Janne Hilden
Contact us
Coach search

Janne Hilden
Aina voit kehittää itseäsi, ikä ei ole este, ei edes hidaste.

As a coach at the company:
PT Hilden

Personal Traineriksi valmistuin marraskuussa 2016 ja toiveena on kehittää tietämystä lihaskunnon osalta ja jakaa tietoa rakkaan lajin parissa muille, joka on frisbeegolf. Lajia harrastanut jo vuodesta 1998 ja ohjattuja tunteja vetänyt 1999 alkaen. Nautin suunnattomasti aloittelevien, kuten myös edistyneimpienkin opastuksesta ja erityisesti mieltä lämmittää asiakkaiden positiivinen palaute. Järjestän firmani puolesta virkistystilaisuuksia toisille firmoille, seuroille, koululaisille, polttariporukoille ja muille yhteisöille. Annan myös yksityistunteja edistyneemmille kuten myös aloitteleville. Tähän tarjoan erinäisiä apukeinoja aina hidastusvideoklipeistä nopeustutkan käyttöön ja pituusmittaukseen, keskittymistekniikoita, treeni- ohjelmia, jne. Tämän päälle haluan auttaa lihaskuntotreenin oikenlaisessa suunnittelussa yksilöidysti, ruumiinrakenteesta ja mahdollisista rajoitteista huolimatta ja myös niistä syistä :-)

Vaikka haluan keskittyä PT- koulutukseni pohjalta frisbeegolffarin syvällisempään kouluttamiseen, luonnollisesti tarjoan karttuvaa tietouttani myös muun lajin harrastajille tai vaikkapa "pelkän" kuntosalin harrastajalle. Erityisesti pidän toiminnallisesta treenaamisesta. Monesti se sopii paremmin niille, jotka eivät kuntosaleista pidä. Omassa treenaamisessani olen erityisesti keskittynyt (normaalitreenin lisäksi) niihin kehoni osiin, joissa on tai ollut jonkinlaista vammaa, jäykkyyttä tai suoranaista liikerajoitetta ehtinyt vuosien varrella syntymään. Tätä opittua tietoa jaan mielelläni muille rajoitteista kärsiville ja kuinka niistä päästään eroon. Ikää on ehtinyt kertymään jo 43 (2017), mutta tulokset ovat parempia kuin koskaan teknisessä treenaamisessa niin frisbeegolffin saralla, kuin myös voimailun ja kehon hallinnan puolella. Frisbeegolffia siis kohta 20v harrastaneena, on ilo huomata, että räjähtävän tekniikan harjoittelu kasvattaa lähtönopeuksia edelleen. Kiekko lentää nyt kovempaa kuin koskaan! Seuraava tavoitteeni on 120km/h, enään puuttuu 2km/h tavoitteesta.

Ota yhteyttä! Opetellaan yhdessä ja saat samalla parhaat neuvot ja kikat. Youtube on täynnä vinkkejä ja ohjeita, mutta oman suoritteen analysointi on kaikkein vaikeinta. Katsotaan yhdessä tekniikat. Kun tekniikat on kunnossa, suunnitellaan lihaskunto-ohjelmat, joilla varmistetaan onnistuminen.


Contact coach