Syke Syke
Eveliina Naulo

Eveliina
Naulo The way of life - Askel askeleelta kohti pysyvää elämäntapamuusta

eveliinanaulo[ät]mywayathletics.fi
0503402270
Helsinki
https://www.mywayathletics.fi

Valmentajana yrityksessä:
MY WAY ATHLETICS OY

Olen elämäniloinen ja energinen elämäntapavalmentaja Eveliina Naulo, joka valmentaa sinut kokonaisvaltaisesti elämäsi huippukuntoon omien tavoitteidesi ja kuntotasosi mukaisesti. Näytän sinulle tien, jota pitkin kulkea, opetan sinulle toimintatavat, joilla edistät hyvinvointiasi myös arjen kiireiden keskellä ja tuon elämääsi positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, energistä otetta sekä liikunnan iloa.

Valmenna elämäntapamuuttujien lisäksi tavoitteellisia kuntoilijoita, jotka haluavat kohentaa kuntoaan ja oppia eri lajien saloja. Olen valmentajana pitkäjänteinen, kokonaisvaltainen sopivasti lempeä ja vaativa! Olen tekniikkapoliisi, toimivan kehon - ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinin edistäjä! Kannustan sinut tavoitteisiin ja välitän sinusta aidosti! 

Kanssani pääset hyvään ryhtiin, saat toimivan ja lihastasapainoisen kivuttoman ja liikkuvan kehon, opit sinulle sopivat tekniikat ja opit tekemään ne priimalleen oikein. Saat energiaa, liikunnan iloa, jaksamista, kevyemmän ja kiinteämmän kehon, liikunnallisen elämäntavan ja sinulle sopivan ruokarytmin sekä kultaisen keskitien jolla kulkea. Valmennuksen jälkeen tiedät, miten edistää hyvinvointi ja olet itsevarmempi sekä elämäsi parhaassa kunnossa, ja mukanasi kannat hyvinvoinnin työkaluja loppuelämäksi.

Rakastan fysiikka-, mentaali - ja ravintovalmennusta sekä olen aktiivisen palautumisen ja laadukkaan palautumisen puolesta puhuja! Ota yhteyttä ja aloitetaan jo tänään :)

T: Eveliina Naulo

0503402270

eveliinanaulo@mywayathletics.fi

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona juoksu kahvakuulailu kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali lasten ja nuorten liikunta painonhallinta ja painonpudotus personal trainer psyykkinen valmennus ravintovalmennus selkäongelmat uinti
Helsinki