Hyvinvoinnin Walimo on hyvinvoinnin keskittymä, joka tarjoaa innostavia, motivoivia ja helppokäyttöisiä valmennuksia sekä lähivalmennuksina että etävalmennuksina. 

Toimimme Raumalta käsin ja mukana tiimissämme on monta personal traineria ja hyvinvoinnin ammattilaista. Mahtavaa, että olet löytänyt verkkokauppaamme! Voit myös tulla tutustumaan tiloihimme osoitteessa Männistönkatu 11, Rauma. 

Meidän valmennusfilosofiamme mukaan hyvinvointi ei tarkoita tiukkoja kieltoja ja rajoituksia, vaan sopivia tavoitteita vähitellen! 

 Maximimmit 2021

Maximimmit - oman elämänsä supernaisille! Uudistettu verkkovalmennus alkaa 29.3.2021! Oletko kyllästynyt omaan väsyneeseen ja saamattomaan olotilaasi? Haluatko oppia syömään terveellisemmin?  Monet nettivalmennukset keskittyvät timmin kropan saavuttamiseen tai tiukan salimimmin ohjeisiin. Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa terveellisemmän elämän pienin askelin! Valmennukseen kuuluvat myös Maximimmien etäluennot verkon kautta. Saat siis paljon enemmän kuin pelkän verkkovalmennuksen. Saat upean yhteisön, jonka avulla muutat elämäsi terveellisempään suuntaan.  Tämä nettivalmennus ei ole pikadieetti tai kituutuskuuri, vaan opettelemme terveellisiä elämäntapoja askel kerrallaan. Tavoitteena on oppia elämäntavat, jotka kantavat läpi elämän. Aloita elämäntapamuutos viimeistä kertaa Maximimmien kanssa! Enää ei laihduteta, vaan nautitaan terveellisestä ravinnosta, positiivisesta meiningistä ja kivoista liikuntatehtävistä!  Valmennukseen sisältyy:  12 viikon ohjelma 29.3.-20.6.2021  Oman valmentajan tuki ja kannustus viikottaiset ruokavaliomuutokset ja elämäntapatreenit  liikuntatehtävät ja kotitreeniohjeet  jatkuva seuranta syke-sovelluksessa   facebook-ryhmä vertaistuelle ja tsemppaukselle  12 etätapaamista verkon välityksellä maanantaisin klo 18.30-19.30  Jos haluat maksaa verkkovalmennuksen tyky-seteleillä tai mobiilimaksulla, ota yhteys jenni@walimo.fi. Lämpimästi tervetuloa mukaan Maximimmien yhteisöön! 
129,00 €

Jooga ja stressinhallinta

Jooga ja stressinhallinta -valmennus  Tuntuuko, että stressi ja kiire puristavat arjessasi? Haluaisitko löytää keinoja omaan stressinhallintaan ja rauhoittumiseen? Jooga ja stressinhallinta -verkkovalmennus sopii juuri sinulle, joka haluat konkreettisia vinkkejä stressin hallitsemiseen, haluat tutustua joogaan ja oppia rauhoittumaan joogan avulla. Voit osallistua valmennukseen, vaikka olisit jo harjoittanut joogaa pidempäänkin. Aloitamme kuitenkin ihan joogaharjoituksen alkeista.  Neljän viikon valmennus sisältää:  Opit, mitä stressi on ja mistä stressi johtuu. Saat tietoa joogasta, joogafilosofiasta ja asanaharjoituksesta. Teet viikottain erilaisia tehtäviä omaan stressinhallintaan liittyen.  Täytät oppimispäiväkirjaa matkan varrella ja voit tehdä havaintoja ja huomioita itsestäsi. Valmennus sisältää neljä ohjattua joogaharjoitusta. Tunnit jäävät tallenteeksi ja voit tehdä niitä myöhemmin oman aikataulun mukaan.  Opit erilaisia hengitystekniikoita ja hengittämistä stressinhallinnan työkaluna. Valmennus tapahtuu Syke-applikaation avulla. Kaikki tärkeimmät ohjeet ja treenit löydät sovelluksesta, mutta ohjatut harjoitukset tapahtuvat suljetussa facebook-ryhmässä. Valmentajana toimii personal trainer ja joogaopettaja-opiskelija (Hima Happiness) Pauliina Välimaa. Pauliina ohjaa omia joogatunteja Hyvinvoinnin Walimolla.  Seuraava valmennus alkaa ma 1.6.2020! Lähde mukaan joogan ja stressinhallinnan matkalle, jossa pienet asiat saattavat muuttaa arkeasi isosti!  Smartum, e-passi, tyky-setelit? Voit maksaa valmennuksesi erilaisilla tyky-seteleillä tai mobiilimaksuilla. Mikäli haluat osallistua valmennukseen maksamalla näillä, ota yhteys pauliina@walimo.fi.   
49,00 €

Treenaa kotona 2

Treenaa kotona 2 -valmennus kaiken ikäisille miehille ja naisille!  Tämä Treenaa kotona 2 -ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka olet jo tehnyt ensimmäisen Treenaa kotona 1 -valmennuksen! Tässä valmennuksessa lisätään kotitreenin tehoja rankemmilla kehonpainotreeneillä ja HIIT-treeneillä. Neljän viikon valmennus sisältää:  2 erilaista kehonpainotreeniä kotona tehtäväksi  2 erilaista HIIT-ohjelmaa, jotka tehostavat rasvanpolttoa ja laittavat aineenvaihdunnan hyrräämään 2 erilaista venyttely- ja liikkuvuusohjelmaa, joita voit käyttää myös taukojumppana etätyöpäivässä Kannustusta ja motivaatiota treenaamiseen Vinkkejä omaan hyvinvointiin Ravinto-ohjeet, 2 erilaista ruokavalion esimerkkipäivää ja reseptejä  Kahden personal trainerin tuki valmennuksen ajan  Facebook-ryhmä "Treenaa kotona 2020"  Valmennus tapahtuu Syke-applikaation avulla. Kaikki tärkeimmät ohjeet ja treenit löydät sovelluksesta. Valmentajina toimivat koulutetut personal trainerit Pauliina ja Rami Välimaa. Ohjelmassa on viikkosuunnitelma, joka on sinulle ehdotus treeniviikon muodostamiselle. Voit tehdä treenejä omaan tahtiin, juuri silloin kuin sinulle sopii. Suosittelemme facebook-ryhmään liittymistä, mutta se ei ole pakollinen! Lähde mukaan treenaamaan meidän kanssamme! Valmennus alkaa aina ostopäivästä seuraavana maanantaina!   Smartum, e-passi, tyky-setelit? Voit maksaa valmennuksesi erilaisilla tyky-seteleillä tai mobiilimaksuilla. Mikäli haluat osallistua valmennukseen maksamalla näillä, ota yhteys pauliina@walimo.fi.     
29,00 €