Kohti tehokkaampaa juoksua: Voimaa keskivartaloon

Hinta 10
Kohti tehokkaampaa juoksua: Voimaa keskivartaloon

Tehokas ja taloudellinen juoksu edellyttää hyvää alaraajojen sekä keskivartalon lihaskuntoa. Ohjelmaa noudattamalla saat asentoa ylläpitävää voimaa keskivartaloon sekä juoksua vauhdittavaa voimaa alaraajoihin. Ohjelma sopii juoksijoiden lisäksi triathlonisteille, palloilu- tai juoksulajien harrastajille.

Ohjelmapaketti sisältää keskivartaloharjoitukset kolmeen eri harjoittelun vaiheeseen. Ohjelma on suunniteltu etenemään systemaattisesti vaikeampiin liikkeisiin. Yhtä tasoa noudatetaan juoksuharjoittelun yhteydessä 6-8 viikon ajan.

Keskivartaloharjoituspaketin hinta on 15 € (sis. kolme ohjelmaa). Voit ostaa lisäksi alaraajojen voima- ja liikekontrolliharjoitteet (15 €, sis. kolme ohjelmaa) tai sekä keskivartalon harjoitukset että alaraajojen voima- ja liikekontrolliharjoitukset yhdessä pakettina (25 €, sis. kuusi ohjelmaa). Muut paketit löydät erikseen ohjelmakaupasta.

Bonuksena saat kaikkiin Kohti tehokkaampaa juoksua -paketteihin juoksijan kahvakuulaharjoitusohjelman, joka on suunniteltu vahvistamaan keskivartaloa ja alaraajoja.

Ohjelmat

  1. Kohti tehokkaampaa juoksua
  2. Juoksijan kahvakuulaharjoitus - Harjoitteet: 8
  3. Juoksijan keskivartaloharjoitteet (Taso 3) - Harjoitteet: 8
  4. Juoksijan keskivartaloharjoitteet (Taso 1) - Harjoitteet: 9
  5. Juoksijan keskivartaloharjoitteet (Taso 2) - Harjoitteet: 8
Takaisin