Etunojapunnerrus yhdellä kädellä korokkeella | SYKE Tribe

Etunojapunnerrus yhdellä kädellä korokkeella

1. Asetu polville ja aseta toinen käsi penkin päälle hartioiden kohdalle ja toinen viereen lattialle, sormet eteenpäin. Nouse nyt päkiöiden varaan. Katso, että vartalosi on suora eikä lantiosi ole huomattavasti korkeammalla tai tipahtaneena. Sivulta katsottuna vartalosi pitäisi olla lähes suorassa linjassa polvista niskaan.
2. Lähde nyt laskeutumaan alas siten, että kyynärpäät työntyvät takaviistoon, ja vie rintakehä mahdollisimman alas. Pidä keskivartalo tiukkana äläkä päästä lantiota tippumaan.
3. Työnnä nyt kädet takaisin suoriksi ja toista tarvittava määrä yhdelle puolelle ennen vaihtoa. 

*Hengitä ulos työnnön aikana
*Pyri pitämään vartalo sivulta katsottuna suorana koko liikkeen ajan. Älä siis päästä lantiota alas, mutta älä myöskään työnnä lantiota ylös.

4031







SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.