Syke Syke
Anu Kosonen

Anu
Kosonen Jos ei yritä, ei voi saada mitä haluaa!

anu.kosonen[ät]pirteeks.fi
0403639287
Pilpala
http://www.pirteeks.fi

Valmentajana yrityksessä:
Pirteeks

Kärsitkö vatsakivuista? Haluatko laihtua? Tai tarvitsetko vain kunnonkohotusta?

Tarjoan yksilöllistä ohjausta niin etänä kuin lähivalmennuksenakin. Ohjaukset räätlöidään aina ottaen huomioon elämän- ja terveydentilasi sekä omat mieltymyksesi. Kaikkien ei tarvitse käydä salilla ollakseen huippukunnossa tai syödä hifistellen superruokia. Kerro mitä tarvitset ja minä autan sinua pääsemään tavoitteeseesi. 

Minä olen ravitsemuksen ammattilainen, koulutukseltani EtM, ravitsemustieteestä ja personal trainer (European Instuitute of Fitness). Lisäksi minulla on lukuisia muita koulutuksia. Olen myös kilpaillut Fitnessissä, ratsastuksessa, uinnissa ja juoksussa. Nykyään sydäntäni lähellä on monimuotoinen lihaskuntoharjoittelu, jossa yhdistän niin omankehonpainolla tehtyjä harjoitteita kuin kuntosalitreeniä, sekä eräjutut kaikissa muodoissa. Joskus erehdyn myös uima-altaaseen kokeilemaan vieläkö on liuku tallella. 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
ammattiurheilu erityisruokavaliot fitness ja body harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu juoksu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus uinti
Hyvinkää Riihimäki