Syke Syke
Niina Hujanen

Niina
Hujanen

niina[ät]starhyvinvointi.fi
0405954642
Lahti
https://www.starhyvinvointi.fi
https://www.facebook.com/STARHyvinvointi/

Valmentajana yrityksessä:
STAR-Hyvinvointipalvelut Ky

Koulutuksiltani olen urheiluhieroja vuodelta 2012 Lahden Hierojakoulusta, lisensoitu Personal Trainer, hyvinvointi- sekä kuntosalivalmentaja Trainer4You koulutuksista vuodelta 2015 sekä lisensoitu Fitnessbag ohjaaja vuodelta 2016.

Olen työskennellyt eri ikäisten, eri lähtötilanteista tulleiden asiakkaiden kanssa loppuvuodesta 2015 lähtien. Mukaan on mahtunut nuoria n. 17v. kuntosaliharjoittelun aloittelijoita kuin vanhempiakin n. 60v. omasta terveydestään ja hyvinvoinnista kiinnostuneita. Toimin aloittelijoiden, terveys- sekä hyvinvointiliikkujien että painonpudottajien kanssa. Haluan, että asiakkaat löytäisivät liikunnan ja hyvinvoinnin ilon elämäntavaksi, joista voisi nauttia ilman pakotuksia.

Haluan ja pyrin opettamaan asiakkaille vahvan keskivartalon merkitystä. Tämä näkyy tekemissäni harjoitteissa sekä pienryhmävalmennusten sisällöissä. Harjoitteeni ovat myös toiminnallista, mikä on tehokasta sekä arkeen hyvin sovellettavissa. 

Persoonana olen iloinen ja helposti lähestyttävä, jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

Ja valmentaja olen vaativa ja kannustava. Suhtaudun työhön intohimoisesti sekä vakavasti mutta rennosti. Työn teen aina asiakaslöhtöisesti ja sydämellä, asiakasta kuunnellen.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
kuntosali muu urheilu personal trainer harjoittelu kotona Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu
Lahti