Taru Laaksonen

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Taru
Laaksonen Hyvinvointiisi panostaminen on paras sijoituksesi!

Valmentajana yrityksessä:
Matalan kynnyksen hyvinvointipalvelut Taru Laaksonen

Verkkokauppa:
Matalan kynnyksen hyvinvointipalvelut Taru Laaksonen


Moikka,


Olen Taru,
Trainer4youn kouluttama Personal trainer , kuntosali- ja hyvinvointivalmentaja.


Oma liikunnan iloni palasi elämääni esikoiseni syntymän jälkeen, ja aika pian siitä löysinkin itseni koulunpenkiltä Personal Trainer -opintojen parista. Liikunnasta saatu hyvä fiilis ja energinen olo oli pakko saada jakaa myös muille!
Aiemmalta koulutukseltani olen mielenterveys - ja päihdealaan erikoistunut lähihoitaja. Minulle on aina ollut selvää, että tulen työni kautta auttamaan ihmisiä jollain tavalla. Kokemusta terveysalalta minulla on noin 10 vuotta.


Asustelen perheeni kanssa Raumalla ja valmennan lähivalmennusta täällä Rauman alueella. Etävalmennus ja verkkokauppani palvelut palvelevat ympäri Suomen.


Yksi tärkeä asia, mihin haluan valmentajana vaikuttaa on auttaa jokaista löytämään arjen keskellä itselleen ajan ja tavan liikkua mielekkäästi, ilman turhia paineita. Oman kokemukseni kautta tiedän, että esimerkiksi lapsiperheen arjessa äidin oma aika ei välttämättä ole itsestäänselvyys, mutta ei mahdoton asia.


Aloitin oman kuntosaliharjoittelun noin kuusi vuotta sitten. Harjoittelin kotona oman kehonpainolla, pikkuhiljaa mukaan tuli kahvakuula, ja loppujen lopuksi ihastuin toiminnalliseen harjoitteluun. Tällä hetkellä harjoittelen monipuolisesti omaa kehoa kuunnellen. Toisinaan treenan kovaa, kun taas toisinaan rauhoitun joogan parissa. On tärkeää, että harjoittelu on juuri siihen omaan arkeen mahdollinen ja järkevästi suunniteltu. 


Minusta saat valmentajan, joka kuuntelee ja ottaa tarpeesi huomioon kokonaisvaltaisesti. Kannustan lempeästi, mutta olen tarvittaessa tiukka tsemppari. Lupaan sinulle pysyviä muutoksia en kuuden viikon pikadieettiä terveytesi kustannuksella. Olen varma, että treeneissä meiltä ei naurua puutu. :-)


-Taru Laaksonen
 

Ota valmentajaan yhteyttä


harjoittelu kotona juoksu kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu Kiinteytyminen koulutukset ja luennot kuntosali Lihasten kasvatus mentaalivalmennus (psyykkinen) muu urheilu painonhallinta ja painonpudotus selkä- ja hartiaongelmat
Etävalmennus Eura Eurajoki Laitila Nakkila Pori Rauma Säkylä Turku