Kuntosalistartti

Tämä valmennus auttaa sinut alkuun vastusharjoittelussa. 


Terveyttä ja tuloksia keittiöstä

Haluatko nauttia ruuasta ilman rajoittavia kieltolistoja ja pilkuntarkkaa mittaamista, mutta samalla panostaa terveyteesi?

Verkkovalmennukset

Treenaamisesta on tehty todella helppoa: appista treeni päälle ja liikkeeseen. Treeni kulkee appissa aina mukana mihin menetkin! Jos treeneistä tai valmennuksista tulee kysyttävää alta löydät yhteystiedot valmentajille ja valmennuksesta löydät myös chatin, jolla voi olla yhteydessä suoraan valmentajiin. 

Tarjonta laajenee jatkuvasti. Tulet löytämään varmasti omasi!

Treenivalmennusten ohjelmat ja ravintovalmennusten ruokavaliot säilyvät sinulla myös valmennuksen päätyttyä.

Valmennusten takana ovat asiantuntevat valmentajat, joilla on kokemus valmentaa liikuntaa aloittavia, edistyneitä ja erilaisiin tavoitteisiin tähtääviä treenaajia ja urheilijoita sekä tukea ja ohjata elintapamuutoksissa kohti terveempää elämää. Monissa nettivalmennuksissa teemana on enemmän ja kovempaa mahdollisimman vähillä kaloreilla. Se ei kuitenkaan tuo pysyviä tuloksia eikä ole kestävä tie tavoitteisiin. Kaikissa valmennuksissamme on huolellisesti rakennettu ohjelmointi valmennuksen tavoitteeseen perustuen. Kehittävät volyymit, nousujohteisuus, erikoistekniikoiden harkittu käyttö ja ruokavaliossa riittävä energiamäärä palautumiseen ja kehitykseen on jokaisen valmennuksen ja ohjelman kohdalla hiottu, jotta sinun on helppo vain keskittyä olennaiseen.  

  • Janette Latva-Valkama: Omakohtaisesti tiedän mitä on yhdistää haastava arki, perhe-elämä ja treeni. Kantapään kautta opin, että hyvinvointia ja jaksamista ei voi suorittaa ja tämä vei minut opiskelemaan ja työskentelemään nykyiselle valmentajan uralleni. Muutoksiin tähtäävissä valmennuksissamme tuomme myös tämän näkökulman esiin: emme halua antaa vain ruokavalio- ja treeniohjelmaa vaan myös antaa eväitä toteuttaa muutoksia, jotka jäävät pysyviksi.  Koulutukset: Liikunta- ja ravitsemuskoulutus - Nordic Health Academy; ACE® Personal Trainer –sertifikaatti; Liikuntalääketieteen perusopinnot - Itä-Suomen yliopisto; Voimavalmentaja – Trainer4You; Tavoitteellinen voimaharjoittelu – Suorituskykyvalmentaja; Varala - Voimanpolku, Sensocoaching level 1&3, Spinacor. 
  • Mikael Mäkelä: Yli kymmenen vuoden omakohtainen treenikokemus ja alan koulutukset ovat antaneet laajan ymmärryksen laadukkaasta ja tehokkaasta treenaamisesta. Itse olen treeniurani aikana kompastellut monenlaisiin sudenkuoppiin ja nyt kun oma osaaminen on aivan eri luokkaa kun aloittaessa, haluan auttaa ihmisiä välttämään samoja virheitä, joita itse olen tehnyt. Valmennuksissamme yhdistyy niin monivuotinen ammattitaito kuin myös tutkimuksiin perustuvat käytänteet. Liikkeet ja sarja/toisto määrät on valittu huolella, jotta kehityksesi on maksimaalista ja palautuminen tehokasta! Koulutukset: Liikunnanohjaaja (AMK), josta erityisesti haluan nostaa esille kurssit Kuormitusfysiologia, valmennusoppi sekä personal training. Varala Voimanpolku. Sensovalmentaja level 4, Spinacor.