Susan Haakana | Valmentaja | SYKE Tribe

Susan Haakana
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Susan Haakana
"ihmeitä ei tapahdu, niitä tehdään!"

Valmentajana yrityksessä:
yksityinen


Koulutukseltani olen T4Y hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Vaikka omaan pitkän liikuntataustan eri lajeista, on oma harjoitteluni painottunut jo useamman vuoden ajan kuntosalin puolelle.


Elämänkokemusta ja omiakin vaivoja on takana, joten liputan vahvasti lihaskuntoharjoittelun puolesta. Oli oma ongelmasi sitten selkä- tai niska-hartiavaivoissa, niin varmasti löydämme sinullekin sopivan tavan harjoittaa lihaskuntoasi sekä parantaa kehosi hallintaa. Valmennuksessani edetään aina asiakkaan kuntotason mukaan, sopivin askelin kohti tavoitteita.


Autan mielelläni kuntosalialoittelijat alkuun ja ohjaan sekä opastan juuri niin pitkään kuin on tarpeen. Ja jos harjoittelet jo kuntosalilla, mutta tuloksia ei jostain syystä synny, treenisi on jymähtänyt tasannevaiheelle tai kaipaat muuten vaan harjoitteluusi vaihtelua tai tehoa, niin ota yhteyttä ja laitetaan yhdessä homma rullaamaan.


Asiakaskuntani koostuu ihan tavallisista ja kaikenikäisistä ihmisistä, jotka ovat aloittelijoita, elämäntapamuutosta haluavia, painonpudottajia tai kehonmuokkaajia.

Haluan tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaista valmennusta yksittäisten ohjaustuntien sijaan. Saat siis palvelupakettisi mukana aina ohjelmoidut ja nousujohteiset kuntosaliohjelmat, ravinto-ohjelmat muokkauksineen, kehonhuolto-ohjelmat, aerobiset ohjelmat sekä viikoittaisen liikuntakalenterin. Saat käyttöösi oman treenisovelluksen, jonka kautta olet milloin vain nopeasti yhteydessä valmentajaasi.
Valmennuksessani ei tehdä hommia otsa kurtussa, vaan huumorilla ja hiki hatussa. Eteenpäin mennään sopivin askelin kohti tavoitteita. Olen takuuvarmasti tavoitettavissa ja valmis tarjoamaan kaiken osaamiseni juuri Sinua varten. On projektisi tai tavoitteesi pieni tai iso, kaikki lähtee Sinun tarpeistasi. Ohjaan ja opastan vastuuntuntoisesti, loppuun asti!
 

Ota yhteyttä susan.haakana@gmail.com


Ota valmentajaan yhteyttä