmin, myös pääkopan sisällä tapahtui huimia muutoksia! todellakin näemme vielä muissakin valmennuksissasi, matkani vasta alkoi.”

Valmentajasi valmennuksen takana

NANA HEIKKILÄ

Nana Heikkilä on personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä inspiraattori. Hän haluaa mahdollistaa jokaiselle omasta hyvinvoinnista huolehtimisen ja on itse kokenut sen, kun liian rajut ohjelmat ja dieetit ovat tuhota terveyden kokonaan. Nana haluaa, että hänen valmennettavansa saavuttaa omat tavoitteensa tehokkaasti, mutta järkevästi rakennetun suunnitelman avulla. Treenien ja hyvinvoinnista huolehtimisen ei tarvitse olla koko elämän keskipiste, riittää että ne kulkevat muun elämän mukana hyvällä fiiliksellä. Vähemmän on enemmän.

Valmentaja Nana on ammattimainen, motivoiva, inspiroiva, aito ja rehellinen. Hän on rakentanut oikeasti toimivat ohjelmat ilman pelkoa terveyden menettämisestä. Nanan valmennuksissa tavoitellaan aitoa ja oikeaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia eikä hän anna turhia lupauksia.

Koulutukseltaan Nana on kuntosaliohjaaja, personal trainer sekä urheilu- ja suorituskykyvalmentaja. Lisäksi hänen koulutustaustaansa kuuluvat Precision Nutrition ravintovalmennus, TRX ohjaajakoulutus, Kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutus, Palauttavan ja huoltavan harjoittelun ohjaajakoulutus, NLP practitioner sekä Anatomy Trains 1.

Voit tutustua Nanaan Instagramissa:

@nanafitofficial.

Tämä verkkovalmennus lyhyesti:

 • Kesto: 30 päivää

 • Päätavoite: Stressitöntä hyvinvointia monipuolisilla kotitreeneillä ja raikkailla kesäresepteillä

 • Lupaus: Hyvä olo kesällä ja myös kesän jälkeen monipuolisten treenien ja keveämpien reseptien avulla

 • Valmennuksen treeniohjelma: Valmiiksi rakennettu 30 päivän treeniohjeistus, johon voit kuitenkin itse vaikuttaa + kaksi follow along-treeniä viikossa

 • Nopeat ja monipuoliset treenit, jotka buustaavat hyvinvointisi uudelle tasolle!

 • Raikkaat ja energisoivat kesäreseptit

 • Kevennä kesäkeittiössä -vinkit kevyempään grilliruokailuun ja kesäjuomiin

 • Hyvää mieltä, innostumista ja onnistumisen iloa!

 • Stressitöntä hyvän mielen meininkiä!

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Liitetiedostoja
 • Unen seuraamista

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta
Käytössäsi on mm. seuraavat SYKE-appin ominaisuudet

OHJEET JA TEKNISIÄ TIETOJA

MITEN VALMENNUS TAPAHTUU?

1. Osta valmennus.

2. Saat ostamisen jälkeen linkin mistä pääset lataamaan SYKE sovelluksen sekä vahvistuksen ja kuitin onnistuneesta ostosta sähköpostiisi.

3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä, jolloin sisällöt tulevat näkymään SYKE-sovellukseen sekä SYKE Triben selainversioon, jolla voit osallistua tietokoneen kautta.

Pääasiallisesti kaikki tehtävät ja sisällöt on kalenteroitettu sinulle valmiiksi ja syklitetty aukeamaan asteittain.

4. Kun valmennus alkaa ja niin materiaalit tulevat saataville. Lähtökohtaisesti kaikki materiaali on ennakkoon kuvattua eli sinä saat valita mihin aikaan teet mitäkin. 

5. Voit myös tulostaa tulostettavat materiaalit Sykkeen verkkoportaalista.

6. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2kk valmennuksen päätyttyä ja kun valmennus on päättynyt niin pääset arvioimaan valmennuksen.

7. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen koska kuten me tiedämme niin matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat.

Hyppää mukaan!


@syketribe