Markus Kolinen | Valmentaja | SYKE Tribe

Markus Kolinen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Markus Kolinen
Liiku, niin hengität

Markus Kolinen

Personal Trainer & Ravintovalmentaja

Olen toiminut laji- ja kuntovalmentajana yli 35 vuotta. Seura- ja yksilövalmentajana sulkapallossa useassa eri seurassa.
Käsitys kuntoilusta voi usein olla metallinmakuinen, kivulias ja raskas. Kun edetään pienin askelin, päästään pitkälle, pitkään. Mukana seuraa parempi kunto ja mieli.

Minulle on myös erityisen tärkeää auttaa heitä, joiden arki on etupäässä istumista ja aika muutenkin “kortilla”. Heillä kuntoliikunnan aloittaminen loppuu usein liian rankkaan starttiin ja opastuksen puutteeseen.

Kokonaisvaltaisen muutoksen tekeminen ei tarvitse olla tuskaista ja monimutkaista. Ensin pitää löytää motivaatio tehdä päätös aloittamisesta. Valmentajasta on apua, kun tehdään realistinen suunnitelma liikunnan, levon ja ravinnon suhteesta ja aloitetaan harjoittelu ohjatusti.

Ei ole kaikkitietävää valmentajaa eli opetan vain mihin olen saanut koulutuksen ja soveltanut käytäntöön. Yritän myös pysyä nöyränä ja uteliaana, koska jokaiselle löytyy se sopiva tapa toimia ja voida paremmin.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.

Markus,
markus@markuskolinen.fi
040 733 9500

Markuksen koulutus:

  • Auktorisoitu (APT) Personal Trainer & Ravintovalmentaja
  • Sauvakävelyohjaaja Nordic Walking
  • Maastohiihdon Opettaja AHORY

Tutustu verkkovalmennukseeni:

Sauvakävele tehokkaasti


Tuotteet


Sauvakävele tehokkaasti by Markus Kolinen
Sauvakävele tehokkaasti by Markus Kolinen

0.0/5

(0 arvostelua)

Ota sauvakävelyn tekniikka haltuun tämän oppaan avulla! Yksinkertaiset tekniikkaharjoitteet, jotka sopivat myös aloittelevalla sauvakävelijälle.

Kesto 2 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Markus Kolinen
Käy Smartum / ePassi / Edenred


24,90 €


Ota valmentajaan yhteyttä