Kulmasoutu tangolla vastaote

Poimi levytanko lantiota hieman leveämmällä vastaotteella käsiisi. Ota ryhdikäs, lantion levyinen haara-asento. Kallista ylävartaloa eteenpäin hieman yli 45 asteen kulmaan. Pidä selkä ryhdikkäänä ja keskivartalo tiukkana sekä polvet hieman koukistettuna. Tee soutuliike tuomalla kyynärpäät vartalon vierestä kohtisuoraan ylös (olkapääjohtoisesti), niin pitkälle, että saat puristettua lapaluut tiukasti yhteen. Tangon tulisi koskettaa alavatsaa samanaikaisesti, kun lapaluut ovat yhteen puristettuina. Keskity tekemään liikettä yläselän lihaksilla. Liiketekniikassa saat aavistuksen enemmän hauista (kaksipäinen olkalihas) avustamaan vetoliikettä.

2243SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.