Kulmasoutu smithissä

Seiso ryhdikkäässä lantion levyisessä haara-asennossa. Ota tangosta kiinni hieman hartioita leveämmällä myötäotteella. Kallista vartaloa eteenpäin hieman yli 45 asteen kulmaan, selkä ryhdikkäänä ja keskivartalo tiukkana pitäen. Pidä polvet hieman koukistettuna.

Tee olkapääjohtoinen soutuliike, jossa tuot kyynärpäät vartalon vierestä kohtisuoraan ylös, niin pitkälle, että saat puristettua lapaluut tiukasti yhteen. Tangon tulisi koskettaa alavatsaa samanaikaisesti, kun lapaluut ovat yhteen puristettuina. Tarkkaile, että hartiat liukuvat taakse liikkeen aikana ja loppuasennossa ne eivät ”kippaa” eteenpäin. Keskity tekemään liikettä yläselän lihaksilla. 

2198SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.