Pään ympärikierto | SYKE Tribe

Pään ympärikierto

1. Seiso kapeassa haara-asennossa tai jalat yhdessä. Ota kuulasta sarviote, eli vie peukalot edestä kuulan kahvan sisään. Ote kannattaa ottaa niin läheltä kahvan juurta kuin mahdollista. Tällöin saat tukea kuulan kannatteluun. Pyri puristamaan kahvaa vain silloin kun se on tarpeellista. 
2. Kuula suuntaa rinnalta korvaa kohti ja siitä pään taakse. Kuulan pallo-osa liikkuu jatkuvasti suunnilleen samalla korkeudella. Vartalon ryhdikkäänä/pystyssä pitäminen on osa harjoitteen tekemistä.Liikettä kannattaa harjoitella peilin edessä. Etuasennossa olkavarret ovat kiinni vartalossa ja kuulan paino on vartaloa vasten. Hartiat rentoutuvat. Vartalon suorassa pitäminen on osa liikkeen haastetta. 

*Hengitä rauhallisesti sisään ja ulos.

2589







SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.