Elisa Savinainen


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Elisa
Savinainen Pienillä stepeillä kohti tapoihin

Heissan!

Olen monitaituri, liikuntaneuvoja ja Personal trainer Elisa Savinainen Tampereelta. Liikunta on ollut jo pienestä pitäen iso osa elämääni ja olen harrastanut mm. yleisurheilua, kilpacheerleadingia ja jalkapalloa.

Minulle on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi. Huomioidaan ja kehitetään liikunnassa aerobista kuntoa, voimaa sekä liikkuvuutta, jolloin yleensä vältytään turhilta loukkaantumisilta. Kootaan yhdessä terveellinen ruokavalio sinun toiveiden mukaan. Myös kasvisruokailut onnistuu. Unohtamatta sinun elämäntilannetta, että palautumisellekin löytyy aikaa. Erityisosaamistani on juoksu, elämäntapamuutokset, kehonpaino- ja voimaharjoittelu.

Olen ohjannut seitsemän vuoden ajan ihan aloittelijoista aina SM-tasolle asti, joten voit olla liikunnan parissa vasta-alkaja tai jo kokenut liikkuja, sillä suunnittelen jokaisen ohjelman yksilöllisesti juuri sinun taustan, tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Tavoitteiden saavuttaminen on pitkäjänteisen työn, pienten kyynelten ja onnistumisten takana. Minä olen koko valmennuksen ajan sinua kannustamassa sekä viemässä sinua eteenpäin.

Haluan  auttaa myös sinua löytämään liikunnan tuoman ilon ja energian myös kiireisen ja hetkisen arjen keskellä, saavuttaa tavoitteesi sekä antaa huomata, kuinka helppoa lopulta terveelliset elämäntavat ovat.

Jokaisella on oikeus tuntea olonsa hyväksi sekä voimakkaasti ja tehdään siitä yhdessä totta!

Ota valmentajaan yhteyttä


harjoittelu kotona juoksu kehon muokkaus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali lasten ja nuorten liikunta Lihasten kasvatus personal trainer Yleinen hyvinvointi yleisurheilu
Etävalmennus Tampere Nokia Pirkkala