Marianne Särkiniemi


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Marianne
Särkiniemi Jump forward for the better tomorrow

Valmentajana yrityksessä:
Marianne's Personal Training

Olen Personal Trainer ja ravitsemusneuvoja Espoosta. Lisäksi olen joogaopettaja ja FasciaMethod- ohjaaja. Harrastan itse crossfitiä, kuntosalia ja joogaa, hieman satunnaisemmin kestävyyslajeja, kuten juoksua ja uintia. Vahvuuksiini kuuluu monipuolisuus valmentajana, taito kuunnella asiakasta ja auttaa elämäntapamuutoksissa, sekä kehonhuolto- ja liikkuvuusharjoittelu.

Itse monia loukkaantumisia ja rasitusvammoja viisaampana haluan auttaa myös asiakkaitani treenaamaan järkevästi ja turvallisesti. Olen käynyt useita lisäkoulutuksia liittyen tuki- ja liikuntaelinvammojen kuntoutukseen, sekä kehon toimivuuden edistämiseen ja ylläpitämiseen. 

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Asiakkaani saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa.

Rakastan ruoanlaittoa ja etenkin helppoja arkiruokavinkkejä. Rentoudun metsässä kävellen, ystävien kanssa aikaa viettäen ja joogaten.

Ota valmentajaan yhteyttä


erityisruokavaliot fysiikkavalmennus harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu jooga ja meditointi juoksu kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu Kiinteytyminen kuntosali Lihasten kasvatus mentaalivalmennus (psyykkinen) muu urheilu painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat Yleinen hyvinvointi
Espoo Helsinki Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa