Askelkyykky taakse + kierto

1. Asetu lantion levyiseen haara-asentoon ja suuntaa katse eteenpäin.
2. Astu toisella jalalla taakse ja ojenna saman puolen kättä kohti kattoa, siten että se jatkaa matkaansa edelleen vartalon alta ylöspäin, jolloin myös muu vartalo kiertyy ja olet lopulta sivuttain, käsi ojennettuna kohti kattoa. Tuo käsi takaisin samaa rataa pitkin ja pysäytä, kun se on noin olkapään korkeudelle, ja laske se maahan.
3. Palauta liike hallitusti alkuasentoon.

*Hengitä ulos ylös ponnistaessa
*HUOM! Askelkyykky on erittäin kokonaisvaltainen harjoite alavartalolle. Siinä aktivoituvat pakara- ja reisilihasten lisäksi myös lonkan, polven sekä nilkan linjauksesta huolehtivat lihasryhmät. Mitä pidempi askel on, sen voimakkaammin pakaran sekä takareiden lihakset aktivoituvat. 
*Mikäli sinun on vaikeaa säilyttää tasapainosi, voit lisätä tukipintaa astumalla askeleen viistosti hieman sivulle. 

2899SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.