Alaspainallus kulmasta myötäotteella | SYKE Tribe

Alaspainallus kulmasta myötäotteella

Laita suora tanko taljan ylärissaan ja seiso ryhdikkäänä käsivarren mitan päässä laitteesta. Ota myötäote tangosta ja kallista ylävartaloa lonkasta hieman etunojaan. Lähde painamaan tankoa suorilla käsillä kohti reisiä yläselän lihaksia supistaen. Tuo tanko reisiin kiinni jännitys yläselän lihaksissa säilyttäen. Palauta liike hallitusti takaisin alkuasentoon.

Variaatio: Voit käyttää halutessasi myös esim. solmunarua, joka mahdollistaa hieman eri otteen sekä aavistuksen pidemmän liikeradan. 

2203







SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.






Tätä harjoitetta käytetään esimerkiksi seuraavissa verkkovalmennuksissa


Strong & fit by Maiju Wihlman
Strong & fit by Maiju Wihlman

0.0/5

(0 arvostelua)

Maiju Wihlmanin kiinteytyjälle ja laihduttajalle sopiva verkkovalmennus, jossa treenaat 4-jakoisella ohjelmalla kuntosalilla ja syöt terveellistä kotiruokaa.

Kesto 8 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Maiju Wihlman
Käy Smartum / ePassi / Edenred


59,90 €