Anna Lilja | Valmentaja | SYKE Tribe

Anna Lilja
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Anna Lilja
Asenne ratkaisee. Aina!

Turku

Anna Lilja on urheilijoiden fysiikkavalmentaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja personal trainer. Hänen oma lajitaustansa on vahvasti muodostelmaluistelussa. Anna aloitti luistelun 3-vuotiaana ja hänelle onkin ehtinyt kertyä lajista yli 20 vuoden kokemus. Muodostelmaluistelussa liikkuvuus on isossa roolissa ja se onkin aina ollut Annan vahvuus. Lisäksi häneltä löytyy lajitaustaa baletista, cheerleadingista ja rengastrapetsista. Lisäksi Anna on toiminut sekä muodostelmaluistelun että cheerleadingin valmentajana. Tällä hetkellä Anna toimii taitoluistelijoiden fysiikkavalmentajana.

Anna kouluttautui korkeakouluopintojensa ohessa personal traineriksi, sillä hän halusi kasvattaa tietotaitoaan liikunta-alalla. Tällä hetkellä hän opiskelee Liikunnaohjaaja AMK tutkintoa. Hänen mielenkiintonsa kohdistuu sekä urheilun fyysiseen että psyykkiseen puoleen. Annalle tärkeintä on tasapainoinen elämä ja hyvinvoiva keho ja mieli. Hän perustaakin valmennuksensa vahvasti tutkittuun tietoon, jonka toimivuudesta hänellä on myös itsellään henkilökohtaista kokemusta sekä omassa harjoittelussaan että valmennuksien kautta.

Valmentaminen tuo Annalle ilon ja tarkoituksen elämään etenkin silloin, kun on kaikkein vaikeinta. Anna valmentaakin juuri siksi, että valmentaminen on hänen intohimonsa.

Tutustu Annan verkkovalmennukseen:

Liikkuvuus uudelle tasolle -verkkovalmennus


Tuotteet


Liikkuvuus uudelle tasolle - tavoitteena spagaatti
Liikkuvuus uudelle tasolle - tavoitteena spagaatti

0.0/5

(0 arvostelua)

Anna Liljan valmennuksessa pääset eroon kireistä takareisistä ja lonkankoukistajista sekä lisäät alavartalon venyvyyttä - jopa aina spagaattiin asti.

Kesto 8 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Anna Lilja
Käy Smartum / ePassi / Edenred


42,00 €

HIIT Vibe by Anna Lilja
HIIT Vibe by Anna Lilja

0.0/5

(0 arvostelua)

Tämän valmennuksen avulla pääset kovaan kuntoon lyhyilläkin treeneillä. Lihaskuntoa, hapenottokykyä ja kestävyyttä! Olit sitten kiireinen tai paljon aikaa omaav

Valmentaja Anna Lilja
Käy Smartum / ePassi / Edenred


39,90 €


Ota valmentajaan yhteyttä