Jussi Sievälä | Coach | SYKE Tribe

Jussi Sievälä
Contact us
Coach search

Jussi Sievälä

As a coach at the company:
Suomi

Jussi Sievälä on pääkaupunkiseudulla toimiva kokenut elämäntapamuutosten vauhdittaja. Olet saattanut törmätä häneen kolumnistina, luennoitsijana ja valmentajana eri yhteyksissä. Jussilla on pitkältä ajalta kattava kokemus siitä, miten muutokset tuodaan mukaan arkeen – pysyvästi. Hän on luennoinut näistä aiheista tuhansille ihmisille ja valmentanut satoja ihmisiä. Kukaan ei ole voittamaton. Aikoinaan Jussi on itse käynyt pitkän tien ylikunnosta palautumiseen ja oppinut, että omaa kehoa täytyy kuunnella. Mikäli maltamme harjoittaa kehoamme matalatehoisemmin ja tasaisemmin, riskit ovat pienemmät ja hyvät tavat saadaan juurrutettua helpommin arkeen.

Jussin osaamisen pohjana toimii fysioterapeutin koulutus sekä liikuntalääketieteen opit. Hän on käynyt näiden opintojen lisäksi lukemattomasti erilaisia kursseja mm. liikkuvuuden- ja liikehallinnan, biomekaniikan, lihastoimintaketjujen ja askelluksen aiheista. Jatkuva kehittyminen ja tiedon jano ajaakin Jussia eteenpäin valmentajana.


Coachings


Kunto-ohjelma aloittelijalle | Triathlon -metodeja hyödyntäen
Kunto-ohjelma aloittelijalle | Triathlon -metodeja hyödyntäen

Kestävyyskunnon perusteet kuntoon triathlonin avulla! Sopii aloittelijoille ja keskitasoisille, jotka haluavat kohentaa kuntoaan juosten, uiden ja pyöräillen. M

Duration 9 weeks
Starts every monday
Coach Jussi Sievälä
Accepted Smartum / ePassi / Edenred


99,00 €


Contact coach