sanna kiviniemi
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

sanna kiviniemi

Akaa

Valmentajana yrityksessä:
Sanna Kiviniemi, Liikuntakeskus parkki,Liikuntakeskus Fit Box, ForMare valmentaja

Ole parhaimmillasi , LÖYDÄ TERVEELLISEN ELÄMÄN LUMO JA LIIKKUMISEN ILO.

Arki on elämäsi parasta aikaa.                      

Aseta tavoitteesi ja tee päätös.Suunnitelmallisella harjoittelulla kaikki hyvinvoinnin osa-alueet huomioiden onnistut varmasti. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tai ryhdistäytyä ja suunnata täysillä kohti tavoitteitasi.

Arki saattaa asettaa haasteita. Omasta itsestä huolehtiminen helposti jää ja puhti loppuu tai terveys alkaa reistailemaan.

Autan sinua sovittamaan terveellisen elämän ja liikunnan osaksi päivääsi. Harjoittelun suunnitelmallisuus ja tinkimätön tekniikka tuovat tehokkuutta ja saat käytettävissä olevasta ajastasi parhaan mahdollisen hyödyn.

Jo pienillä suunnitelmallisilla muutoksilla voit saavuttaa jotain todella suurta. Valmentajana erityishuomioni kiinnittyy siihen, että koko paketti kaikkine osa-alueineen(ravinto, liikunta, lepo ja mieli) on kunnossa ja kohta huomaat, että jokainen päivä on elämäsi paras päivä!

Useiden painonhallintaryhmien ja yksilöasiakkaiden myötä olen saanut olla mukana huikeissa muutoksissa kohti parempaa, energisempää ja hauskempaa huomista.

"Ruuhkavuosina" omalla kohdallani energiat meinasivat käydä vähiin ja tuki-ja liikuntaelinvaivat kolkuttelivat, mutta onneksi havahduin.

Aktiivista lajitaustaa minulta löytyy palloilulajien, tanssin ja kehonhuollollisten lajien parista. Tänä päivänä kiinnostukseni kohteisiin kuuluu mm. monipuolinen lihaskuntoharjoittelu, juoksu, pyöräily ja ryhmäliikunta - ja kehonhuoltotunnit, joita myös ohjaan. Koko ajan tutustun ja kokeilen myös uusia lajeja ja tapoja liikkua, jotta motivaatio ja hauskuus hommassa säilyy ja voin auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

TERVEELLINEN, AKTIIVINEN ELÄMÄNTAPA , jotta jaksaisit ja saisit nauttia iloisista hyvän olon päivistä , joka päivä. 

Ota yhteyttä niin laitetaan homma pyörimään  

koulutus:

Personal Trainer (Trainer 4you/EHFA), Kuntosalivalmentaja Trainer 4 you, Hyvinvointivalmentaja Trainer 4 you, Terveydenhuollon osastonhoitaja, Johtamisen erikoisammattitutkinto, Mindfullness perusteet, ilmajoogaohjaaja
 


Ota valmentajaan yhteyttä