Syke Syke
Essi Koljonen

Essi
Koljonen Tarjoan tukeani elämäntapamuutokseen ja terveellisemmän elämän tavoitteluun

ekworkoutshop[ät]hotmail.com
0443580578
Naantali
https://fi-fi.facebook.com/ekworkoutshop/

Moikka!

Tuntuuko että elämä junnaa treenien suhteen paikoillaan ja lukuisista yrityksistä huolimatta homma menee pipariksi ja pettymykset kasvavat kerta toisensa jälkeen? Kaipaatko kenties tueksesi ihmistä joka tarpeen vaatiessa vie sinut äärirajoille? Täällä sanojen takana on nainen, joka on valmis ottamaan haasteen vastaan ja tarpeen tulleen potkimaan takamukseen tai on vain henkisenä tukena vierellä. Se, joka tsemppaa vaikeinakin aikoina ja joka auttaa sinua saavuttamaan ne tavoitteet joista olet ennen vain unelmoinut!

23-vuotias, Trainer4You:n hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Motivaatio on kaiken a ja o ja täältä sitä löytyy! Valmentaja joka tekee kaiken täydellä sydämellä ja intohimolla. Itse olen reilu 19v harrastanut ratsastusta ja kilpaillut menestyksekkäästi, mutta nyt kuntosalimaailma on vienyt sydämeni ja aika näyttää mitä kaikkea elämä tuokaan tullessaan!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
eläinurheilu harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kuntosali lasten ja nuorten liikunta personal trainer raskausajan harjoittelu
Turku Naantali Paimio