Liikkuvuus uudelle tasolle - tavoitteena spagaatti

Harjoittele spagaatti!

Anna Liljan valmennuksessa pääset eroon kireistä takareisistä ja lonkankoukistajista sekä lisäät alavartalon venyvyyttä - jopa aina spagaattiin asti.

42,00 €
Osta

Oletko aina haaveillut spagaattista? Oletko aina ajatellut ettei sinun ole mahdollista päästä siihen? Haluatko lisää liikkuvuutta alavartaloon?

Tässä valmennuksessa pääset selkeiden venyttelyohjeiden avulla kohti tavoitettasi - olipa kyseessä sitten näyttävä spagaatti tai ylipäätään alavartalon liikkuvuuden lisääminen!

Liikkuvuus uudelle tasolle -verkkovalmennus lyhyesti:

 • 6 erilaista venyttelyohjelmaa
 • 3 erilaista venyttelytekniikkaa
 • Ohjeet alkulämmittelyyn
 • Liikkeet kuvina, videoina ja teksteinä
 • Suora yhteys valmentajaan chat-ominaisuuden avulla
Liikkuvuus uudelle tasolle - tavoitteena spagaatti
Kesto 8 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 42,00 €


aloittelija
Hyvinvointi
kehonpainoharjoittelu
keskitaso
Kotitreeni
Liikkuvuus ja venyttely
Miehet
Naiset
Oheisharjoittelu
Tanssi
Urheilu

42,00 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Spagaattihaaveesta totta!

Liikkuvuus uudelle tasolle - tavoitteena spagaatti

Tässä valmennuksessa saat spagaattiin tähtäävät venytykset!

Ajatteletko, että spagaatti on sinulle mahdoton liike?

Spagaatti on mahdollista oppia vanhemmallakin iällä tai vaikka ei olisi esimerkiksi voimistelutaustaa. Oppiminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta konkreettiset ja mitattavat tulokset kertovat kehtyksestäsi ja motivoivat jatkamaan. Tärkeintä on kuitenkin halu lisätä sekä haastaa omaa liikkuvuutta! Liikkuvuuden lisääminen on ehkä ollut pitkäaikainen haaveesi, joten nyt on hyvä aika aloittaa. Valmennus auttaa sinua myös saamaan ohjelmoidut lyhyet liikkuvuusharjoitteet osaksi arkea, jolloin liikkuvuus kehittyy myös valmennuksen päätyttyä. Näillä venytyksillä spagaatti on askelta lähempänä!

Liikkuvuus uudelle tasolle -verkkovalmennuksen avulla saavutat paremman liikkuvuuden alaraajoihin yksinkertaisten ja selkeiden harjoitteiden avulla. Tavoitteenasi ei ole pakko olla spagaatti vaan ylipäätään alavartalon lisääntynyt liikkuvuus.

Lue, miksi Anna Lilja rakensi tämän valmennuksen:

“Halusin luoda valmennuksen, joka antaa jokaiselle mahdollisuuden kehittää omaa liikkuvuuttaan ja oppia näyttävä spagatti. Kuulen usein, miten moni haaveilee juuri spagaatista, muttei kuitenkaan usko, että se olisi mahdollista oppia. Spagaatti on toki liikkeenä haastava, mutta se on mahdollista oppia vielä aikuisiälläkin. Loin valmennukseeni selkeät ohjeet ja lyhyet harjoitteet, joita seuraamalla kuka tahansa pääsee lähemmäs unelmaansa. Spagaatin opettelu vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta lopputulos on palkitseva! Samalla saat liikkuvuutta alavartaloon ja esimerkiksi kireät takareidet ja lonkankoukistajat jäävät historiaan. Edistymistä on helppo seurata, koska tulokset ovat mitattavissa ja se puolestaan ylläpitää motivaatiota matkalla kohti tavoitetta. Valmennus sisältää sekä helpompia liikkeitä että haastavampia jatkotason harjoitteita, joka takaa sen, että pystyt harjoittelemaan juuri sinun tasollasi."

Tartu tilaisuuteen ja tee unelmastasi totta!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 • Unelmoit näyttävästä spagaattista
 • Haluat parantaa liikkuvuuttasi
 • Kaipaat selkeitä venyttelyohjelmia
 • Haluat saada venyttelyn osaksi arkeasi
 • Haluat eroon kireistä takareisistä ja lonkankoukistajista

Valmennuksen esittely

Tämä verkkovalmennus kestää 8 viikkoa, jonka aikana lähdetään opettelemaan spagaattia ja lisäämään liikkuvuutta alavartaloon. Valmennus sisältää kaksi eri osiota, joissa molemmissa käydään läpi venyttelyn erikoistekniikoita. Lisäksi ensimmäinen osio sisältää perusvenytyksiä spagaattiin kun taas jälkimmäinen osio keskittyy jatkotason harjoitteluun.

Saat valmennuksen aikana kuusi erilaista venyttelyohjelmaa, joilla näyttävää spagaattia lähdetään harjoittelemaan. Lisäksi saat ohjeet alkulämmittelyyn. Spagaatin ei kuitenkaan tarvitse olla juuri sinun tavoitteesi, sillä valmennus sopii myös sinulle, joka haluat vain lisätä alavartalon liikkuvuutta. Valmennuksen avulla saavutatkin paremman liikkuvuuden alaraajoihin yksinkertaisten ja selkeiden harjoitteiden avulla.

Valmennus sisältää chat-ominaisuuden, jonka avulla voit olla suoraan yhteydessä valmentajaasi.

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 • Selkeät ohjeet, mukavat "treenit", mahdollinen suurimmaksi osaksi kaikentasoisille.

Valmentajan esittely

Anna Lilja on urheilijoiden fysiikkavalmentaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja personal trainer. Hänen oma lajitaustansa on vahvasti muodostelmaluistelussa. Anna aloitti luistelun 3-vuotiaana ja hänelle onkin ehtinyt kertyä lajista yli 20 vuoden kokemus. Muodostelmaluistelussa liikkuvuus on isossa roolissa ja se onkin aina ollut Annan vahvuus. Lisäksi häneltä löytyy lajitaustaa baletista ja cheerleadingista. Lisäksi Anna on toiminut sekä muodostelmaluistelun että cheerleadingin valmentajana. Tällä hetkellä Anna toimii taitoluistelijoiden fysiikkavalmentajana.

Anna kouluttautui korkeakouluopintojensa ohessa personal traineriksi, sillä hän halysi kasvattaa tietotaitoaan liikunta-alalla. Hänen mielenkiintonsa kohdistuu sekä urheilun fyysiseen että psyykkiseen puoleen. Annalle tärkeintä on tasapainoinen elämä ja hyvinvoiva keho ja mieli. Hän perustaakin valmennuksensa vahvasti tutkittuun tietoon, jonka toimivuudesta hänellä on myös itsellään henkilökohtaista kokemusta sekä omassa harjoittelussaan että valmennuksien kautta.

Valmentaminen tuo Annalle ilon ja tarkoituksen elämään etenkin silloin, kun on kaikkein vaikeinta. Anna valmentaakin juuri siksi, että valmentaminen on hänen intohimonsa.

Voit tutustua Annaan esimerkiksi Instagramissa @annnakristiiina.

VALMENNUS LYHYESTI

 • 8 viikon verkkovalmennus
 • Tavoitteena spagaatti
 • 6 erilaista venyttelyohjelmaa
 • 3 erilaista venyttelytekniikkaa
 • Ohjeet alkulämmittelyyn
 • Liikkeet kuvina, videoina ja teksteinä
 • Bonusmateriaalia
 • Suora chat-yhteys valmentajaan

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Harjoitusohjelmia
 • Chat valmentajan kanssa

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!
@syketribe