Jussi Sievälä | Valmentaja | SYKE Tribe

Jussi Sievälä
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Jussi Sievälä

Valmentajana yrityksessä:
Suomi

Jussi Sievälä on pääkaupunkiseudulla toimiva kokenut elämäntapamuutosten vauhdittaja. Olet saattanut törmätä häneen kolumnistina, luennoitsijana ja valmentajana eri yhteyksissä. Jussilla on pitkältä ajalta kattava kokemus siitä, miten muutokset tuodaan mukaan arkeen – pysyvästi. Hän on luennoinut näistä aiheista tuhansille ihmisille ja valmentanut satoja ihmisiä. Kukaan ei ole voittamaton. Aikoinaan Jussi on itse käynyt pitkän tien ylikunnosta palautumiseen ja oppinut, että omaa kehoa täytyy kuunnella. Mikäli maltamme harjoittaa kehoamme matalatehoisemmin ja tasaisemmin, riskit ovat pienemmät ja hyvät tavat saadaan juurrutettua helpommin arkeen.

Jussin osaamisen pohjana toimii fysioterapeutin koulutus sekä liikuntalääketieteen opit. Hän on käynyt näiden opintojen lisäksi lukemattomasti erilaisia kursseja mm. liikkuvuuden- ja liikehallinnan, biomekaniikan, lihastoimintaketjujen ja askelluksen aiheista. Jatkuva kehittyminen ja tiedon jano ajaakin Jussia eteenpäin valmentajana.


Tuotteet


Kunto-ohjelma aloittelijalle | Triathlon -metodeja hyödyntäen
Kunto-ohjelma aloittelijalle | Triathlon -metodeja hyödyntäen

0.0/5

(0 arvostelua)

Kestävyyskunnon perusteet kuntoon triathlonin avulla! Sopii aloittelijoille ja keskitasoisille, jotka haluavat kohentaa kuntoaan juosten, uiden ja pyöräillen. M

Kesto 9 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Jussi Sievälä
Käy Smartum / ePassi / Edenred


99,00 €


Ota valmentajaan yhteyttä