Terhi Immonen | Valmentaja | SYKE Tribe

Terhi Immonen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Terhi Immonen
Muutos alkaa päätöksestä.

Valmentajana yrityksessä:
Aistie - Valmentaja Terhi Immonen

Verkkokauppa:
Pippa Laukka verkkovalmennukset x Terhi I.

Valmentaja & Personal Trainer lähes 20 vuoden kokemuksella sekä yksi SYKE Triben perustajista

Valmentajana olen erikoistunut mentaalivalmentamiseen, kehon muokkaukseen (naiset) sekä painonpudottamiseen! 

Taustalla minulla on pitkä personal trainer- ja valmentajatausta vuodesta 2014 lähtien. Minulla on myös itsellä omasta takaa merkittävä painonpudotus- ja elämäntapamuutostausta, joten tiedän itsekin millaista on kamppailla huonon kunnon ja ylipainon sekä niiden aiheuttamien itsetunto-ogelmien kanssa. 

Uskon että ihmisen kehittyminen alkaa asioiden hyväksymisestä, silmien avaamisesta, totuuden myöntämisestä ja sen myötä itsensä kehittämisestä. Valmentajatyössä minua ajaa eteenpäin auttamisen halu. Valmentajana olen käytännönläheinen ja arvolähtöinen, mutta uskallan samalla haastaa asiakkaita ja kyseenalaistaa yleisiä normeja. Tähtään siihen, että jokainen löytää oman hyvinvointinsa kannalta parhaat vaihtoehdot.

Joustava asenne hyvinvointia kohtaan on minulle äärimmäisen lähellä sydäntä. 

Jos taas kuvaisin itseäni laajemmin kuin "minä valmentajana" näkövinkkelistä, niin sanoisin näin:

Olen nainen, joka lähtenyt kulkemaan omaa polkuaan luottamalla vahvimpien kyvykkyyksiensä voimaan - intuitiivisuuteen, ratkaisukeskeisyyteen, emotionaalisuuteen sekä määrätietoisuuteen. Itseni haastaminen ja jatkuvasti epämukavuusalueelle meneminen tuntuu olevan nykyään lähes addiktiomaista. Asioiden ratkominen innostaa. Viimeisten kymmenen vuoden ajan olen keskittänyt osaamisen kehittämisen valmentamisen saloihin sekä ihmisten toiminnan ohjaamiseen erityisesti digitaalisuutta hyödyntäen. Tätä nykyä voin kutsua itseäni digitaalisen valmentamisen ammattilaiseksi.

Intohimona psykologia, filosofia, teknologia, projektit, liikunta ja kaikki luova työ, jossa saa haastaa omaa ajattelua, mutta toisaalta päästä myös flow-tiloihin. Olen ehdottomasti parhaimmillani kun luodaan uutta ja kyseessä on iso kokonaisuus, jossa pitää pitää monta lankaa käsissä ja saada nopeasti asioita tapahtumaan. Ehdottomasti siis projekti-ihminen!

Vallitsevina piirteinäni voidaan pitää analyyttista ja pohdiskelevaa mieltä, puheliaisuutta, periksiantamattomuutta, ”poissaolevuutta”, nopeutta sekä luovaa hulluutta, kuten eräs vanha opettajani sanoi.

Ystäviltä kun kysytään niin minulle ei ole kuulemma adjektiivia koska olen niin monisävyinen. Tämä on joko hyvä tai huono asia, joka hieman riippuu kontekstista! :D

Koulutustaustani:

  • Kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja 2008
  • Firstbeat-hyvinvointiasiantuntija
  • Hyvinvointivalmentaja
  • Kuntosalivalmentaja
  • Personal Trainer
  • Mindcoach (stressinhallintavalmentaja)
  • Digital wellbeing coach -kouluttaja
  • Lisäksi erilaisia kursseja sekä kymmeniä opintopisteitä yliopistosta mm. liikuntalääketieteistä


Uskon enemmän ihmisten vahvuuksiin kuin heikkouksiin

www.aistie.fi


Tuotteet


Timmi vatsa
Timmi vatsa

0.0/5

(0 arvostelua)

Oletko miettinyt, miten kiinteytyä nopeasti?Toivotko valmiiksi suunniteltua ruokavaliota simppeleillä resepteillä? Kaipaatko ohjeistusta minkälaisilla liikkeill

Kesto 4 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Terhi Immonen
Käy Smartum / ePassi / Edenred


39,90 €

SYKE Certified Digital wellbeing Coach
SYKE Certified Digital wellbeing Coach

0.0/5

(0 arvostelua)

SYKE Triben perustajan Terhi Immosen vetämä koulutusohjelma, jonka avulla saat osaamisen luoda vaikuttavia ja ihmisten elämiä muuttavia kokonaisuuksia. 

Kesto 13 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Terhi Immonen


599,00 €

Tee oma verkkokurssi - vaikuttavasti
Tee oma verkkokurssi - vaikuttavasti

0.0/5

(0 arvostelua)

Verkkovalmentamisen (ja kurssittamisen) perusteita käsittelevä valmennus, jossa tutustut verkossa vaikuttamiseen ja opit luomaan toimivia verkkovalmennuksia ja

Kesto 4 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Terhi Immonen


199,00 €


Ota valmentajaan yhteyttä