Etunojapunnerrus penkkiä vasten + jalan ojennus | SYKE Tribe

Etunojapunnerrus penkkiä vasten + jalan ojennus

1. Asetu polville ja ase kädet penkin päälle hartioiden kohdalle, sormet eteenpäin. Ota käsillä kiinni joko kahvoista tai pujota kädet kahvan alta siten, että kämmen on palloa vaste. Nouse nyt päkiöiden varaan. Katso, että vartalosi on suora eikä lantiosi ole huomattavasti korkeammalla tai tipahtaneena. Sivulta katsottuna vartalosi pitäisi olla lähes suorassa linjassa polvista niskaan.
2. Lähde nyt laskeutumaan alas siten, että kyynärpäät työntyvät takaviistoon, ja vie rintakehä mahdollisimman alas. Pidä keskivartalo tiukkana äläkä päästä lantiota tippumaan.
3. Työnnä nyt kädet takaisin suoriksi ja ojenna samalla toinen jalka suoraksi. 

*Hengitä ulos työnnön aikana
*Pyri pitämään vartalo sivulta katsottuna suorana koko liikkeen ajan. Älä siis päästä lantiota alas, mutta älä myöskään työnnä lantiota ylös.

4038







SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.






Tätä harjoitetta käytetään esimerkiksi seuraavissa verkkovalmennuksissa


Pienet askeleet
Pienet askeleet

0.0/5

(0 arvostelua)

Aloittelevalle liikkujalle suunniteltu valmennus, jossa lähdetään lisäämään liikunnallisuutta arkeen pienin askelin. Tavoitteena on liikunnan säännöllisyys.

Kesto 4 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Päivi Pelkonen
Käy Smartum / ePassi / Edenred


19,90 €