Taru Willström

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Taru
Willström

Vantaa, Helsinki, Espoo
Valmentajan omat kotisivut

Valmentajana yrityksessä:
WITA Wellness


Olen Taru Willström ja työskentelen Personal Trainerina, sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Aikaisemmalta ammatiltani olen kosmetologi, joten kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle erityisen tärkeää.
Olen työskennellyt liikunta-alalla 10 vuotta, jonka aikana ohjannut useita erilaisia ryhmäliikuntatunteja, pienryhmiä ja henkilökohtaisia valmennuksia.


Oma vahvuuteni valmentajana on asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen ja liikunnan, sekä ruokavalion sovittaminen jokaisen arkeen sopivaksi. Valmentajana olen kannustava ja haluan saada asiakkaani onnistumaan. Sen takia molemminpuolinen luottamus on valmennussuhteessa todella tärkeää.


Valmennuksissani korostuu monipuolinen treenaaminen ja kehonhuolto. Haluan, että asiakkaani ymmärtävät miksi mitäkin tehdään ja näin ollen on helpompi opetella tuntemaan ja kuuntelemaan omaa kehoa paremmin. Tavoitteisiin on helpompi päästä, kun on selkeät suunnitelmat ja ohjelmat! :)
 

Ota valmentajaan yhteyttä


crossfit harjoittelu kotona jooga ja meditointi juoksu kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali lasten ja nuorten liikunta muu urheilu painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat iäkkäiden harjoittelu Kiinteytyminen Lihasten kasvatus Yleinen hyvinvointi
Espoo Helsinki Järvenpää Kerava Sipoo Tuusula Vantaa