Caroliina Kinnarinen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Caroliina Kinnarinen
Usko unelmiisi

Valmentajana yrityksessä:
Team Daddy´s Girl Fitness


Olen Tampereelta kotoisin oleva, nykyään Espoossa asuva 31-vuotias yrittäjä, Personal Trainer ja Fitness- valmentaja sekä fitness-kilpailija. Olen aloittanut valmentamisen yleisurheilijoiden ja kuntoilijoiden parissa yli 15 vuotta sitten. Valmentaminen on minulle intohimo enkä voisi kuvitellakaan tekeväni mitään muuta. Olen valmentanut satoja asiakkaita henkilökohtaisesti pääsemään tavoitteisiinsa.


Nykyään valmennan fitness-kilpailijoita, muiden lajien kilpaurheilijoita ja paljon myös tavallisia kuntoilijoita. Perustin oman fitness-tiimin Team Daddy´s Girl Fitnessin vuonna 2015 ja tänä vuonna toimme Suomeen uuden fitness- lajin Fit Model- kilpailun.


Jokaisella on oma henkilökohtainen tavoitteensa ja teenkin ohjelmat aina yksilöllisesti kaikille asiakkailleni. Ohjauksia teen tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla. Olen valmentajana kannustava ja motivoiva. Kaikessa tekemisessä pidän terveyttä etusijalla. Valmennettavieni kanssa lähden aina muuttamaan elämäntapoja askel askeleelta, se on paras keino pysyvään muutokseen.

Lue lisää valmennuksistani nettisivuilta : www.caroliinakinnarinen.com

Tutustu verkkovalmennukseeni:

Fitness basics -verkkovalmennus


 


Ota valmentajaan yhteyttä