Kohti tehokkaampaa juoksua: Jerkkua reiteen!

Hinta 15
Kohti tehokkaampaa juoksua: Jerkkua reiteen!

Tehokas ja taloudellinen juoksu edellyttää hyvää alaraajojen sekä keskivartalon lihaskuntoa. Ohjelmaa noudattamalla saat juoksua vauhdittavaa voimaa alaraajoihin. Pakaroita vahvistamalla polven ja askeleen linjaus usein myös parantuu ja monet rasitusvammat jäävät voima- ja liikekontrolliharjoittelun jälkeen unholaan.

Ohjelmapaketti sisältää alaraajojen voima- ja liikekontrolliharjoitukset kolmeen eri harjoittelun vaiheeseen. Ohjelmat ovat suunniteltu etenemään systemaattisesti helpommista ja kevyemmistä liikkeistä vaikeampiin ja raskaampiin liikkeisiin.  Yhtä tasoa noudatetaan juoksuharjoittelun yhteydessä 6-8 viikon ajan.

Alaraajojen voima- ja liikekontrolliharjoituspaketin hinta on 15 € (sis. kolme ohjelmaa). Voit lisäksi hankkia keskivartalon voimaohjelman erikseen (15 €, sis. kolme ohjelmaa) tai hankkia koko Kohti tehokkaampaa juoksua -paketin hintaan 25 € (sis. kuusi ohjelmaa).

Bonuksena saat kaikkiin Kohti tehokkaampaa juoksua -paketteihin juoksijan kahvakuulaharjoitusohjelman, joka on suunniteltu vahvistamaan keskivartaloa ja alaraajoja.

Ohjelmat

  1. Kohti tehokkaampaa juoksua
  2. Juoksijan alaraajaharjoitteet (Taso 3) - Harjoitteet: 7
  3. Juoksijan alaraajaharjoitteet (Taso 2) - Harjoitteet: 7
  4. Juoksijan kahvakuulaharjoitus - Harjoitteet: 8
  5. Juoksijan alaraajaharjoitteet (Taso 1) - Harjoitteet: 7
Takaisin