Avoimet työpaikat | SYKE Tribe

Avoimet työpaikat


Marketplace Manager

Suomen monipuolisin verkkovalmennusalusta SYKE Tribe etsii kauppapaikan moniosaajaa inspiroivaan ja osaavaan tiimiinsä. Hae meille!


Millaista tyyppiä etsimme?

Olet energinen, markkinoinnin ja/tai myynnin moniosaaja, joka ei epäröi tarttua tuumasta toimeen. Olet teknisesti näppärä käsistäsi ja tuotat kaupallista tekstiä sujuvasti. Sinulla pysyy käsissäsi monet langat ja omaat hyvät sosiaaliset taidot, yhdistettynä intohimoon liikunta- ja hyvinvointialaa kohtaan. Kenties haluat työskennellä Suomen suurimpien Fitness- ja hyvinvointialan vaikuttajien kanssa, ideoiden heidän kanssaan inspiroivia ja laajoja valmennuskokonaisuuksia ja erilaisia kampanjoita. Sinulla on jo projektiosaamista, osaat pyörittää useampaa projektia halliten aikataulut, omaat hyvän paineensietokyvyn sekä osaat ja haluat ottaa vastuuta. Olet kunnianhimoinen tiimipelaaja, mutta pystyt työskentelemään tarpeen myös yksin ja sinulta löytyy ote itsenäiseen työskentelyyn. Omaat hyvän suomen ja englannin kielen taidon. Pidämme myös tärkeänä, että palkkaamamme henkilö on joustava ja häneltä löytyy halua kehittyä yhdessä yrityksen kanssa.

Etsimämme henkilö palkataan vakituiseen työsuhteeseen ja viikkotuntimäärään on mahdollista vaikuttaa. Palkka määräytyy tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.


Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Toimit hyvinvointivalmentajien managerina, asiakaspalveluvastaavana ja tuotat markkinointimateriaaleja digimarkkinoinnin tiimille. Vastaat SYKE Marketplacen toiminnasta kokonaisvaltaisesti ja pidät yhteyttä asiakkaisiin. Seuraat ja ennustat myyntejä yhdessä myyntitiimin kanssa ja raportoit tuloksista johtoryhmälle. Olet asiakasvastuullisen roolissa ja ideoit uutta. Tämä on työ, minkä parissa saat päästää luovuutesi valloilleen! Pääset myös tekemään muutamia tunteja kuukaudessa taloushallinnon tehtäviä, kuten osto- ja myyntilaskujen käsittelyä. Vastuullasi on myös työharjoittelija, joka toimii samalla oikeana kätenäsi auttaen SYKE Marketplacen tuotannon hommissa.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Sinä pääset luomaan itsellesi unelmiesi työpaikkaa yrityksen kasvun mukana. Me Sykkeellä mahdollistamme työntekijöille erilaisia koulutuksia ja tuemme sinua urasi varrella.

Saat työskennellä hybridinä: toimistollamme Tampereella ja etänä, kun olet saanut työn kunnolla startattua! Me tarjoamme sinulle nykyaikaiset työskentelyvälineet- ja tilat sekä mahdollisuuden kehittyä!


Jos tunnistit itsesi näistä kuvauksista ja haluaisit hypätä tiimiimme mukaan mahdollisimman pian, niin laitathan meille työhakemuksen, sekä CV:n osoitteeseen jenny@syketribe.fi
Palkkaamme tekijän heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin 8-16:
Jenny Karlsson, 0456395545 ja
Julia Lang, 0405598345