Syke Syke
Pia Nykänen

Pia
Nykänen

nykanen.pia[ät]gmail.com
0405270445
Pirkkala

Valmentajana yrityksessä:
Tmi Pia Nykänen

Olen fysioterapeutti, koulutettu ja lisensoitu personal trainer. Minulla on yli 20 vuoden kokemus erityisryhmistä sekä fysioterapeuttina että liikunnanohjaajana.

Asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä.Valmentajana minun tehtävä  on auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva tapa liikkua ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi, oli tavoitteenasi sitten liikunnan aloittaminen tai lisääminen, peruskunnon kasvattaminen, painonpudottaminen tai elämäntapamuutos. Matka voi olla pitkä ja kivikkoinen, mutta antoisa ja palkitseva kohti tavoitettasi.

Haluan auttaa sinua löytämään oman tavan liikkua kannustaen pysyviin muutoksiin, en erilaisiin tai eripituisiin kuureihin. Tulen vaatimaan sinulta sitoutumista ja vastineeksi annan tukeni ja osaamiseni!

 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fysioterapia harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu juoksu Kehonhuolto ja Foam roller kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot lasten ja nuorten liikunta kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer selkäongelmat
Pirkkala Tampere Etävalmennus Kangasala Nokia