Milla Saarela

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Milla
Saarela Parhaiten tavoitteet saavutetaan pitkäjänteisellä, rennon jämäkällä otteella huumoria säästämättä!

Valmentajana yrityksessä:
MillaFIT

Hei!

Nimeni on Milla Saarela. Olen kolmenkympin ohittanut kahden poikalapsen äiti, joka tietää mitä tarkoitetaan, kun puhutaan ruuhkavuosista! Asustelen perheeni kanssa Posion luonnonkauniissa kunnassa. Olen harrastellut monenmoista liikuntaa lähinnä omaksi huvikseni jo pienestä tytöstä saakka, vaikkakaan en ollut ihan lahjakkain liikkuja. Aikuisiällä innostuin liikunnasta kunnolla ja lapseni saatuani innostuin vielä lisää! Olen taitava innostumaan asioista, ja asiakkaideni mukaan myös hyvä innostamaan muita! 

Miksi tulisit minun valmennukseeni? Siksi, että minä kuuntelen, autan, ohjeistan siten, ettei Sinun valmennuksesi tule olemaan pelkkää suorittamista. Valmennuksestasi tulee luonteva osa elämääsi, eikä vain sivujuonne, joka aiheuttaa enemmän stressiä kuin hyötyä. Tulet valmennukseeni myös siksi, että tiedän, että Sinä pystyt siihen! Minun tehtäväni on valmentaa Sinut maaliin. Ymmärrät, että tulet tekemään paljon töitä sekä totuttujen tapojesi kanssa, että myös ajatusmaailmasi kanssa.

Valmentajana haluan kehittyä kokoajan, ja pyrinkin kouluttautumaan jatkuvasti. Haluan olla työssäni äärimmäisen hyvä! Mielestäni hyvä valmentaja tarvitsee myös elämänkokemusta. Minulla on, ja ilman sitä en olisi minä. En yritäkään tarjota Sinulle oikoteitä, vaan mieluummin sen pidemmän tien. Mielenkiintoisen matkan, jonka aikana opit paljon ravinnosta, liikunnasta sekä ennenkaikkea itsestäsi.

Millan valmennuksessa on kivaa, koska:

"Sinulla on niin loistava asenne elämään ja olet täynnä positiivista energiaa, josta pelkästään tulee itsekin jo hyvälle tuulelle."

"Oot aina positiviinen ja energinen, ja susta tarttuu hyvä fiilis."

"Otat huomioon asiakkaan lähtökohdat, kun lähdet suunnittelemaan tulevaa ohjelmaa. Siinä säilyy mielekkyys."

"Oot niin positiviinen, iloinen, kannustava ja osaava. Se on kivaa!"

"Valmentajana olet kannustava, rohkaiseva, osaat neuvoa/näyttää asiat hyvin ja kuuntelet asiakasta."

"Monipuoliset harjoitukset."

"Olet niin positiivinen, että se tarttuu."

"Sulla on asenne kohdallaan."

"Motivoiva ja kannustava asenne. Elämänmyönteisyys ja positiivinen suhtautuminen."

 

Tervetuloa valmennukseeni!

 

 

 

 

Ota valmentajaan yhteyttä


personal trainer harjoittelu kotona kahvakuulailu kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus ravintovalmennus
Posio Kemijärvi Kuusamo Ranua Salla