Hyvää huomenta yhdellä jalalla

Aseta tanko yläselän päälle niin, että tanko on hieman normaali kyykkyotetta enemmän lapaluiden lihasmassan päällä.

Ota selvästi lantiota leveämpi kyykkyasento (sumotyyli) ja pidä jalkaterät hieman enemmän ulospäin suunnattuna, polvet ja varpaat samaan suuntaan osoittaen.

Vedä keuhkot täyteen ilmaa ja jännitä keskivartalon sekä yläselän lihakset jämäkäksi. Pidä polvet aavistuksen koukussa koko liikesuorituksen ajan ja kumarru suoralla selällä eteenpäin.

Palauta ylävartalo pakaran, takareisien ja suorien selkälihasten voimalla pystyasentoon.

YHDELLÄ JALALLA: Voit tehdä hyvää huomenta -liikkeen myös yhdellä jalalla seisten, jolloin tekniikka on suorituksellisesti täysin sama, mutta tasapaino on suuremmalla koetuksella. Kuorma jakautuu tällöin toiselle puolen lonkkaniveltä, joka vaatii rakenteilta entistä enemmän stabiliteettia eli tukea. 

2036SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.