Sami Puttonen


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Sami
Puttonen Elä ja usko unelmaasi.

Helsinki

Valmentajana yrityksessä:
PT Puttonen

Olen keväällä 2019 Trainer4you:n koulutusputkesta valmistunut Personal trainer/kuntosalivalmentaja, jolla kokemusta katsomon puolelta, mitä on voittaa useampia Suomen mestaruuksia muutamassa eri lajissa. Toiselta ammatiltani olen insinööri, josta saan pääsääntöisesti vielä elantoni.

Kuntoilijana olen aktiivinen ja treenaan lähes päivittäin, kuntopyöräilyä ja kuntosalia. Tavoitteeni on ollut pääsääntöisesti painonpudotus ja siinä olen onnistunut aivan loistavasti, vaikka vielä on hieman matkaa tavoitteeseen. Lähtötasoni tässä projektissa on ollut hieman yli 100kg ja tavoitteenani on ollut 78kg. Saavuttaakseni tavoitteeni olen ryhmittänyt painonpudotukseni noin kolmeen ajanjaksoon, joista kukin kestää noin puoli vuotta ja tavoitteena on ollut noin 10 kilon pudottaminen tuolle ajalle.

Kuntoilun lisäksi toimin myös Etelä-Suomen Kärppäfanit Ry:n (http://www.etakarpat.net/) hallituksessa aktiivina ja laulan mieskuorossa nimeltään Insinöörilaulajat (http://www.insinoorilaulajat.fi/).    

Jos sinua kiinnostaa aloittaa/jatkaa kuntoilu ja itsesi kehittäminen, hyvässä valmennuksessa niin otappa yhteyttä. Kiitos!

Soitellaan ja kirjoitellaan!

Ystävällisin terveisin, PT Sami.

Ota valmentajaan yhteyttä


kuntosali personal trainer mentaalivalmennus (psyykkinen) pyöräily fysiikkavalmennus kestävyysharjoittelu muu urheilu Yleinen hyvinvointi yleisurheilu painonhallinta ja painonpudotus
Helsinki Oulu