Syke Syke
Arttu  Aitolehti

Arttu
Aitolehti Tänään on paras päivä aloittaa!

arttu.aitolehti[ät]evofitness.fi
Helsinki
https://www.facebook.com/pages/Personal-Trainer-Arttu/537382369653464

Valmentajana yrityksessä:
EVO Fitness

Ravinto- ja fysiikkavalmentaja

Olen kokenut 45v. valmentaja Helsingistä. Kilometrejä on jo takana sen verran, että osaan kuunnella, olla inhimillinen ja tarvittaessa tiukkakin.

Teen pääasiassa elämänmuutosprojekteja, eli hieman pidempiä ja intensiivisempiä kuin yleensä valmentajat tekevät. Minimiaika valmennukselle on viitisen kuukautta ja tapaamisia 2-3 viikossa. Näin toimien saavutetaan parhaat tulokset.

Teen myös pelkkiä räätälöityjä ruokavaliota useamman sata vuodessa. Jos ruokavalio mättää, niin laitan sen kuntoon. Jos olet päättänyt, mutta et itse osaa tai jaksa, niin minä osaan auttaa. Ruokavalioasiakkaana voit asua missä tahansa, koska hoidamme kaiken sähköisesti.

Jos olet kokenyt treenaaja, niin teen myös toimiviksi todettuja kuntosaliohjelmia tavoitteidesi mukaan. Etäasiakkaiden tekniikat tulee olla kunnossa, jotta yhteistyö on mahdollista.

Elämäntapamuutosprojekti alkaa aina tapaamisella jossa käydään perusasiat läpi ja hieman tutustutaan. Tapaamisen jälkeen laadin asiakkaalle henkilökohtaisen ruokavalion, joka tukee hänen tavoitteitaan ja vasta sitten on lihaskuntoharjoittelun sekä happikunnon kehittämisen aika.

Jos olet päättänyt, mutta suunta puuttuu, niin ota yhteyttä.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
kuntosali personal trainer ravintovalmennus
Helsinki