"Valitse tarinasi suunta."

Tavoitteena kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva keho!

Lue lisää: www.aarohuttunen.com1-jakoinen harjoitusohjelma

Yksinkertainen ohjelma joka takaa kehityksen! Harjoitusohjelman kesto: 6 viikkoa Ovatko tulokset kuntosalin puolella jämähtäneet paikoilleen? Haluaisit alkaa käymään kuntosalilla, mutta et ole varma mistä aloittaa? Tarvitset selkeän kuntosaliohjelman jota pystyy noudattamaan pitkällä aikavälillä? Etsit vaihtelua totuttuihin kaavoihin – yksinkertaistaminen saattaa olla ratkaisu! Kehitystä ajatellen tarvitaan säännöllistä, usein toistuvaa ja laadukasta harjoitusvastetta. Erityisesti kuntosaliharjoittelu taipaleen alkuvaiheessa ei välttämättä kannata harjoitella liian monimutkaisella kuntosaliohjelmalla tai toisin sanoen liian monijakoisella ohjelmalla, esimerkiksi 4-jakoinen harjoitusohjelma, jossa lihasryhmät jaetaan neljään osaan harjoituskertojen välillä. Nämä jaetut ohjelmat mahdollisesti vain hidastavat kehitystäsi – erityisesti alkuvaiheessa tai pitkän tauon jälkeen, koska niissä liikemäärät sekä haastavuustaso ovat moninkertaisia verrattuna 1-jakoiseen harjoitusohjelmaan, todennäköisesti aivan turhaan, sillä kehitystä ajatellen vähempikin riittää. Tämä valmennuskokonaisuus on rakennettu puhtaasti lineaarista progressiota ajatellen, eli harjoituksissa keskitytään kuormamäärien progressiiviseen nostamiseen. Yksinkertaistettuna keskitytään ainoastaan siihen, että pyritään viikkotasolla nostamaan suurempaa kuormaa kuin edellisessä harjoituksessa. Kyseinen progressio -tyyli vaatii harjoittelijalta kärsivällisyyttä ja luottamusta omaan tekemiseen. Niin kauan, kun kuormamäärät nousevat säännöllisesti (palautumisen ja ravitsemuksen ollessa riittävää – näitä osa-alueita ei voi korostaa liikaa) ollaan varmasti oikeanlaisella tiellä.   SISÄLTÖ 1. 1-jakoinen harjoitusohjelma, joka soveltuu kaikille. 2. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet, jossa käsitellään harjoitusmääriä, sarjojen välissä olevia taukoja, lepopäivien merkitystä, kehonhuoltoa ja paljon muuta! 3. Henkilökohtaiset käyttöoikeudet valmennusalustalle sekä halutessasi myös ilmaisen puhelinsovelluksen kehityksen ja tulosten seurantaa varten (SykeTribe -valmennusohjelmisto). Valmennuksen jälkeen saat halutessasi käyttää ohjelmistoa vapaasti! 4. Mukana myös paljon BONUS -materiaalia!    ETENEMINEN Ostaessasi tuotteen, saat ilmoituksen hyväksytystä maksusta sähköpostiisi. Valmennus alkaa seuraavana maanantaina ja saat ensimmäiset materiaalit käyttöösi silloin.   Lähde mukaan nyt!
29,90 €
Ohjelmat heti käytössäsi!

Verkkovalmennus 3 KK

Suunnitellaan sinunnäköisesi kokonaisuus! Verkkovalmennuksen kesto: 3 kuukautta  Jokaisella meillä on ainutlaatuinen taustamme. Haluan auttaa Sinua löytämään elämääsi parhaiten sopivat liikunta- ja ruokailutottumukset sekä elämäntavat. Verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat esimerkiksi saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessa, ruokailutottumuksissa, toiminta- ja suorituskyvyssä tai voimatasoissa. Ohjelmat suunnitellaan fysioterapeuttisen ja kokonaisvaltaisen näkemyksen pohjalta aina yksilöllisesti – tavoitteesi sekä toiveesi huomioiden. Ohjelmakokonaisuudet ovat joustavia ja ne suunnitellaan aina soveltumaan jokaisen elämäntyyliin sekä rytmiin sopiviksi. Verkkovalmennus sisältää kaiken mitä ravinto- ja harjoitusohjelmat sisältävät. Verkkovalmennuksen kautta saatuihin ohjelmiin kuuluu jatkuva ohjelmien kehittäminen ja muokkaaminen, jos esimerkiksi elämäntilanne vaatii nopeita muutoksia ravitsemuksen suhteen – on se toteutettavissa. Yhteistyön aikana tuloksia sekä kehitystä seurataan jatkuvasti viikkotasolla. Verkkovalmennus -paketti tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää etätapaamisia kuukausittain, esimerkiksi Skypen tai FaceTimen välityksellä (kerran kuussa). Huomion arvoista Valmennukseen lähteminen ei edellytä SykeTribe -palvelun käyttöä. Kaikki voidaan toteuttaa myös puhtaasti sähköpostin välityksellä.   SISÄLTÖ 1. Henkilökohtainen ravinto- sekä harjoitusohjelma, jotka on tehty tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Ohjelmien suunnitteleminen ja muokkaaminen sisältyvät jakson hintaan koko valmennusjaksolta! 2. Ruokapäiväkirjan analyysi. 3. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet liittyen harjoitteluun että ravitsemukseen, jossa käsitellään muun muassa harjoitusmääriä, sarjojen välissä olevia taukoja, terveellistä ravitsemusta, levon ja nesteytyksen merkitystä, kehonhuoltoa – myös paljon muuta! 4. Henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle sekä halutessasi myös ilmaisen puhelinsovelluksen kehityksen ja tulosten seurantaa varten (SykeTribe -valmennusohjelmisto). Valmennuksen jälkeen saat halutessasi käyttää ohjelmistoa vapaasti! 5. Alkulämmittely- sekä kehonhuolto-ohjeet ennen ja jälkeen harjoitusten! 6. Kauppalista ruokaostoksia varten! 7. Ammattivalmentajan tuki, kannustus, apu sekä vastauspalvelu! 8. Jatkuva viikoittainen seuranta ja mahdollisuus kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä koko valmennusjakson ajan. 9. Viikoittaisia etätapaamisia valmentajan kanssa (kesto 30 - 60 min), esimerkiksi Skypen, FaceTimen tai Whatsapin välityksellä.   ETENEMINEN Ostaessasi tuotteen, saat ilmoituksen hyväksytystä maksusta sähköpostiisi. Valmentaja ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse 24 tunnin sisällä.   Lähde mukaan nyt!
627,00 €
Kuukausimaksu vain 209€!

Verkkovalmennus 6 KK

Suunnitellaan sinunnäköisesi kokonaisuus! Verkkovalmennuksen kesto: 6 kuukautta  Jokaisella meillä on ainutlaatuinen taustamme. Haluan auttaa Sinua löytämään elämääsi parhaiten sopivat liikunta- ja ruokailutottumukset sekä elämäntavat. Verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat esimerkiksi saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessa, ruokailutottumuksissa, toiminta- ja suorituskyvyssä tai voimatasoissa. Ohjelmat suunnitellaan fysioterapeuttisen ja kokonaisvaltaisen näkemyksen pohjalta aina yksilöllisesti – tavoitteesi sekä toiveesi huomioiden. Ohjelmakokonaisuudet ovat joustavia ja ne suunnitellaan aina soveltumaan jokaisen elämäntyyliin sekä rytmiin sopiviksi. Verkkovalmennus sisältää kaiken mitä ravinto- ja harjoitusohjelmat sisältävät. Verkkovalmennuksen kautta saatuihin ohjelmiin kuuluu jatkuva ohjelmien kehittäminen ja muokkaaminen, jos esimerkiksi elämäntilanne vaatii nopeita muutoksia ravitsemuksen suhteen – on se toteutettavissa. Yhteistyön aikana tuloksia sekä kehitystä seurataan jatkuvasti viikkotasolla. Verkkovalmennus -paketti tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää etätapaamisia kuukausittain, esimerkiksi Skypen tai FaceTimen välityksellä (kerran kuussa). Huomion arvoista Valmennukseen lähteminen ei edellytä SykeTribe -palvelun käyttöä. Kaikki voidaan toteuttaa myös puhtaasti sähköpostin välityksellä.   SISÄLTÖ 1. Henkilökohtainen ravinto- sekä harjoitusohjelma, jotka on tehty tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Ohjelmien suunnitteleminen ja muokkaaminen sisältyvät jakson hintaan koko valmennusjaksolta! 2. Ruokapäiväkirjan analyysi. 3. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet liittyen harjoitteluun että ravitsemukseen, jossa käsitellään muun muassa harjoitusmääriä, sarjojen välissä olevia taukoja, terveellistä ravitsemusta, levon ja nesteytyksen merkitystä, kehonhuoltoa – myös paljon muuta! 4. Henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle sekä halutessasi myös ilmaisen puhelinsovelluksen kehityksen ja tulosten seurantaa varten (SykeTribe -valmennusohjelmisto). Valmennuksen jälkeen saat halutessasi käyttää ohjelmistoa vapaasti! 5. Alkulämmittely- sekä kehonhuolto-ohjeet ennen ja jälkeen harjoitusten! 6. Kauppalista ruokaostoksia varten! 7. Ammattivalmentajan tuki, kannustus, apu sekä vastauspalvelu! 8. Jatkuva viikoittainen seuranta ja mahdollisuus kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä koko valmennusjakson ajan. 9. Viikoittaisia etätapaamisia valmentajan kanssa (kesto 30 - 60 min), esimerkiksi Skypen, FaceTimen tai Whatsapin välityksellä.   ETENEMINEN Ostaessasi tuotteen, saat ilmoituksen hyväksytystä maksusta sähköpostiisi. Valmentaja ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse 24 tunnin sisällä.   Lähde mukaan nyt!
1 134,00 €
Kuukausimaksu vain 189€!

Verkkovalmennus 9 KK

Suunnitellaan sinunnäköisesi kokonaisuus! Valmennuksen kesto: 9 kuukautta Jokaisella meillä on ainutlaatuinen taustamme. Haluan auttaa Sinua löytämään elämääsi parhaiten sopivat liikunta- ja ruokailutottumukset sekä elämäntavat. Verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat esimerkiksi saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessa, ruokailutottumuksissa, toiminta- ja suorituskyvyssä tai voimatasoissa. Ohjelmat suunnitellaan fysioterapeuttisen ja kokonaisvaltaisen näkemyksen pohjalta aina yksilöllisesti – tavoitteesi sekä toiveesi huomioiden. Ohjelmakokonaisuudet ovat joustavia ja ne suunnitellaan aina soveltumaan jokaisen elämäntyyliin sekä rytmiin sopiviksi. Verkkovalmennus sisältää kaiken mitä ravinto- ja harjoitusohjelmat sisältävät. Verkkovalmennuksen kautta saatuihin ohjelmiin kuuluu jatkuva ohjelmien kehittäminen ja muokkaaminen, jos esimerkiksi elämäntilanne vaatii nopeita muutoksia ravitsemuksen suhteen – on se toteutettavissa. Yhteistyön aikana tuloksia sekä kehitystä seurataan jatkuvasti viikkotasolla. Verkkovalmennus -paketti tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää etätapaamisia kuukausittain, esimerkiksi Skypen tai FaceTimen välityksellä (kerran kuussa). Huomion arvoista Valmennukseen lähteminen ei edellytä SykeTribe -palvelun käyttöä. Kaikki voidaan toteuttaa myös puhtaasti sähköpostin välityksellä.   SISÄLTÖ 1. Henkilökohtainen ravinto- sekä harjoitusohjelma, jotka on tehty tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Ohjelmien suunnitteleminen ja muokkaaminen sisältyvät jakson hintaan koko valmennusjaksolta! 2. Ruokapäiväkirjan analyysi. 3. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet liittyen harjoitteluun että ravitsemukseen, jossa käsitellään muun muassa harjoitusmääriä, sarjojen välissä olevia taukoja, terveellistä ravitsemusta, levon ja nesteytyksen merkitystä, kehonhuoltoa – myös paljon muuta! 4. Henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle sekä halutessasi myös ilmaisen puhelinsovelluksen kehityksen ja tulosten seurantaa varten (SykeTribe -valmennusohjelmisto). Valmennuksen jälkeen saat halutessasi käyttää ohjelmistoa vapaasti! 5. Alkulämmittely- sekä kehonhuolto-ohjeet ennen ja jälkeen harjoitusten! 6. Kauppalista ruokaostoksia varten! 7. Ammattivalmentajan tuki, kannustus, apu sekä vastauspalvelu! 8. Jatkuva viikoittainen seuranta ja mahdollisuus kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä koko valmennusjakson ajan. 9. Viikoittaisia etätapaamisia valmentajan kanssa (kesto 30 - 60 min), esimerkiksi Skypen, FaceTimen tai Whatsapin välityksellä.   ETENEMINEN Ostaessasi tuotteen, saat ilmoituksen hyväksytystä maksusta sähköpostiisi. Otan sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse 24 tunnin sisällä.   Lähde mukaan nyt!
1 521,00 €
Kuukausimaksu vain 169€!

Ruokaohjelma

Hanki henkilökohtainen ruokaohjelma! Ruokaohjelman seurantajakso: 3 viikkoa  Henkilökohtainen ravinto-ohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan tai ruokailutottumuksissaan. Ohjelmat suunnitellaan kokonaisvaltaisen näkemyksen pohjalta aina yksilöllisesti – tavoitteesi sekä toiveesi huomioiden. Ravinto-ohjelman aikana etsimme yhdessä sinulle toimivaa ruokavaliota. Ohjelmat ovat joustavia ja ne suunnitellaan soveltumaan juuri Sinun elämäntyyliisi sekä rytmiisi sopiviksi. Ruokavalion suhteen en kannata mitään tiettyä linjaa, niin ”sekasyöjät”, pätkäpaastoilijat kuin vegaanisia ruokavalioita noudattavat pystytään huomioimaan. Ohjelmat suunnitellaan aina tarkasti ja yksilöllisesti tavoitteidesi sekä toiveidesi pohjalta. Ohjelmat ovat kertaluontoisia ja niihin kuuluu kolmen (3) viikon seurantajakso, jonka aikana voimme keskustella kaikesta ohjelmaan liittyvästä sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä. Seurantajakson aikana pystymme seuraamaan yhdessä kehitystäsi ja pitämään siitä kirjaa. Jakson aikana pystymme myös tekemään ravinto-ohjelmaan muutoksia, mikäli elämäntilanteesi sitä vaatii. Huomion arvoista Valmennuksen aloittaminen ei edellytä SykeTribe -palvelun käyttöä. Kaikki voidaan toteuttaa myös puhtaasti sähköpostin välityksellä.   SISÄLTÖ 1. Ruokapäiväkirjan analyysi. 2. Henkilökohtaisesti suunniteltu ravinto-ohjelma, joka on tehty tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Ravinto-ohjelma sisältää tarkasti lasketut ravintoarvot jokaisesta ruoka-aineesta sekä myös keinoja kuinka ravintosuunnitelmaa pystyy noudattamaan ilman ruoka-aineiden punnitsemista! Ravinto-ohjelma sisältää kattavan määrän vaihtoehtoisia ruoka-aineita, joilla ohjelmaan merkityt ruoka-aineet voidaan joustavasti korvata. 3. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet, jossa käsitellään terveellistä ruokavaliota, ravinnon ajoitusta, nesteytystä, ateriakokoja sekä paljon muuta! 4. Henkilökohtaiset tunnukset ilmaiselle valmennusalustalle sekä halutessasi myös puhelinsovelluksen kehityksen ja tulosten seurantaa varten (SykeTribe -valmennusohjelmisto). Valmennuksen jälkeen saat halutessasi käyttää ohjelmistoa vapaasti! 5. Ammattivalmentaja tuki, kannustus, apu sekä vastauspalvelu! 6. Kauppalista ruokaostoksia varten! 7. Jatkuva viikoittainen seuranta ja mahdollisuus kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä seuraavan kolmen (3) viikon ajan!   ETENEMINEN Ostaessasi tuotteen, saat ilmoituksen hyväksytystä maksusta sähköpostiisi. Otan sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse 24 tunnin sisällä. Sovitaan yhdessä millainen kokonaisuus palvelee juuri sinua.   Lähde mukaan nyt!
149,00 €
Suunnitellaan yksilöllisesti!

Harjoitusohjelma

Hanki henkilökohtainen harjoitusohjelma! Harjoitusohjelman seurantajakso: 3 viikkoa Henkilökohtainen harjoitusohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat esimerkiksi saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan, toiminta- ja suorituskyvyssään tai voimatasoissaan. Ohjelmat suunnitellaan aina fysioterapeuttisen ja kokonaisvaltaisen näkemyksen pohjalta yksilöllisesti – tavoitteesi sekä toiveesi huomioiden. Ohjelmiin sisällytetään tarpeen mukaan kuntosaliharjoittelua, kehon painolla tehtäviä harjoitteita (myös kotiharjoittelu) sekä aerobisia harjoitteita. Harjoitusohjelmat ovat joustavia ja ne suunnitellaan soveltumaan jokaisen elämäntyyliin sekä rytmiin sopiviksi. Ohjelmat ovat kertaluontoisia ja niihin kuuluu kolmen (3) viikon seurantajakso, jonka aikana voimme keskustella kaikesta ohjelmaan liittyvästä sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä. Seurantajakson aikana pystymme seuraamaan yhdessä kehitystäsi ja pitämään siitä kirjaa. Jakson aikana pystymme myös tekemään harjoitusohjelmaan muutoksia, mikäli esimerkiksi elämäntilanteesi sitä vaatii. Huomion arvoista Valmennukseen lähteminen ei edellytä SykeTribe -palvelun käyttöä. Kaikki voidaan toteuttaa myös puhtaasti sähköpostin välityksellä.   SISÄLTÖ 1. Henkilökohtainen harjoitusohjelma, joka on suunniteltu juuri sinua varten tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta koko valmennusjakson ajaksi! 2. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet, jossa käsitellään harjoitusmääriä, sarjojen välissä olevia taukoja, lepopäivien merkitystä, kehonhuoltoa ja paljon muuta! 3. Henkilökohtaiset käyttöoikeudet valmennusalustalle sekä halutessasi myös ilmaisen puhelinsovelluksen kehityksen ja tulosten seurantaa varten (SykeTribe -valmennusohjelmisto). Valmennuksen jälkeen saat halutessasi käyttää ohjelmistoa vapaasti! 4. Alkulämmittely- sekä kehonhuolto-ohjeet ennen ja jälkeen harjoitusten! 5. Ammattivalmentajan tuki, kannustus, apu sekä vastauspalvelu! 6. Jatkuva viikoittainen seuranta ja mahdollisuus kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä seuraavan kolmen (3) viikon ajan.   ETENEMINEN Ostaessasi tuotteen, saat ilmoituksen hyväksytystä maksusta sähköpostiisi. Otan sinuun yhteyttä sähköpostitse 24 tunnin sisällä. Sovitaan yhdessä millainen kokonaisuus juuri sinulle suunnitellaan.   Lähde mukaan nyt!
129,00 €
Suunnitellaan yksilöllisesti!

FIT Anywhere | Aaro Huttunen

Lähde mukaan FIT Anywhere -verkkovalmennukseen! "Kuntoon pelkästään omaa kehonpainoa käyttämällä! Missä tahansa. Koska tahansa."    Valmennuksen sisältö Valmennus tarjoaa sinulle monipuoliset ja liikunnalliset työkalut kunnon kehittämiseen sekä sen ylläpitoon, pelkästään omaa kehonpainoa käyttäen – ilman minkäänlaisia välineitä! FIT Anywhere valmennus on 5 viikkoa kestävä verkkovalmennus, jonka aikana opit hyödyntämään omaa kehoasi monipuolisella tavalla – mahtavissa maisemissa! Valmennus käsittelee erilaisia kehonpainolla toteutettavia harjoitusmetodeja, joita pystyy hyödyntämään missä tahansa, koska tahansa. Esimerkiksi: kiertoharjoittelu kehonpainolla, erilaisia korkeasykkeisiä aerobisia harjoitteita ja ympäristön hyödyntämistä. Valmennuksen sisältämät harjoitteet kestävät ajallisesti ainoastaan 10 - 20 minuuttia, joten "ajan puute" ei tule olemaan ongelma! Harjoitteet pystyy tekemään missä tahansa – kotona, kuntosalilla, hotellihuoneessa, mökillä tai lomamatkalla. Valmennus sisältää yhteensä 17 videota sekä paljon kirjallista sisältöä, joiden avulla valmennus etenee suunnitelmallisesti. Videot on kuvattu Aasian lämpimissä maisemissa – pääset kirjaimellisesti nauttimaan myös maisemista valmennuksen edetessä. Kaikki harjoitteet on mahdollista toteuttaa halutessaan videon parissa, valmentajan kanssa treenaten (matka on yhdessä paljon mukavampi)!   Mitä FIT Anywhere valmennus ON? Toiminnallinen kehonpainolla toteutettava harjoituskokonaisuus. Motivoiva, kattava ja informatiivinen paketti. Fyysisesti sekä henkisesti haastava valmennuskokonaisuus (haastavuuteen voit vaikuttaa täysin itse). Opit tuntemaan erilaisia kehonpainolla tehtäviä harjoitusmetodeja, joita voit hyödyntää koska tahansa – aina! Nousujohteiseksi suunniteltu valmennus, joka haastaa sinut yksilöllisellä tasolla. Ohjeet joiden avulla pystyt liikkumaan monipuolisesti sekä tehokkaasti missä vain (myös tulostettavat ohjeet). Ohjatut harjoitteet sekä fyysisesti haastaviin harjoituksiin että palauttaviin kehonhuoltorutiineihin.   Saat käyttöösi! Markkinoiden johtavan valmennustyökalun, jota voit hyödyntää aina – myös valmennuksen jälkeen. Mobiilivalmennus -alustan, joka kulkee aina kännykässä mukanasi! Halutessasi pystyt myös tulostamaan kaikki ohjelmat. Selkeän ja perustellun nousujohteisen harjoitussuunnitelman, jonka avulla onnistut! Useita erilaisia harjoitus- ja kehonhuolto-ohjelmia. Kirjalliset, kuvalliset ja videoidut ohjeet harjoitteista. Motivoivan ja aktiivisen tulosseurannan keinot (esimerkiksi: voima, paino ja ympärysmitat).   Liity mukaan valmennukseen!
39,90 €
Kehonpainoharjoitteet

Vatsalihakset kuntoon | Vatsalihasharjoitteet kaikentasoisille

Aika treenata vatsalihakset kuntoon! Ohjelman kesto: 3 viikkoa   Haluaisitko vahvemman keskivartalon? Etsitkö keinoja vatsalihasten vahvistamiseen? Kärsitkö selkäkivuista tai huonosta ryhdistä? Tarvitsetko selkeät ohjeet vatsalihasharjoitteiden toteuttamiseen? Vastaus löytyy tästä valmennuksesta!    Vatsalihakset ovat todella tärkeä lihasryhmä, niin toiminnallisesti kuin ulkonäöllisesti. Moni haluaisi vahvemmat vatsalihakset esimerkiksi ihan normaalia arkea ajatellen, ehkä huomaat ettet työpäivän aikana jaksa ylläpitää ryhtiä istuessasi kovin pitkään. Toiset kärsivät selkäongelmista ja tietävät, että keskivartalon lihaksien vahvistamisella tämä ongelmia todennäköisesti helpottuisi. Pystytkö samaistumaan johonkin edellä mainittuun? Kaikilla meillä on vatsalihakset, vaikka joku saattaisi sanoa, ettei ulospäin aina siltä näytä. Todennäköisesti emme pystyisi edes solmimaan kengännauhoja, jos meillä ei olisi suoria vatsalihaksia, sillä ne tekevät työkseen vartalon eteentaivutusta eli toisin sanoen koukistavat selkärankaa. Samalla vatsalihakset suojaavat muun muassa sisäelimiä, auttavat uloshengityksessä sekä tukevat selkää. Ei siis mikään turha lihasryhmä. Tämä valmennus tarjoaa sinulle monipuoliset työkalut keskivartalon lihaksiston vahvistamiseen!   SISÄLTÖ 1. Yli 10 erilaista harjoitusohjelmaa vatsalihaksille (tasot 1-3). Ohjelmat soveltuvat kaiken tasoisille, olit sitten vasta-alkaja tai edistynyt treenaaja – löydät ohjelmista varmasti riittävästi haastetta! Mukana muun muassa: kehonpaino- ja kiertoharjoittelua, välineiden hyödyntämistä sekä vatsalihashaasteita! 2. Henkilökohtaiset käyttöoikeudet valmennusalustalle sekä halutessasi myös ilmaisen puhelinsovelluksen kehityksen ja tulosten seurantaa varten (SykeTribe -valmennusohjelmisto). Valmennuksen jälkeen saat halutessasi käyttää ohjelmistoa vapaasti! 3. Mukana myös paljon BONUS -materiaalia!   ETENEMINEN Ostaessasi tuotteen, saat ilmoituksen hyväksytystä maksusta sähköpostiisi. Valmennus alkaa seuraavana maanantaina ja saat ensimmäiset materiaalit käyttöösi silloin.   Lähde mukaan nyt!
29,90 €
Ohjelmat heti käytössäsi!