Terhi Immonen


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Terhi
Immonen Muutos alkaa päätöksestä.

Valmentajana yrityksessä:
SYKE Tribe

Toimin SYKE Triben toimitusjohtajana ja valmennuskonsulttina! 

Olen nainen, joka uskaltaa kulkea omaa polkuaan ja luottaa vahvimpien kuvykkyyksiensä voimaan eli intuitiivisuuteen sekä emotionaalisuuteen, jotka ovat minut jo nyt tuoneet pidemmälle kuin olen joskus osannut haaveilla.

Itseni haastaminen ja jatkuvasti epämukavuusalueelle meneminen tuntuu olevan nykyään lähes addiktiomaista. Asioiden ratkominen innostaa.

Viimeisten kymmenen vuoden ajan olen keskittänyt osaamisen kehittämisen valmentamisen saloihin sekä ihmisten toiminnan ohjaamiseen erityisesti digitaalisuutta hyödyntäen. Tätä nykyä voin kutsua itseäni digitaalisen valmentamisen ammattilaiseksi.

Intohimona psykologia, filosofia, teknologia, projektit, liikunta, vaikuttaminen ja kaikki luova työ, jossa saa laittaa ajatukset lentoon! Olen ehdottomasti parhaimmillani kun luodaan uutta ja kyseessä on iso kokonaisuus, jossa pitää pitää monta lankaa käsissä ja saada nopeasti asioita tapahtumaan. Ehdottomasti siis projekti-ihminen!

Vallitsevina piirteinäni voidaan pitää analyyttista mieltä, puheliaisuutta, rehellisyyttä, rohkeutta, ujoutta, energisyyttä, periksiantamattomuutta, nopeutta, omituista huumoria ja erityisesti ratkaisukeskeistä ajattelutapaa. Ystäviltä kun kysytään niin minulle ei ole kuulemma adjektiivia koska olen niin monisävyinen. 

Ota valmentajaan yhteyttä


fitness ja body kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus mentaalivalmennus (psyykkinen)
Tampere Nokia Pirkkala Ylöjärvi Alueena koko suomi Etävalmennus