Päivi Pelkonen

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Päivi
Pelkonen Tee tavoitteistasi totta!

Valmentajana yrityksessä:
Personal Trainer Päivi Pelkonen

Verkkokauppa:
Personal Trainer Päivi Pelkonen

Unelmoitko paremmasta kunnosta? Haluaisit saada lisää virtaa arkeesi? Et ole ihan varma, mistä kannattaisi aloittaa? 

Minä haluan auttaa sinua voimaan paremmin ja saavuttamaan tavoitteesi!

Olen erikoistunut 

..terveyttä edistävään urheilu- ja elämäntapavalmennukseen, työhyvinvointiin, painonpudotukseen ja painonhallintaan. Vankan koulutus ja kokemustaustani ansiosta pystyn haastavissakin tilanteissa auttamaan asiakkaitani löytämään heille sopivan ratkaisun.

Olen valmentajana 

..raudanluja liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen, joka tuo mukanaan iloa, innostusta ja tuoretta näkökulmaa tekemiseen. Minulla on loistava kyky tunnistaa asiakkaiden vahvuudet ja kehitystarpeet. Pystyn pilkkomaan haastavimmankin kokonaistavoitteen ymmärrettäviin ja selkeisiin osiin. Saan valtavasti onnistumisen kokemuksia työssäni nähdessäni asiakkaan oivalluksia ja oppimiskokemuksia .

Päädyin valmentajaksi 

.. oman urheilu-urani innoittamana. Terveyden edistämisestä ja hyvinvointivalmennuksesta kiinnostuin koska, halusin tietää lisää, miten rakennetaan kestävä pohja kehitykselle kunto- tai urheilutasosta riippumatta.

Lisätietoja
www.paivipelkonen.fi
 

Ota valmentajaan yhteyttä


painonhallinta ja painonpudotus personal trainer harjoittelu kotona juoksu kahvakuulailu Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu Kiinteytyminen koulutukset ja luennot kuntosali mentaalivalmennus (psyykkinen) raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat Yleinen hyvinvointi
Helsinki Espoo Kauniainen Vantaa